helenca46 Objavljeno Februar 1, 2010 Deli Objavljeno Februar 1, 2010 24. april 2010 ....kje? Loški Potok ...kaj pa? BLAGOSLOV MOTORNIH KONJIČKOV in zabava z dobro družbo... ka pa pijača in hrana? poskrbljeno... Vabljeni, Mk Holcarji:) ..... LIVE TO RIDE! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Februar 1, 2010 Deli Objavljeno Februar 1, 2010 Pridem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Februar 1, 2010 Deli Objavljeno Februar 1, 2010 jst tak al tak sm že tam...se ga vidmo:D upam da se naš zbere u čim večjem številu... zj vreme bo...bomo dal za mašo... če pridete, bo tut fajn družba torej use skupaj perfektnu:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samosamo Objavljeno Februar 1, 2010 Deli Objavljeno Februar 1, 2010 itak de se vidmo !!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Februar 1, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2010 jst tak al tak sm že tam...se ga vidmo:D upam da se naš zbere u čim večjem številu... zj vreme bo...bomo dal za mašo... če pridete, bo tut fajn družba torej use skupaj perfektnu:) se strinjam:yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samosamo Objavljeno Februar 1, 2010 Deli Objavljeno Februar 1, 2010 sm porajtu de je president nov moped kupu bo treba to čudo pogledat !!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Februar 1, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2010 sm porajtu de je president nov moped kupu bo treba to čudo pogledat !!!!! hehe res je ja:) ev velikk stroj...treba ja prit pogledat:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Februar 1, 2010 Deli Objavljeno Februar 1, 2010 a ni prepovedi uporabe žegnane vode zarad pandemske gripe? sam vprašam, čeprav mislm, da gripa manj škode dela k cerkev. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Februar 1, 2010 Avtor Deli Objavljeno Februar 1, 2010 a ni prepovedi uporabe žegnane vode zarad pandemske gripe? sam vprašam, čeprav mislm, da gripa manj škode dela k cerkev. :lol: nč ni prepovedi...žegnal se bi in pika:P pr nas sploh gripa ne obstaja:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Februar 2, 2010 Deli Objavljeno Februar 2, 2010 Se še mi prpelemo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RUKI Objavljeno Februar 28, 2010 Deli Objavljeno Februar 28, 2010 Pridemo:music1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tarokist Objavljeno Marec 4, 2010 Deli Objavljeno Marec 4, 2010 Pridem pogledat, sam povej, al morm prit k dopoldanski al popoldanski maši? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Marec 7, 2010 Avtor Deli Objavljeno Marec 7, 2010 Pridem pogledat, sam povej, al morm prit k dopoldanski al popoldanski maši? jah nwm kr k popoudanski:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tarokist Objavljeno Marec 8, 2010 Deli Objavljeno Marec 8, 2010 jah nwm kr k popoudanski:D Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Marec 8, 2010 Deli Objavljeno Marec 8, 2010 (popravljeno) Pridem pogledat, sam povej, al morm prit k dopoldanski al popoldanski maši? sam ena je oz. 1 blagoslou: dopoudanski ali popoudanski..odvisn kolk cajta boš že pokonc kaj zate dopoudan sploh:P hehe Popravljeno Marec 8, 2010. Popravil mojcka_l Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Marec 12, 2010 Deli Objavljeno Marec 12, 2010 blagoslou holcarji holcarji 1. moto zbor ja ja letos bo pestro my podpredcednica musaschi64 in malakai 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tarokist Objavljeno Marec 15, 2010 Deli Objavljeno Marec 15, 2010 Jest sm bl na easy, pa nism glih hudo verna duša, ampak če je vreme lepo, je težko poležavat, bom že zgodaj na cesti. Ta vikend nisem več zdržal, vsaj v ravnini je sneg preč in ceste suhe, sem moral mal motor pretegnt. V vašem koncu je pa menda zima bolj opletala z repom, a boste kopni do žegna? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno Marec 16, 2010 Avtor Deli Objavljeno Marec 16, 2010 Jest sm bl na easy, pa nism glih hudo verna duša, ampak če je vreme lepo, je težko poležavat, bom že zgodaj na cesti. Ta vikend nisem več zdržal, vsaj v ravnini je sneg preč in ceste suhe, sem moral mal motor pretegnt. V vašem koncu je pa menda zima bolj opletala z repom, a boste kopni do žegna? :naughty: hehe o ja vem kako je...no ja mi se tudmo da bomo kopni:D eh ja ce bo slo tk naprej da bo sončk. da ne bo več snega bo 100% kopno... delamo na tem no:D drgač pa cesta bo kopna 100% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Marec 16, 2010 Deli Objavljeno Marec 16, 2010 Jest sm bl na easy, pa nism glih hudo verna duša, ampak če je vreme lepo, je težko poležavat, bom že zgodaj na cesti. Ta vikend nisem več zdržal, vsaj v ravnini je sneg preč in ceste suhe, sem moral mal motor pretegnt. V vašem koncu je pa menda zima bolj opletala z repom, a boste kopni do žegna? :naughty: če pa ne bo sneg skopnel, ga bomo pa na roke skidal da bo kopno po cesti:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno April 19, 2010 Deli Objavljeno April 19, 2010 Glih zdej bo ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamerad Objavljeno April 23, 2010 Deli Objavljeno April 23, 2010 Za vreme ste sfehtal zdej pa dost :beer1: nabavt,da nebomo jutr prah pluval !! Če fajmaštra preskočmo bo verjetn ob enajstih glih taprava ura LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno April 24, 2010 Deli Objavljeno April 24, 2010 vreme v času mojega obiska zdržalo, pleskavica v lepinji mmmmm dobra, punce simpatične, v glavnem fino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamerad Objavljeno April 26, 2010 Deli Objavljeno April 26, 2010 Holcarji so zakon !! Njihov župnik je pa car LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno April 29, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 29, 2010 tk je tu ja...blagoslov je mimo, upam da ste se imeli fajn, pa da se vidmo na 1. moto zboru, ki ga imamo 30,31.6 in 1.8. hvala za obisk:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 30, 2010 Deli Objavljeno April 30, 2010 tk je tu ja...blagoslov je mimo, upam da ste se imeli fajn, pa da se vidmo na 1. moto zboru, ki ga imamo 30,31.6 in 1.8. hvala za obisk:D 30. in 31.6. ter 01.07. bi reku, al bo trajal vse do 01.08 - saj ne da imam kaj proti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se