NejcN Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Torej rezultati so znani: http://www.yamaha-motor-europe.com/competition/ Na mojo veliko žalost nisem zagledal svojega imena pod sexi R1/R6 motorjem. Vendar pa sem pogledal pod majce in našel svoje ime. Mi je malo polepšalo večer. Se je še kdo od motosvetovcev najdu na seznamu?
sesir Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 Torej rezultati so znani: http://www.yamaha-motor-europe.com/competition/ Na mojo veliko žalost nisem zagledal svojega imena pod sexi R1/R6 motorjem. Vendar pa sem pogledal pod majce in našel svoje ime. Mi je malo polepšalo večer. Se je še kdo od motosvetovcev najdu na seznamu? Če si že temo odprl bi lahko tudi copy-paste rezultatov dal :naughty:
NejcN Objavljeno December 18, 2009 Avtor Opozori Objavljeno December 18, 2009 (popravljeno) Mislm da nebo problem z linka k sm dau najdt rezultate. Bi kopiru semle imena, sam adobe mi nekak ne pusti. Kukrkoli tukej je link do liste srečnežev k dobijo majco. Mogoče kdo ve kako zgleda? LINK DO SEZNAMA: http://www.yamaha-motor-europe.com/Images/Tshirt%20winners_all_tcm26-345288.pdf Popravljeno December 18, 2009. Popravil NejcN
sesir Objavljeno December 18, 2009 Opozori Objavljeno December 18, 2009 (popravljeno) Mi je @NejcN poslal na z.s pa bom kr objavil...še enkrat hvala ALEN PEČNIK Slovenia ALEŠ PLEŠKO Slovenia ALOJZ LEVSTEK Slovenia ALOJZ RAK Slovenia ANA ZUPANČIČ Slovenia ANDREJ BOLHA Slovenia ANDREJANA KLOPČIČ Slovenia ANJA VREČKO Slovenia ANTON KOVAČIČ Slovenia BOJAN BELEC Slovenia BOJAN BREZNIK Slovenia BOJAN BURKELC Slovenia BOJAN DIMEC Slovenia BOJAN MEDVEŠEK Slovenia BORIS KOLENC Slovenia BOŠTJAN DIMEC Slovenia BOŠTJAN MARKEŽIČ Slovenia BOŠTJAN ŽOHAR Slovenia BRANKA BIZJAK Slovenia CVETKA SMREKAR Slovenia DAMJAN DRAMOTA Slovenia DAMJAN URATNIK Slovenia DARJAN RUSTJA Slovenia DARKO ORAŽEM Slovenia DARKO ŠAVC Slovenia DAVID PODGORNIK Slovenia DEJAN KOBAL Slovenia DENIS KOSEC Slovenia DRAGO KUGLER Slovenia EDI GAŠPERIN Slovenia ERIK KARIČ Slovenia GAŠPER ŠAVS Slovenia GORAZD KOSMAČ Slovenia GREGOR KORITNIK Slovenia GREGOR KRAMAR Slovenia GREGOR ROKSANDIČ Slovenia IGOR PANCAR Slovenia IVAN VEGELJ Slovenia IVO GALOVIČ Slovenia JANEZ NOVAK Slovenia JANEZ PADAR Slovenia JANEZ ROŽMAN Slovenia JANKO MUHIČ Slovenia JERNEJ VEGELJ Slovenia JERNEJ ČEFARIN Slovenia JERNEJ OGOREVC Slovenia JOŽE FISTER Slovenia JOŽE JAZBEC Slovenia JURE MENONI Slovenia KARL MLADKOVIČ Slovenia KARMEN VRČEK Slovenia KAROL KURNIK Slovenia KRISTJAN DELBELLO Slovenia KRISTJAN GERBEC Slovenia MARIJA ČUK Slovenia MARKO ČARMAN Slovenia MARKO TERŠAN Slovenia MARTA BOLHA Slovenia MATEJ GOLEC Slovenia MATEJ HAJDUK Slovenia MATEJ TUŠAR Slovenia MATEJA BOŽIČ Slovenia MATEJA JAZBINŠEK Slovenia MATIC SUHODOLČAN Slovenia MATJAŽ DELAVEC Slovenia MATJAŽ ZUPANC Slovenia MELITA ČANČER Slovenia MELITA TURK Slovenia MIHEC KLOBUČAR Slovenia MIRAN SELIČ Slovenia MITJA KORVA Slovenia MLADEN KOSI Slovenia NEJC NIKOLIČ Slovenia NEVENKA BRAUNER Slovenia PETER FRIDL Slovenia PETER STRITIH Slovenia PRIMOŽ BRIC Slovenia ROBERT KLEMENČIČ Slovenia ROBERT MILIĆ Slovenia ROMAN STREHAR Slovenia SAMO ČRETNIK Slovenia SANDI PAUKO Slovenia SANJA TOMŠE Slovenia SAŠA ŽMAVC Slovenia SEBASTJAN DIMNIK Slovenia SEBASTJAN KOCMUR Slovenia SIMON BILANDŽIČ Slovenia SIMON GONDA Slovenia SONJA ŠOŠTAREC Slovenia STANISLAV KAVŠEK Slovenia SUZANA STARČEK Slovenia TADEJ DOLES Slovenia TADEJA GERHOLD Slovenia TADEJA SUMRAK Slovenia TADEJA VINKO Slovenia TANJA PETERLIN Slovenia TINA KADUNC Slovenia TOMAŽ KERČMAR Slovenia UROŠ LUŠIN Slovenia WOLFGANG GOVEGAR Slovenia Popravljeno December 18, 2009. Popravil sesir
NejcN Objavljeno December 18, 2009 Avtor Opozori Objavljeno December 18, 2009 Čestitke sesir! Zdej sam še upejmo da ta slavni italjanski dizajner ni zamoču in je majca dejansko huda!
