ska[dude] Objavljeno Oktober 26, 2002 Deli Objavljeno Oktober 26, 2002 zadnje case me najbolj jezi, ker cestarji ne postavijo ustreznih znakov, za odseke cest, kjer svoje delo se niso dokonca opravili. tko bi se mi ze parkrat lahko pripetila nesreca, sploh ponoci, ko je vidljivost slaba. Tako naprimer, se nic hidega slutec peljes po cesti, zavijes v ovinek, sredi ovinka pa te caka presenecenje. Sredi ovnika je neoznacen izrezan kos asvaltne prevleke (tko da je nastala vdolbina). Najbolj pa me je zjezilo k sem skoraj zapeljal v tako vdolbino, katera je bila nasuta z okroglim peskom, kjer bi se pri veliki hitrosti brez tezav zvrnil. Mislim da take neoznacene spremembe na cestah, spravljajo v nevarnost vse voznike dvokolesnih prevoznih sredstev. :x Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Oktober 26, 2002 Deli Objavljeno Oktober 26, 2002 Z znaki za delo na cesti je tako, da po opravljenih delih ponavadi še dolgo časa stojijo tam, in jih vozniki zato skoraj ne upoštevajo več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 26, 2002 Deli Objavljeno Oktober 26, 2002 moped se strinjam, zarad tega sem jaz na izpitu pado :? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Oktober 26, 2002 Deli Objavljeno Oktober 26, 2002 Ja to je res , samo je pa tudi pri veliko primerih, da jih cestarji postavijo in to na vidnem mestu, vendar pa jih Vandali(beri debili), vrzejo, ukradejo, porisejo, itd...., sem se enkrat pelu in je bil na cestiscu ugreznjen asfalt ampak znak je pa lezal v gmajni ki je bila poleg, niso vedno krivi cestarji.... Lp, Rok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno Oktober 26, 2002 Deli Objavljeno Oktober 26, 2002 Za to je pa vedno bolje pripeljat v ovinek z manjšo hitrostjo in ko vidiš iztek ovinka hitrost povečaš. Tud jaz sem že priletu v ovink k opica, da sem ga komi zvozu, za nagrado pa s prvim kolesom pristal v udarni jami in malo poškodoval prvo feltno. Tok je usekal,ko je zabilo vilice do konca, sem mislu, da je že konc s feltno. Ko sem motor ustavu sem pregledal prvi kolo in ugotovil, da je samo mal rob zakrivilo in da bom lahko nadaljeval pot. Od takrat nikol več na ful v ovinek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 27, 2002 Deli Objavljeno Oktober 27, 2002 Da naute preveč sikal pa pluval po vaših prijateljih cestarjih,ki dnevno skrbijo za vašo varnost,popravljajo luknje za bagatelne denarce,pospravljajo povoženo divjad , mačke,pse itd,da vas nebi slučajno presenetili sredi ovinka!!!!!!!!!!!!!!!! Vedno in povsod so pred kakršnim koli gradbiščem na cesti postavljeni prometni znaki........drugače je odgovorni vodja del hudo.....res hudo kaznovan za vsako nesrečo,ki se na takem odseku lahko pripeti.Vandalizma ne mislim komentirati,je pač tako,da mladeniči postanejo silno močni po dveh preveč popitih kozarčkih......takrat pa glej ga zlomka PROMETNI ZNAK,ki jih ovira v mirnem sprehodu po cestni bankini.................?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Torej.....je treba malo tudi ob rob ceste gledat,in ne samo na števec hitrosti.....pardon obratov...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 27, 2002 Deli Objavljeno Oktober 27, 2002 klimbra,da ne bom res zacel "pluvat" (ali kaj hujsega) po cestarjih..... zaradi tvojih vrlih kolegov sva odletela na pesku sredi ovinka,nisem 14 dni mogel voziti motorja,telesne poskodbe,sodnik itd........ DA NE BOM RES ZACEL! .....matr jim volovsko..... :x :evil: :x :evil: BTW: znaka ni bilo enega nikjer ne spljoh! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 28, 2002 Deli Objavljeno Oktober 28, 2002 klimbra,da ne bom res zacel "pluvat" (ali kaj hujsega) po cestarjih..... zaradi tvojih vrlih kolegov sva odletela na pesku sredi ovinka,nisem 14 dni mogel voziti motorja,telesne poskodbe,sodnik itd........ DA NE BOM RES ZACEL! .....matr jim volovsko..... :x :evil: :x :evil: BTW: znaka ni bilo enega nikjer ne spljoh! Ice......sej ti verjamem.......in zelo mi je hudo,da se ti je to pripetilo. Samo tukaj ni govora o tem,da je pesek na cesti......le ta je na cesti lahko iz najbolj neverjetnih razlogov,kot so razna neurja,ki ga prinesejo na glavno cesto,ga je skipal nepazljiv kamionđija,itd........pač pa razpravljamo o tem,ali so na mestih,kjer se dela na cesti postavljeni prometni znaki ali ne. Kar se tiče pa peska........največje sranje,ki se dogaja v tej deželi Kranjski je to,da se od cestarjev zahteva,da bankine posipajo z najdrobnejšim materialom,ki ga že mimo vozeči kolesar odpihne na cesto.Vse pobude,da bi uporabljali bolj zablaten material ali pa , da bi se pričelo bankine delna zatravljati............samo........????????!!!!!!!!!....sej vemo kako se tej stvari streže,k ne???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se