stuhec Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 Ja v MB bo treba na šoder fejst merkat, dokler nebo kak konkreten dež malo opral ceste, ker cestari tako nebodo nič spucali ... se čisto strinjam s tabo, ne da se jim metle v roke primit
Ice Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 Ja v MB bo treba na šoder fejst merkat, dokler nebo kak konkreten dež malo opral ceste, ker cestari tako nebodo nič spucali ... ej caki caki, zadnjic sem zjutral taval po MB (ko je glih snezilo) pa niso niti pluzili se, kaj sele karkoli drugega (na dvopasovnici mimo "dzamijie" 20 cm belega na cesti). kaj potem posipavajo, ko se je sneg ze stopil? :blink:
motofrik Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 ej caki caki, zadnjic sem zjutral taval po MB (ko je glih snezilo) pa niso niti pluzili se, kaj sele karkoli drugega (na dvopasovnici mimo "dzamijie" 20 cm belega na cesti). kaj potem posipavajo, ko se je sneg ze stopil? :blink: Na Koroškem je že bilo tako, za MB ne vem. Ko je nehalo snežiti, so pa šli z vso mehanizacijo ven in nasuli peska in soli na debelo. Tri dni sem se vozil z verigami po cesti. Dobro, onimi plastičnimi, ki so tudi za po asfaltu... Bolj zaradi parkingov -30 cm snega (parkiraš že, ven pa ne prideš zlepa). Zaloge peska in soli je treba porabiti, a ne?
Demon Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 ej caki caki, zadnjic sem zjutral taval po MB (ko je glih snezilo) pa niso niti pluzili se, kaj sele karkoli drugega (na dvopasovnici mimo "dzamijie" 20 cm belega na cesti). kaj potem posipavajo, ko se je sneg ze stopil? :blink: Točno tako kot si napisal. Zdaj pri zadnjem sneženju, nisem opazil niti enega ki bi plužil, na cesti ogromno zvoženega snega... Potem, ko pa je bilo že prepozno, ker se je seveda cel Maribor pizdil po radiju in kaj vem kje vse, potem pa so šli posipavat ko cepci, da se je začelo topiti... V glavnem, groza. Zdaj ko se je pa sneg stopil, pa imamo namesto asvaltiranih cest, makadam... Potem pa še to, se spomnim lani, v sredini AVGUSTA sem zasledil par teh avtomobilčkov, ki pometajo ceste ob robnikih. HALOOOOOO, do sredine Avgusta je tako ali tako že zdaaaaaaaaaaavnaj dež spral svinjarijo s cestišča... P182 in bajkr88 1 1
stuhec Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 zakaj nobeden ne premisli kako je sol škodljiva okoli nas ? bajkr88 1
Tedybear Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 Včeraj sem pometal tisti del dvorišča, ki se stika s cesto, tako vse skupaj kakšen meter v širino in enih 12 v dolžino. Peska, majku mu....za pol šajtrge . Pa saj so nori. Men se zdi, da preveč posipajo..in soli in peska.
Ice Objavljeno Marec 16, 2010 Opozori Objavljeno Marec 16, 2010 Na Koroškem je že bilo tako, za MB ne vem. Ko je nehalo snežiti, so pa šli z vso mehanizacijo ven in nasuli peska in soli na debelo. Tri dni sem se vozil z verigami po cesti. Dobro, onimi plastičnimi, ki so tudi za po asfaltu... Bolj zaradi parkingov -30 cm snega (parkiraš že, ven pa ne prideš zlepa). Zaloge peska in soli je treba porabiti, a ne? prednost hydropnevmatike, ne rabis verig za parkirati.
trojan69 Objavljeno Marec 16, 2010 Opozori Objavljeno Marec 16, 2010 Evo zdejle pa bo -konc tele zime. Kaj pravte? Sam jst fighterja še vseeno nimam namena na cesto spustit, dokler se tale sol ne spere pa se mal pesek počist. Itak ga moram še mal poservisirat. Zato pa Jawa pridno lavfa že kar neki časa.
3xATA Objavljeno Marec 16, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Marec 16, 2010 jutr pa nas čeka en lep sončen dan:worship: ne me sej skor ni za verjet!! http://www.youtube.com/watch?v=PlciDtxDFtY&feature=PlayList&p=7DFCC7B05D1663F1&playnext=1&playnext_from=PL&index=97
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se