Snečer Objavljeno Avgust 9, 2018 Deli Objavljeno Avgust 9, 2018 isto je temen brez čelade... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno Avgust 9, 2018 Deli Objavljeno Avgust 9, 2018 (popravljeno) 15 minutes ago, owlandturtle said: new Update: another guy apparently bought the bike from the thief for 500 euro, goes to the same petrol station in the evening around 19:00 and asks the petrol officer if he could borrow gas worth 6 euro. the petrol officer notices the stolen bike, confronts the guy with the fact that it is stolen and the guy runs away. unfortunately they all never took off their helmets, so there's surveillance footage but its hard to identify them. the petrol officer says that they are younger though.. still medvode near ljubljana. Just an idea if you are still in Ljubljana. Take a bus number 25 at Bavarski Dvor, it will take you directly to Medvode.. walk around for an hour or two, drink a coffee near that petrol station..it’s a small town/neighborhood Popravljeno Avgust 9, 2018. Popravil ukica Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Avgust 9, 2018 Deli Objavljeno Avgust 9, 2018 On 8/7/2018 at 2:26 PM, owlandturtle said: hey, apparently the guy with my suzuki has been seen at this petrol station, so he's still in the area! Tankstelle Petrol Gorenjska cesta 14, 1215 Medvode, Slowenien +386 1 361 60 10 https://goo.gl/maps/LLVpmDAxHr22 Lahko bi tudi mi šli malo naokoli povprašati in pogledati. maxxa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
owlandturtle Objavljeno Avgust 9, 2018 Deli Objavljeno Avgust 9, 2018 @ukica yes I'm still in the aera and looking for it. this is where he drove away last time: Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sebar Objavljeno Avgust 9, 2018 Deli Objavljeno Avgust 9, 2018 I seriously hope you get your bike back, this sucks. For how long do you plan on staying in the area? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
owlandturtle Objavljeno Avgust 10, 2018 Deli Objavljeno Avgust 10, 2018 don't know yet really. we're still searching the area but it's difficult, there's also a lot of places where you cannot look... we hope that he gets scared and just throws it away somewhere where it can be found honestly.. we're talking to alot of people in that town too, hanging out flyers. I don't know if there's alot more that could be done.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Avgust 10, 2018 Deli Objavljeno Avgust 10, 2018 In a small town, where everybody knows everybody, it is usually known who may be stealing bikes. You should try to reach the right people and talk to them. Try to arrange a return of the bike with no repercussions for the stealing idiots. Maybe find some local biker for help. Good luck. izibajker, Kmet2 in Bostjan L 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 11, 2018 Deli Objavljeno Avgust 11, 2018 pred 19 urami, dlicen pravi: Maybe find some local biker for help. Good luck. https://www.facebook.com/mrrc-medvode-219885262966/ www.google.com/maps/place/46°08'29.3"N+14°24'31.2"E/@46.141482,14.4064663,515m/data=!3m2!1e3!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d46.141482!4d14.408655 dlicen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava maus Objavljeno Avgust 13, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 13, 2018 Ob 11. 8. 2018 ob 10:20, thumper pravi: https://www.facebook.com/mrrc-medvode-219885262966/ www.google.com/maps/place/46°08'29.3"N+14°24'31.2"E/@46.141482,14.4064663,515m/data=!3m2!1e3!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d46.141482!4d14.408655 motor je najdu in je objavil na FB-ju: Jörg Rodemer. she's back! found in a corn field close to medvode and ljubljana... thanks so much everyone for sharing and keeping an eye open!! C eagle, igc1, VS800 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Avgust 13, 2018 Deli Objavljeno Avgust 13, 2018 za nas k nimamamo bukovgafejsa loh poves nahit kako ga je najdu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno Avgust 13, 2018 Deli Objavljeno Avgust 13, 2018 pred 3 urami, Rogerg pravi: za nas k nimamamo bukovgafejsa loh poves nahit kako ga je najdu? Jörg Rodemer. she's back! found in a corn field close to medvode and ljubljana... thanks so much everyone for sharing and keeping an eye open!! Našli so ga v koruzi