moto rider Objavljeno Januar 1, 2010 Opozori Objavljeno Januar 1, 2010 S sprajem za Gore-Tex sem impregniral vse motoristične škornje, kolikor jih je pri hiši! :grim Nato pa še s čebeljim voskom zloščil usnjem kombinezon, da je zopet kakor nov! Torej, bi morala biti ta motoristična sezona, zopet "plodna"! :yes: Eviva motorizem!!! Lowrenc, maxyTT, biker77 in 2 others 2 3
Jozee Objavljeno Januar 1, 2010 Opozori Objavljeno Januar 1, 2010 (popravljeno) S sprajem za Gore-Tex sem impregniral vse motoristične škornje, kolikor jih je pri hiši! :grim Nato pa še s čebeljim voskom zloščil usnjem kombinezon, da je zopet kakor nov! Torej, bi morala biti ta motoristična sezona, zopet "plodna"! :yes: Eviva motorizem!!! :worship: Popravljeno Januar 1, 2010. Popravil Jozee klimbra 1
brembo Objavljeno Januar 1, 2010 Opozori Objavljeno Januar 1, 2010 izmenjava herpesov :closedeyes: Lowrenc in anja37 2
Dr_Jakob Objavljeno Januar 1, 2010 Opozori Objavljeno Januar 1, 2010 lupcki, rakete, sampajnc, spanje, zajtrk otvoritev sezone
YeTika Objavljeno Januar 1, 2010 Opozori Objavljeno Januar 1, 2010 rezanje pršutaaa.. mijaami :naughty: Igorr in anja37 2
v3sn4 Objavljeno Januar 1, 2010 Opozori Objavljeno Januar 1, 2010 lepe želje,lupčkanje,nazdravljanje,zmrzovanje ob ogledu ognjemeta...potem pa nazaj na toplo na tatarca
SharpNinja Objavljeno Januar 1, 2010 Opozori Objavljeno Januar 1, 2010 Odpiranje šampanjca, kurjenje raket in seveda najbl tasladko :naughty:....... pajkica, klimbra in anja37 2 1
thumper Objavljeno Januar 1, 2010 Opozori Objavljeno Januar 1, 2010 S sprajem za Gore-Tex sem impregniral vse motoristične škornje, kolikor jih je pri hiši! :grim Nato pa še s čebeljim voskom zloščil usnjem kombinezon, da je zopet kakor nov! Torej, bi morala biti ta motoristična sezona, zopet "plodna"! :yes: Eviva motorizem!!! s soljo impregniral kavbojke in ta zgonjene škornje , zasvinjal motor do konca , pa ta tople podloge za kolena sprobal ki jih je dedek mraz prinesel ..
LORD&LADY Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 S sprajem za Gore-Tex sem impregniral vse motoristične škornje, kolikor jih je pri hiši! :grim Nato pa še s čebeljim voskom zloščil usnjem kombinezon, da je zopet kakor nov! Torej, bi morala biti ta motoristična sezona, zopet "plodna"! :yes: Eviva motorizem!!! Eni loščijo, drugi se pa že vozijo. Včeraj je bila že prva vožnja. :photo:
TIJA Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 LORD, kam vaju bo pot vodila v letu 2010, imata že obrise, bo spet kaj lepega in izčrpnega pisalo, da ne bomo potrebovali tople vode odkrivat ampak zvedeli vse na vajini strani? Pa veliko km vama želim še naprej. Tija
maus Objavljeno Januar 4, 2010 Opozori Objavljeno Januar 4, 2010 Prva stvar, ki sem jo v novem letu naredu, da sem se zbudu :yawn:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se