Spider™ Objavljeno Januar 2, 2007 Opozori Objavljeno Januar 2, 2007 Kaj pa vse pregleda mehanik pri pregledu?
jegrmajstr Objavljeno Januar 12, 2007 Opozori Objavljeno Januar 12, 2007 zanima me, kakšne so vaše izkušnje z moto guzziji V35, je to primeren prvi resnejši motor? kako je z vzdržljivostvjo teh motorjev (bral sem namreč da V35 mašine niso ravno biser kvalitete)? to me zanima, ker sem našel eno V35 Imolo '82 za zelo solidno ceno, in me malo mika :P alternativna izbira je pa bmw R45 podobnega letnika, a je bmw neprimerljivo dražji :BUA:
BC Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 (popravljeno) zanimivi oglasi http://www.bolha.com/oglas2151018 guma menjana že po dva tisoč kilometrih poleg je redno servisiran (najbrž na vsakih 500km :rolleyes: ), na 2000 pa pride večji servis za 53k sit? tudi pri atvju je treba gumi menjat že po par tisoč kilometrih.... http://www.bolha.com/oglas2150951 http://www.bolha.com/oglas2151006... Popravljeno Februar 6, 2007. Popravil BC
Port Folio Objavljeno Februar 6, 2007 Opozori Objavljeno Februar 6, 2007 A je kdo že imel izkušnjo tako, da je avto dal v račun za novi moped ??? Avto je cenjen/ocenjen/vreden po EuroTaxu kot novi motocikel? A je možno ključ za ključ, staro za novo s tem, da ne doplačaš niti penija in ne spuščaš svoje cene EuroTaxove vrednosti? Ali je imel kdo tako izkušnjo? P.S. Vprašam predno se uradno prepričam, NE PAMETOVATI!!! :nono: lp THX za odgovore
smokey20 Objavljeno Februar 8, 2007 Opozori Objavljeno Februar 8, 2007 (popravljeno) www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1252764 Pozna kdo tale motor? Lastnika? Nekje iz Komende, Podboršta je .... Hvala Popravljeno Februar 8, 2007. Popravil smokey20
SiM Objavljeno Februar 11, 2007 Opozori Objavljeno Februar 11, 2007 Kateri SS tisočak je še najbolj udoben za kakšne daljše vožnje s sopotnico? V 600 klasi je to verjetno brez dvoma cbr 600 f ali pač ne?? Prosim za mnenja :P
moto rider Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Kateri SS tisočak je še najbolj udoben za kakšne daljše vožnje s sopotnico?... Prosim za mnenja :P 1.000 EUR (Pa brez zamere) :P :P :)
snoopy Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Me zanima če bom kupil motor ki ima okrog30k-40k ali celo več...kaj lahko od njega pričakujem?Kdaj se mora kaj menjat?Se splača kupit tak motor?Stroški?
simonsi Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 V service manual poglej, kaj je treba menjat, preverit pri teh kilometrih, koliko od tega je bilo že narejeno in izračunaj.
jegrmajstr Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 (popravljeno) pozna kdo iz okolice Slovenskih Konjic ta motor: Kawasaki KLR 650 Tengai, letnik '90 še slike ta vikend ga grem gledat, pa me prej še zanima če ima kdo kakšne izkušnje s tengai-ji Popravljeno Februar 12, 2007. Popravil Chrasher
simonsi Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Če ti ne bo zaribal na vožnji domov, pol bo še nekaj časa laufal. :)
jegrmajstr Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 (popravljeno) hehe to si mislim ja... samo so kakšne stvari na katere je potrebno biti pozoren in so lahko kritične pri malo večji kilometrini (sklopka, elektronika, vilice... ), zanima me zato, ker ima ta tengai prevoženih nekaj čez 43k km. LP, Tomaž Popravljeno Februar 12, 2007. Popravil Chrasher
SiR Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 hehe to si mislim ja... samo so kakšne stvari na katere je potrebno biti pozoren in so lahko kritične pri malo večji kilometrini (sklopka, elektronika, vilice... ), zanima me zato, ker ima ta tengai prevoženih nekaj čez 43k km. LP, Tomaž verjetno lahko realno podvojis kilometre, pa bos blizu realnih ...