blizu Medvod. C eagle, Bostjan L, bajkr88 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 13, 2018 Deli Objavljeno Avgust 13, 2018 pred 5 urami, Rogerg pravi: za nas k nimamamo bukovgafejsa loh poves nahit kako ga je najdu? šeru sem med ukradena vozila in on je tukaj pol objavljal in nazadnje je to kar je prilimano Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 13, 2018 Deli Objavljeno Avgust 13, 2018 pred 3 urami, Janezs pravi: Jörg Rodemer. she's back! found in a corn field close to medvode and ljubljana... thanks so much everyone for sharing and keeping an eye open!! Našli so ga v koruzi blizu Medvod. she is back! C eagle in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Luka66 Objavljeno September 4, 2018 Popularna objava Deli Objavljeno September 4, 2018 Zdravo. Napisal tole, kot opozorilo, da pazite na svoje motorje. Sam sem imel očitno smolo z mojim motorjem, ali pa slaba karma saj so mi isti motor kradli dvakrat. Prvič lani na Siciliji kar sem že opisal. Nekako sem imel občutek, da je Slovenija bolj varna, pa sem se očitno zmotil. Letos začetku Aprila sem peljal motor na redni servis, bil star ravno dve leti in potem nikakor ni bilo lepega vremena, da motor odpeljem, tako, da sem počakal do torka 24.4.2018, ko je bilo končno napovedano sonce. Zjutraj me je sin odpeljal do Servisa KTM Seleš, kjer sem prevzel motor in se odpeljal v službo. Ravno ta dan smo imeli organizirano izobraževanje za profesorje, na Ižanski cesti v BIC-u. Izobraževalni center je ob Ljubljanici, preko mosta je popularni lokal Špica. Zjutraj, sem doma še razmišljal, da vzamem disk ključavnico, pa sem jo na žalost pozabil tank torbo s ključavnico, priznam pa tudi, da nisem kaj dosti razmišljal o varnosti motorja saj smo vendar v Sloveniji, motor pa bo itak parkiran pred službo in pred IC. Ob 12 sem odšel iz službe in se pripeljal po Ižanki pred BIC in zapeljal v peš cono pred vhod, ki je bil nadzorovan z dvema kamerama in parkiral v pokriti kolesarnici , le nekaj metrov od vhoda v zgradbo. Zaradi slabih izkušenj s Sicilije nisem zaklenil krmila, sem pa vklopil alarm, ki sem ga dal vgradit po poskusu kraje na Siciliji. V avli smo se zbrali udeleženci, ter odšli v predavalnico povsem v pritličju, blizu vhoda, panirana je bila sicer predavalnica v prvem nadstropju na drugi strani zgradbe, pa je bila zaradi nadgradnje komunikacijskega sistema zaprta, na mojo srečo, kot se je izkazalo kasneje. Izobraževanje je potekalo po planiranem urniku, ob cca. 15 uri se je sprožil alarm na mojem motorju, okna so bila odprta, tako, da se je dobro slišal. Vstanem in pogledam skozi okno, ter opazim fanta z belo open face čelado, ki stoji ob mojem motorju, razmišljal sem ali bi sploh odšel ven pogledat, saj je na prvi pogled izgledalo, kot da si motor le ogleduje. Vseeno sem odšel pred zgradbo, zunaj je bil fant s čelado, bele hlače, urejena bradica, šminker na prvi pogled, poleg precej novega belega skuterja brez registracije, zraven pa še dekle z enako belo čelado, oba sta brskala po telefonu. Vprašal sem ga, kaj je počel pri mojem motorju, da se je sprožil alarm, odgovoril je, da si je samo ogledoval motor, vedel sem, da to ne more biti res, saj se alarm ne sproži kar takoj, temveč šele, ko se motor konkretno premakne, kar sem mu tudi omenil, dejal je da mu je motor zelo všeč in, da se je usedel nam motor, ter, da se opravičuje…na žalost je bilo to zame naivneža, dovolj dobro pojasnilo in nisem šel pogledat kontaktne ključavnice. Odšel sem nazaj v predavalnico. Nakar se ob cca. 17 uri spet sproži alarm, vstanem in zopet vidim moškega z belo čelado poleg motorje, v trenutku sem imel slab občutek in stekel iz predavalnice po hodniku, do izhoda, ko sem prišel ven so mi skoraj izpadle oči, motorja ni bilo nikjer….. stekel sem do Ižanke in pogledal po ulici navzdol, ter opazil, tipa v trenerki z belo čelado, ki potiska moj motor po cesti, po pločniku pa se je peljal s skuterjem tip, ki je bil že prej ob mojem motorju,….. alarm glasno piska, utripalke delujejo, vse opozarja, da nekaj ni OK, da gre po vsej verjetnosti za krajo…..na pločniku polno ljudi, sprehajalci, nobeden od njih ne reagira, vsi gredo svojo pot………….stekel sem po ulici za lopovom, ki je potiskal moj motor, bil je že cca. 50 m pred mano, ni se oziral ne levo ne desno, temveč le potiskal motor ob