msalpn11 Objavljeno Oktober 27, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2002 V petek dne 25.10.2002 je bila podelitev pokalov za drzavno prvenstvo v spretnostni voznji. Jaz se vam opravicujem, ker trenutno niso objavleni rezulteti vseh kategorij in tekmovalcev. :( :( Apak Kamničani in motoristi z okolico Kamnika, pozor ! :!: Pojdite na :arrow: http://www.mkkamnik.com/forum/viewtopic.php?t=211 in si preberite kako je v petek stvar potekala. (Imam pa samo rezultate članov M.K.Kamnik in fantov z bliznje okolice.) Ostale rezultati, pa mislim, da bo oblavil kdo drrug, ker jaz nimam tocnejsih podatkov. Prosim za razumevanje
AlterMann Objavljeno Oktober 27, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2002 Lepo, da si to tud tle objavu, ker tistga foruma tko al tko nobedn več ne bere. :( :( :(
.T. Objavljeno Oktober 27, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2002 Ostale rezultati, pa mislim, da bo oblavil kdo drrug, ker jaz nimam tocnejsih podatkov. Prosim za razumevanje Ostali rezultati in celotna reportaza bo kmalu objavljena na Motosvetu. Tadej
msalpn11 Objavljeno Oktober 27, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 27, 2002 AlterMann je napisal : Lepo, da si to tud tle objavu, ker tistga foruma tko al tko nobedn več ne bere. Pa bi bilo zelo lepo če bi se kaj dogajalo :? :lol:
AlterMann Objavljeno Oktober 28, 2002 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2002 AlterMann je napisal : Lepo, da si to tud tle objavu, ker tistga foruma tko al tko nobedn več ne bere. Pa bi bilo zelo lepo če bi se kaj dogajalo :? :lol: No, vidš, pa je le mal pomagal.
msalpn11 Objavljeno Oktober 28, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 28, 2002 Tlela, pa je še nekaj več slik, od tekmovanja, ki jih vaši objektivi niso ujeli :lol: :D . http://www.mkkamnik.com/index1.html
manjak Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 Vsega pa tut ne morš videt :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se