simonsi Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 hehe to si mislim ja... samo so kakšne stvari na katere je potrebno biti pozoren in so lahko kritične pri malo večji kilometrini (sklopka, elektronika, vilice... ), zanima me zato, ker ima ta tengai prevoženih nekaj čez 43k km. LP, Tomaž Hja, prevoženih ima 143kkm :devil: V prvih treh prestavah ga fajn navij, pa še malo pocukaj z gasom. Tako ugotoviš, če kej sklopka drsi ali iz prestave meče. Ne sme plavo pokadit, ko v leru parkrat gas naviješ, pa lepo mora vlečt, brez cukanja ali zamika. Umakni manšete na vilicah in poglej, če je bil zaleten ali pa če so mastne. Vari na gištelu ne smejo biti rjasti, ne sme ga vlečt... mah milijon je teh stvari, se mi ne da vse naštevat. Koliko je pa sploh cena?
jegrmajstr Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 (popravljeno) 1250eu oz. 300 starih jurčkov, z novimi gumami, ketno in zobniki... malo sumljivo ugodna je, pa bom že videl na čem sem ko si pogledam zadevo :) zraven tako gre najverjetneje en prijatelj, ki je imel doma kar nekj let klr-a 650, tako da ne grem čisto slep in gluh :) Popravljeno Februar 12, 2007. Popravil Chrasher
simonsi Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Ugodno ravno ni, razen če je res dobro ohranjen.
jegrmajstr Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Ugodno ravno ni, razen če je res dobro ohranjen. v primerjavi z ostalimi tengai-ji, ki se trenutno prodajajo, je precej ugoden. naj bi bil pa po besedah lastnika zelo dobro ohranjen, kilometri pa tudi realni, ker se je zaradi pomanjkanja časa vozil le ob vikendih, pa še to ne vedno. upam da je človeku za verjeti, čeprav se vedno najdejo kakšni komadi ki prodajajo 'drek za zlato'
simonsi Objavljeno Februar 12, 2007 Opozori Objavljeno Februar 12, 2007 Jaz sem se tut v glavnem samo ob vikendih vozil, pa sem naredil 9kkm prejšnjo sezono. :P Najboljš da greš pogledat, pa še kaj konkretnega vprašaš. Želim ti dober nakup. :OK:
SiM Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 Kateri SS tisočak je še najbolj udoben za kakšne daljše vožnje s sopotnico? V 600 klasi je to verjetno brez dvoma cbr 600 f ali pač ne?? Prosim za mnenja :P Kaj, a res nobeden nima mnenja ?! :?
T Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 Za voznjo v dvoje je 600 F po moje edini v tej klasi ki to zmore! :OK: Ima tudi najbolj uporaben agregat. :grim
krava Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 Za voznjo v dvoje je 600 F po moje edini v tej klasi ki to zmore! :OK: Ima tudi najbolj uporaben agregat. :grim Sam nikamr ne gre!! Sploh č sta dva! :OK: :OK: :yea1:
Guest Brumer Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 Sam nikamr ne gre!! Sploh č sta dva! :OK: :OK: :yea1: Kar je pod 1000ccm in navor pod 100 N/m ZA DVA vozit je fajercajg ne AGREGAT !!!!!!!!! :OK:
Zdrawc Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 (popravljeno) Kateri SS tisočak je še najbolj udoben za kakšne daljše vožnje s sopotnico? Sori, sam tule si pa res ne morm pomagat :lol1: - ali je sploh kak SS1000 udoben za enega/za dva :hmm: - ali je sploh kak SS1000 za daljše vožnje :hmm: - ali je sploh kak SS1000 za sopotnico, sploh na daljše vožnje :hmm: Gatto se opravičujem tudi tebi :krneki: Popravljeno Februar 13, 2007. Popravil Zdrawc
krava Objavljeno Februar 13, 2007 Opozori Objavljeno Februar 13, 2007 Sori, sam tule si pa res ne morm pomagat :lol1: - ali je sploh kak SS1000 udoben za enega/za dva :hmm: - ali je sploh kak SS1000 za daljše vožnje :hmm: - ali je sploh kak SS1000 za sopotnico, sploh na daljše vožnje :hmm: Gatto se opravičujem tudi tebi :krneki: 1) :grim / :grim 2) cca 800km dan/ x dni 3) :grim :OK: :yea1:
SiM Objavljeno Februar 14, 2007 Opozori Objavljeno Februar 14, 2007 Sori, sam tule si pa res ne morm pomagat :lol1: - ali je sploh kak SS1000 udoben za enega/za dva :hmm: - ali je sploh kak SS1000 za daljše vožnje :hmm: - ali je sploh kak SS1000 za sopotnico, sploh na daljše vožnje :hmm: Gatto se opravičujem tudi tebi :krneki: Pa dobro no, saj sem napisal še najbolj udoben ali če hočeš najmanj neudoben. Saj veš kaj sem mislil. Lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se