Skoči na vsebino

kam v okolici maribora

peckop

Priporočene objave

In sicer imam 50 kubični moped doma in me zanima kam bi se šel laahko peljat v okolici Maribora.Sedaj bo veliko ljudi pomislilo na Pohorje sej vem da je na POhorju veliko cest in odsekov za raziskovat, vendar mene sedaj bolj zanima " kakšne podeželjske " pokrajine.In bi bil zelo0 vesel če bi mi kdo svetoval kam in kako ali vsaj okvirno.Če je kdo kaj slišal ali sam sprobal ki so kakšne fajn ceste.L.P peckop

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pomoje je boljse da moped prods. kupiš ps3

pa nebos mel problemov z rutami :trance_33_sleep:

aja no ko sem bil mlajši enih 12 let pa sem mel moped, sem se pač peljal kamor je cesta vodila:whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In sicer imam 50 kubični moped doma in me zanima kam bi se šel laahko peljat v okolici Maribora.Sedaj bo veliko ljudi pomislilo na Pohorje sej vem da je na POhorju veliko cest in odsekov za raziskovat, vendar mene sedaj bolj zanima " kakšne podeželjske " pokrajine.In bi bil zelo0 vesel če bi mi kdo svetoval kam in kako ali vsaj okvirno.Če je kdo kaj slišal ali sam sprobal ki so kakšne fajn ceste.L.P peckop

Nabavi si karto Slovenije in si zarišeš krožne rute. Npr.: MB - Ptuj - Ormož - Ljutomer - G. Radgona - MB pa MB - Dravograd - Slov. Gradec - Mislinja - Vitanje - Slov. Konjice - MB (okoli Pohorja),.... V smeri proti Dravogradu lahko zaviješ desno na Kozjak in po makedamu .....

Mnogo odvisno od trpežnosti riti in uživanja pri vožnji. Da se pa narediti cca 200 km dnevno z levo rokowhistle.gif ...

Z 49 ccm Tomosom V-15 sem 20 leten odpeljal v Švico (Bern) v enem dnevu. Cca 1000 km wacko.gif , torej gre!

Sedaj se pazi nizkih temperatur, oblačila morajo biti odlična, da ne bo revme v mojih letih. Pazi se tudi soli in peska.

Drži se in po pameti. Kaki torek pa pridi med nas motoriste po 20 uri v picerijo Ali v Počehovi, ker imam občutek, da si iz pravega testatrance_40_thumbup.gif . Strojček si si kupil za potovanja, začel si pravilno, torej si naš!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S 50ccm se da lepe kroge okole Slovenije delat.

Enodnevne do Logarske, Pavličevega in podobne niso noben problem ...

lp

PS: Pred motorjem sem s 50ccm skuterjem naredil 6500km v par mesecih vse po Sloveniji in okoli (Avstrijska Koroška, Istra, ...)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Z 49 ccm Tomosom V-15 sem 20 leten odpeljal v Švico (Bern) v enem dnevu. Cca 1000 km wacko.gif , torej gre!

Nočem pokvarit tvoje "zgodbice iz vojske" ampak z 49ccm frčotalom nisi prišel v 24ih urah 1000km! To je povprečna hitrost 41,67km/h če nisi stopil dol celih 24ur niti za tankanje, niti za masašo riti... tudi jedel in pil nisi celih 24 ur nič kaj šele spal. Neki bo treba spremenit ... kilometrino zmanjšat oz. kubikažo in čas povečat :trance_33_sleep:

Pa brez zamere.

Lp.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nočem pokvarit tvoje "zgodbice iz vojske" ampak z 49ccm frčotalom nisi prišel v 24ih urah 1000km! ... kilometrino zmanjšat oz. kubikažo in čas povečat :trance_33_sleep:

Ni potrebno. Moj Tomos VN14, 4brzine, 49cm3 je dosegal po ravnini čez 80km/h!

Ne vem, kam se je deda peljal, a z 1000km od MB si že v Franciji:

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Maribor&daddr=Pot+1+to:Boznerstrasse%2FSS49+to:A3w&hl=sl&geocode=FdNoxgIdT73uACklAglPpHdvRzFiYe6gaR5Lcw%3BFXIKxwIdHJ7lAA%3BFQQXyQIdrkS8AA%3BFdKo0gId2A6CAA&mra=ls&via=1,2&sll=46.950262,12.084961&sspn=5.87217,9.788818&ie=UTF8&z=7

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nočem pokvarit tvoje "zgodbice iz vojske" ampak z 49ccm frčotalom nisi prišel v 24ih urah 1000km! To je povprečna hitrost 41,67km/h če nisi stopil dol celih 24ur niti za tankanje, niti za masašo riti... tudi jedel in pil nisi celih 24 ur nič kaj šele spal. Neki bo treba spremenit ... kilometrino zmanjšat oz. kubikažo in čas povečat trance_33_sleep.gif

Pa brez zamere.

Lp.

Mogoče je pa tega mel...

http://admin.adriamedia.si/ADMIN/upload/datoteke/testi/ISoUVHvThrhPnShEkG2EB1cSOktuhbNf.pdf

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!