shark90 Objavljeno Januar 2, 2011 Deli Objavljeno Januar 2, 2011 Štel se je pr Faraonu,ko so motorji še stal,lahk smo kak minimoto zgrešil..he,he.,drugač bo pa kr štimal,folka je blo pa kr več;nekateri po dva gor ,pa gledalci.... Lansko leto okol 120 motorjev.... ajd...jih bo pa naslednjić spet več!!! komu se da jih naj iz posnetka šteje xD bilo nas je res veliko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 2, 2011 Deli Objavljeno Januar 2, 2011 Evo posnetek...kako luštno vas je bilo videti v takšnem številu sredi zime! lepo ... no tuki se lahko prešteje .. dopoldne ...trezni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 2, 2011 Deli Objavljeno Januar 2, 2011 172... Lahko pa, da sem koga izpustil. Zdaj, če štejemo še one, ki so križišča zapirali od Levca naprej, pa zna štimati 176. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 2, 2011 Deli Objavljeno Januar 2, 2011 172... Lahko pa, da sem koga izpustil. Zdaj, če štejemo še one, ki so križišča zapirali od Levca naprej, pa zna štimati 176. sem rekel dopoldne ..trezen :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 2, 2011 Deli Objavljeno Januar 2, 2011 Matr, potem sem bil pa res antitrezen, al pa so se mi vsi zdeli razcepljene osebnosti Sm mislu, da nas je cel kup vec thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sendyR6 Objavljeno Januar 3, 2011 Deli Objavljeno Januar 3, 2011 Da ne bo zgledal, da so sam moški tak zdržljivi, tud ženske motoristke smo zdržale na -5, blo je fajn! trebor, thumper, shark90 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 3, 2011 Deli Objavljeno Januar 3, 2011 Kar nekaj vas je bilo, ja. Izgleda, da niste vse zmrzljive... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 3, 2011 Deli Objavljeno Januar 3, 2011 Evo še en odhoda izpred hotela v Celju iz mojega zornega kota. Nisem štel ampak bilo vas je veliko. DAMI34, payback, shark90 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sand66 Objavljeno Januar 4, 2011 Deli Objavljeno Januar 4, 2011 Evo še en odhoda izpred hotela v Celju iz mojega zornega kota. Nisem štel ampak bilo vas je veliko. Dober si to posnel,Mirč!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Januar 4, 2011 Deli Objavljeno Januar 4, 2011 Najboljše od vsega pa je to, da sem za vse skupaj izvedel 3.1.2011 Drugače bi še jaz KTM-a prineso! shark90 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Januar 4, 2011 Deli Objavljeno Januar 4, 2011 Najboljše od vsega pa je to, da sem za vse skupaj izvedel 3.1.2011 Drugače bi še jaz KTM-a prineso! nebi vžgal, ker sem slišal, da ne vžgejo radi. SCORPIONS in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sand66 Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 Najboljše od vsega pa je to, da sem za vse skupaj izvedel 3.1.2011 Drugače bi še jaz KTM-a prineso! Za drug let si zapolni pa bo!Itak bo spet...ajd.. shark90 in sendyR6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yeti01 Objavljeno Januar 8, 2011 Deli Objavljeno Januar 8, 2011 Kdaj pa se je dogajalo to pred kazinom predno smo šli na tušov parkplac al po tem? Ker sem premal cot na sebe vrgu sem v pri Ulipiju skor v kamin skoču drrugač pa vsaka čast vsem,ki smo bli tega dne na cesti z mopedi in seveda organizatorju pa perfektnemu kuhaču! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yeti01 Objavljeno Januar 8, 2011 Deli Objavljeno Januar 8, 2011 na skupinsko sliko mislim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Januar 8, 2011 Deli Objavljeno Januar 8, 2011 na skupinsko sliko mislim Skupinska slika, če si jo videl je od lani! Letos smo kot je avtomoto napisal na to pozab`l. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
njofra Objavljeno Januar 8, 2011 Deli Objavljeno Januar 8, 2011 Kdaj pa se je dogajalo to pred kazinom predno smo šli na tušov parkplac al po tem? Ker sem premal cot na sebe vrgu sem v pri Ulipiju skor v kamin skoču drrugač pa vsaka čast vsem,ki smo bli tega dne na cesti z mopedi in seveda organizatorju pa perfektnemu kuhaču! in ti imaš tapravi nick trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 8, 2011 Deli Objavljeno Januar 8, 2011 Številna udeležba ! Lepa gasilska fotka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Januar 8, 2011 Deli Objavljeno Januar 8, 2011 Nazaj na vrh of the page up there ^ #22 MiNa Vseved Skupina: Člani Objav: 1111 Član od: 28. June 2005 Skype:tud mam! Spol:moški Lokacija:Celeia Motocikel:BMW1150GS Moj album:Moj album Objavljeno 01. January 2010 - 17:05 Številna udeležba ! Pripeta datoteka(e) Gasilska0.jpg (2.78MB) Število prenosov: 196 super!!! zanima me pa zakaj limate slike od lanskega leta gor??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 8, 2011 Deli Objavljeno Januar 8, 2011 Ja, če smo pa kar v temi od 1.1.2010 nadaljevali tudi letošnjo vožnjo... Poglej datum objave prispevka s to fotko.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 8, 2011 Deli Objavljeno Januar 8, 2011 aaaa....kdaj moramo pa zdaj prit u celje da skupinsko naredimo ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avtomoto Objavljeno Januar 8, 2011 Deli Objavljeno Januar 8, 2011 aaaa....kdaj moramo pa zdaj prit u celje da skupinsko naredimo ??? 1. 1. 2012 ob 12h ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 9, 2011 Deli Objavljeno Januar 9, 2011 Zmenjeno.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno December 26, 2011 Deli Objavljeno December 26, 2011 (popravljeno) Ej, dedi in punce... še teden dni. Napovedano je lepo in suho vreme. Jiiii-ha. :kva2: Samo na gasilsko pa ne smemo pozabiti. Letos je nekako vse šlo na brzino, ni bilo časa... Popravljeno December 26, 2011. Popravil motofrik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 26, 2011 Deli Objavljeno December 26, 2011 Kje pa gledas za vreme, da kaze soncno? Za petk je zaenkat neki dez/sneg....naprej pa se ne kaze. :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozexj6 Objavljeno December 26, 2011 Deli Objavljeno December 26, 2011 (popravljeno) http://www.vreme.us/vreme-15-dni.html Jst bom pomoje kr prletu, če ne bom nasekan sevede Popravljeno December 26, 2011. Popravil jozexj6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se