gusar Objavljeno Januar 1, 2012 Deli Objavljeno Januar 1, 2012 Jest grem.Se vidmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 1, 2012 Deli Objavljeno Januar 1, 2012 Dan je lep, samo -4 je pri nas. Za Celje pa pravijo, da bo opoldne +5... Bo treba kopalke zraven vzet, he-he.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 1, 2012 Deli Objavljeno Januar 1, 2012 Dan je lep, samo -4 je pri nas. Za Celje pa pravijo, da bo opoldne +5... Bo treba kopalke zraven vzet, he-he.. Kaj, se misliš s celjskim županom it kopat?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno Januar 1, 2012 Deli Objavljeno Januar 1, 2012 Sem vam fouš, jest sm pa na šihtu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 1, 2012 Deli Objavljeno Januar 1, 2012 Kaj, se misliš s celjskim županom it kopat?? Če se bomo vsi, bom jaz tudi. Že pakiram frotirko in plavalna očala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Januar 1, 2012 Deli Objavljeno Januar 1, 2012 Sem vam fouš, jest sm pa na šihtu še dober Max da si tam...eni ležimo doma z zlamano ramo...in gledam mopede, ki se vozijo po glavni cesti čez šempeter...namesto da bi sam bil na njem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se