polž Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 rondo bar vreme ni ovira :whistle:
METAL4EVER Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 rondo barvreme ni ovira :whistle: Toko kt že par let ni ovira,torej se vidimo jutri ob 13h. :worship: :worship: :worship:
bmwslo Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Torej vreme JE :OK: Se vidimo na raznih koncih :worship:
motoristek Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Ne pridem niti s štirimi tacami :doze: grem na vikend in okoli raznašat darila... :yea1: imejte se fajn... :worship:
semamiz Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 (popravljeno) Torej vreme JE :OK: Se vidimo na raznih koncih :worship: Lahko tudi v Brunarici MK Vaški Boysi ! :naughty: Vljudno vabljeni ! :yea1: Popravljeno Januar 1, 2008. Popravil semamiz
BremzPenzl Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Vreme super, meni pa rajngla ne vžge :headbang: grem kable iskat, samo nevem komu sn jih posodo :headbang:
motoristek Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Vreme super, meni pa rajngla ne vžge :headbang: grem kable iskat, samo nevem komu sn jih posodo :headbang: Čuvaj zdravje, da ne boš smrkal v Toskani... :lol1:
Pips Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Vreme super, meni pa rajngla ne vžge :headbang: grem kable iskat, samo nevem komu sn jih posodo :headbang: Kaj si rekel si rekel ,bencin imajo na Tržaški,ki je dežurna. :OK: pa pazi,da ne skuriš še okolice.lp
Dr_Jakob Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 bmwslo, mislim, da sem videl tvojo otvoritev sezone v Celju preko Ostoznega, ne? sej sm nor na motorje ampak dans me pa ne spravis na bajk ... iz vec ocitnih razlogov :D
motoristek Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Tudi mimo naše hiše brni.... :yea1:
avtomoto Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Že doma. Začetek uspešen. Slike upam, da bodo kmalu !? Hvala Blissful za "tople pripomočke". lp
bajsi Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Prvih 17km po bližnjih vaseh. Sploh ni tak spolzko! LP Bajsi
zlati Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Že doma.Začetek uspešen. Slike upam, da bodo kmalu !? Hvala Blissful za "tople pripomočke". lp
ZD€N€ Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 sploh ni zzzeeblllll :winkiss: a ne vidiš CE + 12 in sonce :worship:
bmwslo Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 a ne vidiš CE + 12 in sonce :worship: Ja Zlati je hotel kar v kratkih rokavih it na furo, pa smo mu zaradi varnosti odsvetovali :whistle:
Climber116 Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Žal se ni izšlo, ker sem ob uri srečanja ravno prikorakal domov :whistle: Mogoče nasledno leto :blush:
ZD€N€ Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Žal se ni izšlo, ker sem ob uri srečanja ravno prikorakal domov :whistle: Mogoče nasledno leto :blush: ti vsaj po pravici poveš :worship: ene pa žena ni pustila :lol1: pa čeprav stanujejo v neposredni bližini zbiranja :grim ane g. MO.......K :BUA: :slap:
motoristek Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 ti vsaj po pravici poveš :worship: ene pa žena ni pustila :lol1: pa čeprav stanujejo v neposredni bližini zbiranja :grim ane g. MO.......K :BUA: :slap: Ja, res je jaz sem pussy... :closedeyes:
DIESEL Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 matic pošten fantje podnev hodmo domu :whistle:
ZD€N€ Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Živjo :worship: dal sem slike gor iz prve vožnje, ki je bila 01.01.2008 in to iz Celja v Prebold. http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=881 Resnično je bilo mrzlo, vendar pravih motoristov to ni odvrnilo od namere. Za ogranizacijo tega dogodka so poskrbeli iz kluba MC SAVINJA in MK BLISSFUL. Vsi udeleženci so se na cilju vožnje pogreli s čajem, kuhanim vinom in tudi za hrano je bilo poskrbljeno.
brankom Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 SREČNO 08 v 02 IN 03! Pa vam "plavci" niso nič gume pregledovali in merili globino dezena pa "ketne" kontrolirali! :yea1: Sicer pa vsaka čast! :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se