andi1 Objavljeno Februar 11, 2010 Deli Objavljeno Februar 11, 2010 (popravljeno) Zanima me, če kdo ve za kakšno internetno povezavo (ali povezave), kjer bi našel datume zborov v tujini. Konkretno me zanima Grčija. Nekaj sem sicer našel na FB-ju, a je le v grščini, kar mi žal prav veliko ne pomaga. PS: lahko, da kaka taka tema na MS-ju že obstaja, a je nisem našel. Če je, me, prosim, opozorite. Hvala. Popravljeno Februar 11, 2010. Popravil andi1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno Marec 10, 2010 Deli Objavljeno Marec 10, 2010 Si probal če ti Googl stran prevede? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SCORPIONS Objavljeno Marec 14, 2010 Deli Objavljeno Marec 14, 2010 ..ni glih moto zbor ..komercijalni kot je v navadi....samo bo pa fajn za pogledat stare motorje ...če bo glih slučajno kdo takrat na velikem kleku...!!!! DESIM 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Marec 4, 2011 Deli Objavljeno Marec 4, 2011 Naši sosjedje so že objavili plan: http://www.motori.hr/kalendar Pri nas se še čaka na toplejše dni ali pa sam google štrajka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Marec 4, 2011 Deli Objavljeno Marec 4, 2011 Meni je najbolj ostal v spominu zbor v Udinah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Marec 4, 2011 Deli Objavljeno Marec 4, 2011 Meni je najbolj ostal v spominu zbor v Udinah Uf, meni ga pa ni cez Umag Verjetno se najde veliko enakega mnenja. sen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Marec 4, 2011 Deli Objavljeno Marec 4, 2011 Uf, meni ga pa ni cez Umag Verjetno se najde veliko enakega mnenja. Pa si bil v Udinah? Miss mokre majice,nekaj tud čisto golih na odru norenje z "smučko"spredaj zadaj kolo.Cel kup štantov in norenje celo noč...Vse je res super-le cene so malo zasoljene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urkoman Objavljeno Marec 4, 2011 Deli Objavljeno Marec 4, 2011 (popravljeno) Pa si bil v Udinah? Miss mokre majice,nekaj tud čisto golih na odru norenje z "smučko"spredaj zadaj kolo.Cel kup štantov in norenje celo noč...Vse je res super-le cene so malo zasoljene Nisem bil, ce so pa zrihtane sanitarije kot v Umagu, sm ze zraven Ga radi serjemo haha Popravljeno Marec 4, 2011. Popravil urkoman PETARDA46 in Robyy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se