ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 29, 2010 Deli Objavljeno Januar 29, 2010 ju are my man se podpišem pod tole mnenje je pa res ,da je dizajnersko zlo zanimiv in ... well ... izstopa iz konkurence. sesir, daria, v3sn4 in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Januar 29, 2010 Deli Objavljeno Januar 29, 2010 Zanimive informacije. daria in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 29, 2010 Deli Objavljeno Januar 29, 2010 (popravljeno) upam, da bo točno take barve (belo - oranžna) na predstavitvi, ker mi je ta kombinacija zelo všeč a, če pridem v kombinezonu... dobim za pelat kakšn krog Popravljeno Januar 29, 2010. Popravil maus daria 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Januar 29, 2010 Deli Objavljeno Januar 29, 2010 Japonskih ... nasplošno pa ta titula vedno pripada kakemu hudemu Italijanu, morda sekundarno Angležu. Hebiga, tako je ... Seveda, sploh če še dobiš mehanika zraven in cel kup rezervnih delov. :naughty: Hebiga, tako je.... Drugače, tale nov z1000 je kr zanimiv in poteza TC se mi zdi ok. Vojna za kupce se je začela. Greeny, halls, suzuki in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
v3sn4 Objavljeno Januar 29, 2010 Deli Objavljeno Januar 29, 2010 In za to se odpira tema iz strani prodajalca motorjev????!!!!! Halo! a ves kaj, ce je lahk miljon tem iz resnicno kretenskih razlogov, pa tale tud ne bo prevec guzve delala vsaj o motorjih je govora, ko smo ravno na MS.. ...se pridruzujem mausu, tud mene zanima al se bo dal kak krog peljat na predstavitvi daria, halls in Greeny 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daria Objavljeno Januar 29, 2010 Deli Objavljeno Januar 29, 2010 In za to se odpira tema iz strani prodajalca motorjev????!!!!! Halo! ja kdo pa naj odpre temo? dimnikar? pa se vsi za knofe primemo ... v3sn4, dukemb, halls in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daria Objavljeno Januar 29, 2010 Deli Objavljeno Januar 29, 2010 upam, da bo točno take barve (belo - oranžna) na predstavitvi, ker mi je ta kombinacija zelo všeč a, če pridem v kombinezonu... dobim za pelat kakšn krog postavim se v vrsto za pelat kakšn krog Cartman, v3sn4 in Greeny 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno Januar 29, 2010 Deli Objavljeno Januar 29, 2010 ju are my man se podpišem pod tole mnenje me too me too, wait for meeeeeeeeeee daria, v3sn4 in hilton 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno Januar 29, 2010 Deli Objavljeno Januar 29, 2010 postavim se v vrsto za pelat kakšn krog kakšno vrsto ne ti men vrsto :wacko: a jih ne bojo ene par kar registriral, če je ta motor res taka špica jih bodo u sekundi ene par prodal. To ni H-D, starejši kot je dražji je Kar se pa tegale foruma tiče pa pozdravljam varianto trgovca, da ga odpre. Jih vsaj zbezmo ven iz prodajalen in potem lahko :evilgrin: požremo :evilgrin: Kaj bi proizvajalci brez trgovcev, da o kupcih sploh ne govorim v3sn4, daria, suhi in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Februar 1, 2010 Deli Objavljeno Februar 1, 2010 Pridem... (copyright Kekec III) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tc motoshop Objavljeno Februar 2, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 2, 2010 Kot ste verjetno že videli na uvodni strani Motosvet-a, je predstavitev motorja Z1000 v PETEK, 5.2. OB 18h Fazer03, v3sn4, Frips in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Kot ste verjetno že videli na uvodni strani Motosvet-a, je predstavitev motorja Z1000 v PETEK, 5.2. OB 18h Na uvodni strani ne najdem :unsure: Pridem in vem, da razstavne modele ni možno testirat ... a hostese bo možno roko, trojan69, dotem in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daria Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Na uvodni strani ne najdem :unsure: Pridem in vem, da razstavne modele ni možno testirat ... a hostese bo možno pah, kako boš z revmo? pajkica, Cartman in suzuki 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Je možno že kako urco prej kaj videti, al bo še Z1000 dodobra skrit v skladišču? Hvala ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T 120 Objavljeno Februar 3, 2010 Deli Objavljeno Februar 3, 2010 Jaz pridem,če bo obljubljena gajba s štajerske. Vseeno, če bo Laško. L.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 Evo, sva se pravkar vrnila iz trgovine: zelo všečen dogodek, tudi sam Z 1000 zgleda na drugi pogled (prvič sem si ga ogledal in otipal v Veroni) zelo hudo, "gostiteljem" pa vsa pohvala na ideji in izvedbi. Mimogrede sva še nekaj zapravila, nekaj pa so tudi sami primaknili v obliki priložnostnih darilc. Kakšno fotko bo pa že še kdo nalepil, saj se je vseskozi bliskalo. LP v3sn4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gavrin Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 (popravljeno) Evo tudi bil tam. Motor je kar uredu. Napram prejšnemu modelu je nadmočen glede oblike. Za ostalo pa se bo treba malo zapeljati. (fantje v TC jutr pridem po zic kermi ga dans niste hoteli dati ) Popravljeno Februar 5, 2010. Popravil gavrin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 Jaz pridem,če bo obljubljena gajba s štajerske. Vseeno, če bo Laško. L.p. gajbe ni blo ker sem komaj sedaj prišel z sluzbe..... če se kdo počuti opeharjenega naj mi na pm pusti naslov, mu tista 2 pira pošljem po dpdju ELO, suhi, Tiger in 6 others 2 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest nera Objavljeno Februar 5, 2010 Deli Objavljeno Februar 5, 2010 maus, ti pa si grebator... kot da ni dost, da se ga prvi dotakneš, moraš še blond hostelo s krivim nosom... maus, MoTo G_P in ELO 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 6, 2010 Deli Objavljeno Februar 6, 2010 maus, ti pa si grebator... kot da ni dost, da se ga prvi dotakneš, moraš še blond hostelo s krivim nosom... nč tazga nism storu Rad bi se zahvalil TC-ju, za izredno lepo predstavitev, postrežbo in darilca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se