Suzuki26 Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 (popravljeno) Ob 8. 3. 2016 at 12:00, stankolovski pravi: Ponoci ukraden tale lepotec.. Lj Fuzine.. Vsaka info.dobrodosla.. Lp jaz sm pa ravno imel namen kupit tti motor Popravljeno Marec 9, 2016. Popravil blackdevil1990 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 Je bil v oglasu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Suzuki26 Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 pred 2 urami, motolover pravi: Je bil v oglasu? ja je biv.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 Potem lahko najprej iščejo tatove med tistimi, ki so si ga prišli ogledati. Ampak smo spet tam, da policaji nimajo časa.. Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Marec 9, 2016 Deli Objavljeno Marec 9, 2016 To je ze drugi motor, ki je bil ukraden in je bil objavljen na avtonetu. Ktm sm 690 malo nazaj je bil tudi. Ce bi se tadva oskodovanca povezala bi najverjetneje prepoznala "kupca" Kmet2 in Suzuki26 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 10, 2016 Deli Objavljeno Marec 10, 2016 Če bi jih lovili na radar bi že padli Bmflar in solorider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 10, 2016 Deli Objavljeno Marec 10, 2016 pred 15 urami, motolover pravi: Potem lahko najprej iščejo tatove med tistimi, ki so si ga prišli ogledati. Ampak smo spet tam, da policaji nimajo časa.. in ti si vsakega zapišeš v knjižico, ko ti pride gledat motor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 10, 2016 Deli Objavljeno Marec 10, 2016 pred 4 minutami, solorider pravi: in ti si vsakega zapišeš v knjižico, ko ti pride gledat motor! Pa še posname jih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 10, 2016 Deli Objavljeno Marec 10, 2016 pred 6 minutami, Kmet2 pravi: Pa še posname jih pa to sem sedaj gruntal, da ni slabo, da ti en hodi okoli pa kao, da snema in slika motor posname pa te kupce. Kmet2 in thumper 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ferrarist Objavljeno Marec 10, 2016 Deli Objavljeno Marec 10, 2016 (popravljeno) No, ampak....določena sled bi vseeno bla...sej na ogled ne pride 20 ljudi? Pa približno veš, kakšen naglas je kdo mel, lahko sklepaš približno iz katerega konca slo. je itd. Pa običajno se-kot motorist-s kupcem oz. prodajalcem mal pogovoriš-od kje si itd, nenavadno obnašanje pa bi itak takoj opazil(da bi se recimo izmikal). Tako, da.....tudi brez fotke bi mogoče nekaj malega izvedeli. Sam policiji se itak jebe, važno da se grejo lova na čarovnice, "navadn" policist pa itak ne sme nič več. Popravljeno Marec 10, 2016. Popravil Ferrarist Kmet2, skalar36 in franc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Marec 10, 2016 Deli Objavljeno Marec 10, 2016 pred 3 urami, Kmet2 pravi: Pa še posname jih Sam tut je tako Motor postaviš pred kamero na ogled in to je to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cikaelo Objavljeno Marec 10, 2016 Deli Objavljeno Marec 10, 2016 hvala vsem za objave. ampak motor je bil že najden tako da je doma pri meni v "spalnici".... bosa, stuhec, thumper in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Marec 10, 2016 Deli Objavljeno Marec 10, 2016 A ne bo nobene zgodbice kako pa kaj pa kje se najde? erciona in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Marec 11, 2016 Deli Objavljeno Marec 11, 2016 pred 14 urami, DinDiin pravi: A ne bo nobene zgodbice kako pa kaj pa kje se najde? Isto k z avtom .... Napiješ in zgine DAMI34, TakeALookAround, Kor13 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 11, 2016 Deli Objavljeno Marec 11, 2016 pred 17 urami, cikaelo pravi: hvala vsem za objave. ampak motor je bil že najden tako da je doma pri meni v "spalnici".... Če ti ni odveč me res zanima ali so bili lokalni ali organizirani dolgi prsti ali je to rešila policija ali prijatelji znanci sam ? TakeALookAround in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Marec 11, 2016 Deli Objavljeno Marec 11, 2016 pred 22 urami, solorider pravi: in ti si vsakega zapišeš v knjižico, ko ti pride gledat motor! verjetno ne.. če te pa kličejo na gsm pa se te telefonske - tistih par - shranijo..nekaj je .. Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 11, 2016 Deli Objavljeno Marec 11, 2016 22 hours ago, solorider said: in ti si vsakega zapišeš v knjižico, ko ti pride gledat motor! Dandanes jih ne pride na stotine. Daj v oglas in boš videl koliko jih pokliče in koliko sploh pride na ogled! Vračam smileya bajkr88, skalar36 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava cikaelo Objavljeno Marec 12, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 12, 2016 REŠIL SEM SITAUCIJO SAM. KER ITAK VEMO KAKO TO POLICIJA IŠČE. ŠE K SM PROV NA POLICIJO DA POVEM DA SM GA NAJDU MI JE POLICAJ REKU PRIDITE PO 21 URI KER IMAMO PRED VAMI ŠE PET NEREŠENIH PRIMEROV IN SAMO TRIJE DELAMO.....SO REKL PEJTE DOMOV VS POKLIČEMO SPLOH ME ŠE DO ZDEJ NOBEN NI POKLICU!!!SM MU REKU DA SM PLAČU DA SM DUBU MOTOR IN MI JE REKU: JA KAKO STE NEKOMU DAL DENAR IN VM JE PRPELU MOTOR....PA SM MU REKU NE AMPAK SO NEKATERI LJUDJE KI JIH POZNAM NEKOGA POKLICAL IN UN JE UNGA IN TAKO SM DUBU MOTOR NA DOLOČENI LOKACIJI AMPAK ŠE VEDNO NE VEM KDO KAJ PA KAKO...BILI SO PA LOKALCI!!! INFORMACIJA PA JE TAKA DA VSE KAR SE UKRADE V LJ NAJ BI BILO DELO TREH SKUPIN KI SO REAZDELJENE PO DELIH MESTA. SO PA MULCI STARI OD 17-25.....LP Zivnorc, skalar36, Bostjan L in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
'.' Objavljeno Marec 12, 2016 Deli Objavljeno Marec 12, 2016 Kaj sitnariš, sej dobimo nove radarje pa če imaš preglasen asupuh ti tablice poberejo. Saj je to itak bol pomembno od dejanskega kriminala pri nas. Drugače pa lepo da si dobil nazaj, svaka čast ukica, robot, skalar36 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 13, 2016 Deli Objavljeno Marec 13, 2016 to sem zasledil na facebook? Kmet2, BigOne, KARMEN1 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Marec 13, 2016 Deli Objavljeno Marec 13, 2016 Menda je lastnik že obveščen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Marec 13, 2016 Deli Objavljeno Marec 13, 2016 Dobra zadeva tale ključavnica ki jo prodaja AXLE Kmet2, Yoghurt, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Marec 13, 2016 Deli Objavljeno Marec 13, 2016 Zares zanesljiva ključavnica Bmflar, thumper, skalar36 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 Hajo ,vsaj polavtomatska bi morala biti ,za hitrejše čiščenje nesnage hajoktejn, DAMI34 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno Marec 14, 2016 Deli Objavljeno Marec 14, 2016 pred 10 urami, hajoktejn pravi: Zares zanesljiva ključavnica Mi je poznano ( M48 ), nekje se mi valja nekaj pripadajočih kosov ( torbica, bajonet, municija,rezervarček oja,.... ) hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se