hitri hoji, v šprintu sem bil v mladih letih zelo dober in očitno je nekaj še ostalo, tako, da sem ga hitro dohitel,….. vse se je dogajalo zelo hitro in reagiral sem instinktivno, ter ga na polno z nogo zabasal v zadnjo plat………..tip je z obema rokama držal krmilo se je obrni, ko me je videl z dvignjeno pestjo je še izgovoril ooofak in takrat pa sem ga na polno s pestjo mahnil na gobec……….padel je po tleh, ter izpustil motor………..pogledal sem tipa na skuterju, ki me je videl in že navil gas, ter se odpeljal po ulici in zavil med hiše, drugi se je pobral in bežal na drugo stran proti Dolenjki med hišami……….pobral sem motor in ga potiskal do vhoda BIC-a, kjer je že bil parkiran............ljudje na pločniku so nemo opazovali dogajanje ne, .da bi kdo kaj vprašal ali pomagali …….jah to smo Slovenci……….ko sem nekega konkretnega mišičastega gospoda pri cca. 40 letih vprašal, če je videl kaj se dogaja in zakaj ni ukrepal, je le skomignil z rameni, sej pa nisem vedel……… pač noben se ne želi vpletat, pa potem zapisniki in policija………….bolje nič videti in imeti mir……….kakorkoli, ko sem zopet sparkiral motor sem šele opazil, da je v kontaktno ključavnico zavijačen dolg samovrezni vijak, ki se uporablja za fiksiranje oken in vrat v steno, na vrhu je bilo opaziti var, očitno je bila nanj navarjena prečka, ki je služila za vrtenje vijaka v ključavnico, pa se je odlomila....očitno je res pomanjkanje dobrih varilcev v SLO poklical sem policijo oglasil se je operater, na hitro sem mu še zadihan pojasnil zadevo, ni me zasliševal kdo sem temveč se je pozanima po opisu storilcev.........po cca. 15min je prišla prva patrola, po približno enakem času pa še druga, oboji so bili v bližini in že preden so prišli, so iskali storilca....odnos je bil korekten, spoštljiv in razumevajoč, HVALA fantje policisti, zelo vesel sem vas bil .....izpolnili smo formular s podatki, spustili so moj bokserski vložek, da nebi dobil v primeru, da tipa najdejo še kakšno tožbo, so me pa pohvalili, da sem dobro odreagiral :).....odstranili so vijak iz ključavnice in mi razložili, da je to precej pogosta in običajna praksa pri kraji motorjev........menda imajo "naročniki" lopovske združbe, v LJ "ovaduhe" ki sporočijo tip motorja in lokacijo, če je motor zanimiv, dobijo zeleno luč za ukrepajo, tako, da onesposobijo motor za vožnjo, običajno poškodujejo kontaktno ključavnico, kar je praktično nemogoče hitro popraviti, potem pokličejo drugega sodelavca, luzerja običajno đankija, ki tudi, če ga ujamejo mu ni mogoeč nič kaj vzeti, ta jim ga pripelje na dogovorjeno lokacijo kjer že čaka kombin, ko je enkrat v kombiju tudi alarm ne zaleže, v kolikor je zaklenjen en disk se poslužujejo tudi delavskih vozičkov, ko je naložen ga odpeljejo v garažo, kjer gre čez noč v refuzo in izgine za vekomaj dobro premišljeno in organizirano. In zopet sem lahko klical sina domov, da pride v reševalno akcijo s prikolico..... je že mislil, da ga zafrkavam....... motor sva peljala zopet nazaj na servis......velikokrat se zgodi, da zaradi plastik ali dveh oklepa ukradejo po naročilu cel motor Kaj je zaščita pred takimi.....v bistu je ni, lahko le zaklenemo oba kolesa ali morda veriga okrog ograje in alarm, vsaka zadeva jim oteži delo in jih morda odvrne....saj tudi oni selekcionizirajo rizik......so pa očitno na udaru kontaktne ključavnice, ki so kot nalašč za onesposobitev motorja......meni je alarm rešil motor in splet okoliščin.........priznam, da nikoli v življenju nisem nikogar mahnil na gobec, to je bilo prvič in zapestje, ter rama me je bolela še cel teden bolano, da se moraš pretapat za svoj motor, tudi to je SLO. SREČNO Mavti, C eagle, Zok in 30 others 5 7 5 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 @luka66, prodaj in kupi klump in z njim potuj. Tudi če sunejo ne bo velike škode. Pa spal boš tudi boljše. Se spomnim, ko smo mi južno od naše meje pazili na motorje . vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 Poznam vec primerov,ko so tatove konkretno poskodovali...Pac nismo vsi za oropat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 Ne razumem, lopova na gobec ruknes, pol ga pa spustis? Da ne bo se tretji poizkus..