suhi Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 Jz sm se tud najdu kaj to dobimo po pošti al mormo se kam zapeljat? hvala ajd
sesir Objavljeno December 19, 2009 Opozori Objavljeno December 19, 2009 (popravljeno) Jz sm se tud najdu kaj to dobimo po pošti al mormo se kam zapeljat? Čestitke Dobimo po pošti!Ker pa dopuščajo možnost,da se na pošti izgubi in je ne prejmeš do 1.februarja pa so objavili nek mail na katerega se "obrneš" @NejcN jz sam upam,da ne bo belo rdeča. Popravljeno December 19, 2009. Popravil sesir
Frips Objavljeno December 20, 2009 Opozori Objavljeno December 20, 2009 Opa miki:) Stavim,da mi bojo stevilko fulal in bo spet neka XXL )))
Frips Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 slavni italjanski dizajner ni zamoču in je majca dejansko huda! Evo.nekaj takega bo...
sesir Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Opa miki:) Stavim,da mi bojo stevilko fulal in bo spet neka XXL ))) Vse majice bodo številka L. Lepe majice!
Frips Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Ja sem vidu....se bo treba mal zredit
sesir Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Ja sem vidu....se bo treba mal zredit Ne vem zate in za to majico...vendar ima yamaha ponavadi dost male številke
Pervy Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Ja sem vidu....se bo treba mal zredit ha ha ha na tebi bo L ko tiste najbolj oprijete D&G gejovske majčke iz arizone :evilgrin:
Frips Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Prosim lepo....sem na M drugače
maus Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 (popravljeno) Prosim lepo....sem na M drugače a si mislu na M kot Maus jas pa nisem dobo ... a je blo treba kj narest za žrebanje Popravljeno December 21, 2009. Popravil maus
NejcN Objavljeno December 21, 2009 Avtor Opozori Objavljeno December 21, 2009 a si mislu na M kot Maus jas pa nisem dobo ... a je blo treba kj narest za žrebanje Pr uradnem prodajalcu si izpolnu en list in to je blo to...
ELO Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 rossijev moped dobi tole bitjece? jaz v vsej moji moškosti pa majico??? phhh, meni bi se bolj podal moped, njej pa (mokra) majica... MotoKlubSchlossberg in Frips 2
NejcN Objavljeno December 21, 2009 Avtor Opozori Objavljeno December 21, 2009 rossijev moped dobi tole bitjece? jaz v vsej moji moškosti pa majico??? phhh, meni bi se bolj podal moped, njej pa (mokra) majica... Tud jst bi biu tkole nasmejan če bi mi dal Rosijevo R1.... Je to prava lastnica ali je to šala?
bagio Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Ja sem vidu....se bo treba mal zredit Ne se redit,pa maš ja kolege,ki jim bo prav
Frips Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Ne se redit,pa maš ja kolege,ki jim bo prav Pejdi raje klečat pred ženo, da ti tank vrne domina 1
Pervy Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Prosim lepo....sem na M drugače ja ampak na ameriški M, tam sem jaz XS ali S :evilgrin:
bagio Objavljeno December 21, 2009 Opozori Objavljeno December 21, 2009 Pejdi raje klečat pred ženo, da ti tank vrne Ha,pomota,je že vse vrnala tak,da sem dans zmontiru
Frips Objavljeno December 22, 2009 Opozori Objavljeno December 22, 2009 Opa....si se pa moral res odrezat
bikez Objavljeno December 24, 2009 Opozori Objavljeno December 24, 2009 Opa....si se pa moral res odrezat Verjetn pol k sva šla, okol polnoči .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se