basbas Objavljeno Marec 12, 2010 Avtor Deli Objavljeno Marec 12, 2010 UUUU, iz puščavskih sipin se selimo na notranjske terene! Se absolutno udeležim Sem prepričan da je pravi notranjski divjačinski golaž boljši od vseh vrst tajinov Moramo samo na polhe paziti da nam ne zamerijo in uničijo jesenskega polhovanja ha ha :lol: Go basbas Go!!! pozdravljen puščavski lisjak! golaž pa bo sigurno cenej kot pri Juliji v maroku. pa pozdravi Ines .se vidimo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno April 12, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2010 Živjo fantje in dekleta! Tura je pripravljena. Kogar zanima se lahko prijavi na mobitel: 031/ 363 - 834 ali mail: martincicdarko@gmail.com. več informacij na spletni strani: www.enduroizlet.webs.com se vidimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volkmartin Objavljeno April 13, 2010 Deli Objavljeno April 13, 2010 Jaz se takoj prijavljam. A moram nujno mail poslat? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno April 13, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 13, 2010 Jaz se takoj prijavljam. A moram nujno mail poslat? ne,lahko samo telefon za kontakt če se vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
INK Objavljeno April 19, 2010 Deli Objavljeno April 19, 2010 ojla ne deluje klik na povezavo za internetno stran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
james007 Objavljeno April 19, 2010 Deli Objavljeno April 19, 2010 ojla ne deluje klik na povezavo za internetno stran hjah če klik ne deluje, pol je pa treba uporabit funkcije KOPIRAJ in PRILEPI poskusi še 1X http://www.enduroizlet.webs.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno April 19, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 19, 2010 hjah če klik ne deluje, pol je pa treba uporabit funkcije KOPIRAJ in PRILEPI poskusi še 1X http://www.enduroizlet.webs.com/ odlično! prid vsoboto na golaž -častim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
james007 Objavljeno April 19, 2010 Deli Objavljeno April 19, 2010 hjah ne vem če bo ratalo pridt. Če bo vse po sreči pridem. Sam nč ne oblubm. Bi pa zlo rad pršu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno April 20, 2010 Deli Objavljeno April 20, 2010 Lepo se imejte, vreme bo lepo, jaz sem pa v soboto na šiht Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 20, 2010 Deli Objavljeno April 20, 2010 Pridemo mje na kafe,hahahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno April 20, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 20, 2010 Lepo se imejte, vreme bo lepo, jaz sem pa v soboto na šiht ja ni problema, pa prid v nedeljo! Poklič pa te bom usmeril na lokacijo. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno April 20, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 20, 2010 Pridemo mje na kafe,hahahaha ja, fajn bi blo če pridete. Bom skuhal kavo, pol bomo pa šlogal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno April 20, 2010 Deli Objavljeno April 20, 2010 a dobim kakšno nalepko, če pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno April 20, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 20, 2010 a dobim kakšno nalepko, če pridem zlahka! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno April 22, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 22, 2010 Odlična ideja... bas bas, imaš vso moralno in politično podporo... jaz bom tudi šel z vami, če bo le sreča junaška kar se časa tiče. Pozdravček vsem navdušenim kam si poniknu'? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
james007 Objavljeno April 22, 2010 Deli Objavljeno April 22, 2010 no fantje, mene pa nebo, ker so se stvari razvile na slabše in nč... ne pridm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Evo! Midva prideva v Unec, vas pozdraviva, dava za kufe, pol pa pičiva dalje na morje, tko da bo mal več golaža za vas ostalo! Drugače pa basbas, furca bo res luštna kot sem na vaši strani prebral! Upam da vas bo čim več, takega projekta bi bilo škoda da bi v vodo padu. ajt! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno April 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2010 Evo! Midva prideva v Unec, vas pozdraviva, dava za kufe, pol pa pičiva dalje na morje, tko da bo mal več golaža za vas ostalo! Drugače pa basbas, furca bo res luštna kot sem na vaši strani prebral! Upam da vas bo čim več, takega projekta bi bilo škoda da bi v vodo padu. ajt! OK.se vidmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno April 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2010 no fantje, mene pa nebo, ker so se stvari razvile na slabše in nč... ne pridm. pošteno! :trance_27_notworthy: pa gdaj drugč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Če ne bi šel v tujino, bi se vam z veseljem pridružil. Nej vam vreme služi in uživajte!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Dare,ne lupi več čebule Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno April 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2010 solze so tekle ampak na začetku je zmeraj teško Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno April 26, 2010 Deli Objavljeno April 26, 2010 Pozdravljeni,čudovita izkušnja je za menoj,premagal sem strah pred makadamom,obiskali smo veliko znamenitosti na Notranjskem in spoznal veliko čudovitih ljudi.Hvala Dare za druženje, organizacijo in nebeško hrano,to moram ponoviti.Lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 26, 2010 Deli Objavljeno April 26, 2010 Vidm da vam bilo lepo,me veseli :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno April 26, 2010 Deli Objavljeno April 26, 2010 Hey Anja,Dare se je posebej pripravljal na topel sprejem a te žal ni bilo lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se