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ukica Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 Tej napravi ki jo opisujes se na ulici rece “top” saj se na tak nacin zlomi klucavnico in nato z izvijacem vzgejo motor.. ce nima kode. Verjetno je bil gor se feder in na vrh velka gedora s katero vzge po klucavnci da se zlomi.. Sreco si imel.. jaz se po Ljubljani sploh ne vozim.. se manj da bi ga pa kje pustil. sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 metek u glavo sesir, BIF, Zok in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 1 hour ago, Luka66 said: v, ko je naložen ga odpeljejo v garažo, kjer gre čez noč v refuzo in izgine za vekomaj dobro premišljeno in organizirano prvo, sem zelo zelo vesel da ti je uspelo rešit katuma. Drugo, škoda da si ga na gobec samo enkrat. glede citiranga....gotovo je tudi kak chop shop v sloveniji. Lahko pa ti povem, da so fotru sneli kanguja, od polcije smo slišali isto zgodbo o profijih, čez slabo leto pa so ga našli v iški. s tablicami vred. avto je prevozil cca 30kkm. Kolegici so ukradli clijota. policija ima isto mantro o preračunljivih ultra organiziranih mehaničnih delavnicah, kjer se proizvaja rabljene dele....no, našli so celega, pri poskusu registracije v Romuniji.....tile chop shopi morda le niso tako pogosti, kot si policija misli, je pa lepa in dokaj verjetna zgodba, z vnaprejšnjim opravičilom.... ukica, sesir, Bostjan L in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 pred 2 minutami, Kugelschreiber pravi: prvo, sem zelo zelo vesel da ti je uspelo rešit katuma. Drugo, škoda da si ga na gobec samo enkrat. glede citiranga....gotovo je tudi kak chop shop v sloveniji. Lahko pa ti povem, da so fotru sneli kanguja, od polcije smo slišali isto zgodbo o profijih, čez slabo leto pa so ga našli v iški. s tablicami vred. avto je prevozil cca 30kkm. Kolegici so ukradli clijota. policija ima isto mantro o preračunljivih ultra organiziranih mehaničnih delavnicah, kjer se proizvaja rabljene dele....no, našli so celega, pri poskusu registracije v Romuniji.....tile chop shopi morda le niso tako pogosti, kot si policija misli, je pa lepa in dokaj verjetna zgodba, z vnaprejšnjim opravičilom.... Saj ne iščejo vozil. Najdejo jih, če se kakšno zaleti v njih . thumper, Igi Pop, Kugelschreiber in 1 other 1 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 Očitno pravi motor za vabo...za lovljenje lopovov Nekje ga pustiš, malo počakaš, pa ujameš kradljivce...najbolje, da prvemu slediš, da te pripelje do večjih "rib"... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 Just now, Scarabeo 500 said: Saj ne iščejo vozil. Najdejo jih, če se kakšno zaleti v njih . ee mojga omiljenga tsubaruja so našli. Joyriderji so spraznili tank, in pustili na enem parkplacu. med krajo so razbili ključavnico in hkrati pol armature. V avtu je bilo kladivo. Policaj, navdušen nad najdbo vpraša, a je to vaša plastenka vode? Ja, zakaj? Šit, Po tem najbrž niso njihovi odtisi.....kladva niso testirali. izibajker, ukica, thumper in 3 others 1 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Luka66 Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 pred 1 uro, DinDiin pravi: Ne razumem, lopova na gobec ruknes, pol ga pa spustis? Da ne bo se tretji poizkus..... Hotel sem ujet tistega na skuterju, ki je bil ovaduh naročnikov, a je prehitro navil gas, vmes mi je pobegnil "delavec", ki je bil verjetno đanki, v bistvu revež....nc nebi imel od tega če bi mu zlomil čeljust.... pred 1 uro, ukica pravi: Tej napravi ki jo opisujes se na ulici rece “top” saj se na tak nacin zlomi klucavnico in nato z izvijacem vzgejo motor.. ce nima kode. Verjetno je bil gor se feder in na vrh velka gedora s katero vzge po klucavnci da se zlomi.. Sreco si imel.. jaz se po Ljubljani sploh ne vozim.. se manj da bi ga pa kje pustil. Ja mi je pojasnil policaj to, kake naprave imajo, zlomijo ključavnico,....... samo jaz sploh nisem imel zaklenjenega krmila, tako, a bi motor lahko brez tega odpeljali.... je pa alarm naredil svoje in moja bližina. Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno September 4, 2018 Deli Objavljeno September 4, 2018 pred 6 minutami, Luka66 pravi: ....nc nebi imel od tega če bi mu zlomil čeljust.... Cutis vsaj malo zadoscenje,ker si ga klovnil? Pomnozi..... Dzeparcu se je zlomil prst,predvsem v upanju,da bo odnehal za vedno...ce pa ne pac ne .vseeno pa bo le nekaj casa v bolniski in drugi varni.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se