MihaJ Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 Pomagaj si s tem: http://translate.google.com/#de|sl| ali s tem: http://presis.amebis.si/prevajanje/ Čeprav je bolj ne kot ja v kritičnih situacijah pomaga Ja Google prevajalnik sem uporabil že prej, ampak ne sproducira kaj takega, s čimer bi si lahko pomagal. Tudi drugi ni nič boljši.
Guest VisualID Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 Mogoče kdo ve, kaj pomeni ''Lenkerschlagen''? Lenker pomeni bilanca, schlagen pa udarjati, torej nekaj v zvezi z udarjanjem bilance. Mogoče tank-slapper... da v ovinkih postane motor nemiren in začne bilanca fejst vdarjat sem pa tja... motogp1999 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 Če si že podrezal v ogenj s tem, da naj podamo mnenja, ga pa bomo. O BMW je najverjetneje škoda izgubljati besed, edinole če se pojavi novi Brumer preoblečen v gospo srednjih let in prične hvalisati :evilgrin: Kar se pa ostalega Zakaj bi bila o BMW škoda izgubljati besed? Odličen motocikel, zelo vsestranski in tehnološko napreden. Seveda ima kakšno pomanjkljivost, tudi inženiring ni bil brezhiben, kot so pokazale ojnice ... Se povsem strinjam z rezultatom. Zanimiva igračka mi je tudi Ducati Streetfighter, ki pa je preveč no-compromise, da bi se lahko uvrstil zelo visoko. grepavl, SHREDDER, maco47 in 1 other 2 2
Port Folio Objavljeno Marec 14, 2010 Opozori Objavljeno Marec 14, 2010 Vsakmu svoje Taprav naked je V2 ITAK . . . ni ga čez evropejca z dvema valjema . . . Be wild, thumper in maco47 1 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 Zakaj pa so delili motorje v dve skupini? Po kakšni logiki? Eno so rižojedi, ostalo so pa mašine :-) alkatraz, nejcgs, dukemb in 5 others 3 5
hilton Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 Eno so rižojedi, ostalo so pa mašine :-) 1 skupina racionalni 2 skupina so pa emocionalni motorji( eksotika pač) pač če ze razpravljate zakaj 2 skupini drzni14, xyznanixyz, ImenitnaPriložnost in 6 others 5 4
biker77 Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 1 skupina racionalni 2 skupina so pa emocionalni motorji( eksotika pač) pač če ze razpravljate zakaj 2 skupini racionalno se morinija ali benellija pač ne da kupit.. jupiter, ImenitnaPriložnost, maco47 in 8 others 5 6
hilton Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 (popravljeno) racionalno se morinija ali benellija pač ne da kupit.. aja kateri nakup motocikla pa je racionalen? ve tem primeru Popravljeno Marec 15, 2010. Popravil hilton SHREDDER, suhi, maco47 in 2 others 2 3
biker77 Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 aja kateri nakup motocikla pa je racionalen? ve tem primeru tist k ga jest ne bi naredu fazer81, xyznanixyz, SHREDDER in 2 others 5
lupen Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 Kaj se dobi v naših trafikah tale Motorrad? drzni14 in SHREDDER 1 1
SHREDDER Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 In gor je cel test. Sedaj pa mnenja. Nisem še celega prebral ampak prva hecna stvar mi je končna hitrost BKinga - 247km/h . Povem da je kar precej višja , razem če so letnike 2010 blokirali na to hitrost Podatki o hitrosti so mišljeni predvsem,za hitrost ,do katere motor še brutalno pospešuje.........ostalo naprej pa dela fizika........... itd Demon, fazer81, drzni14 in 1 other 2 2
dukemb Objavljeno Marec 18, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 Podatki o hitrosti so mišljeni predvsem,za hitrost ,do katere motor še brutalno pospešuje.........ostalo naprej pa dela fizika........... itd Ti bom dal BKinga za probat pa mi boš povedal - ali pospešuje od 240km/h naprej al dela samo fizika. maco47 in xyznanixyz 1 1
dukemb Objavljeno Marec 18, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 Kaj se dobi v naših trafikah tale Motorrad? Le clerck in Interspar kolikor vem.
SHREDDER Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 Ti bom dal BKinga za probat pa mi boš povedal - ali pospešuje od 240km/h naprej al dela samo fizika. Pravim,da do 240 km brutalno,če veš kaj to pomeni. fazer81, drzni14, maco47 in 1 other 2 2
SHREDDER Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 .. drzni14, dukemb, Demon in 1 other 2 2
Fazer03 Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 Nisem še celega prebral ampak prva hecna stvar mi je končna hitrost BKinga - 247km/h . Kdor se spomni testov izpred mnogih let, so Nemci objavljali za končno hitrost dva podatka: sitzend/liegend se pravi "sede" in "leže" (na rezervoarju); kolikor pa mi je znano, pa sedaj meritve opravijo in napišejo le za položaj, kakršen naj bi bil za posamezni motor normalen; samo ugibam: 247 km/h je dejanska hitrost, na števcu 265, ko se pa uležeš na kestel pa potem na koncu pokaže števec 280+. LP fazer81 in dotem 2
Hornet Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 Ni Monstra, ni Mane, ni Shiverke, ni Gladusa, ni Horntke, ni malga Zja.... če se že spravijo delat test nakedov naj naredijo skupine od 600-900 ccm in odd 900 naprej. maco47, fazer81, Cartman in 2 others 3 2
Cartman Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 najprej bi rad omenu, de je kreganje o končni hitrosti neki kar večina fantkov preboli tam okrog 14ga leta. in če se spravmo na nakede, a si res kdo želi/potrebuje nakeda k gre čez 250? Morda Brumer, de lahk spremlja kolesarske dirke Maus in suhi s svojmi kao najmanj dobrimi on taslabe grupe vsako leto prelutata pol sveta. kaj bi šele vse vidla, če b mela kak hud, čistokrven stroj a? bullshit fantje. pejte se raj mal pelat, pa se mal manj ozirat na teste. če na svojem motorju najdeš neki kar te res moti, ga pač zamenjaj. če ne, uživaj. u vožnji. tisti z blaazno potrebo po "najbolšem" pa parlamentirajte u nedogled. tomkruz, roko, dotem in 12 others 10 5
dukemb Objavljeno Marec 18, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 najprej bi rad omenu, de je kreganje o končni hitrosti neki kar večina fantkov preboli tam okrog 14ga leta. in če se spravmo na nakede, a si res kdo želi/potrebuje nakeda k gre čez 250? Morda Brumer, de lahk spremlja kolesarske dirke Maus in suhi s svojmi kao najmanj dobrimi on taslabe grupe vsako leto prelutata pol sveta. kaj bi šele vse vidla, če b mela kak hud, čistokrven stroj a? bullshit fantje. pejte se raj mal pelat, pa se mal manj ozirat na teste. če na svojem motorju najdeš neki kar te res moti, ga pač zamenjaj. če ne, uživaj. u vožnji. tisti z blaazno potrebo po "najbolšem" pa parlamentirajte u nedogled. Saj se nobeden ne krega. Forum - debata. Vozili se bom takoj ko bo vreme dopuščalo . casper7 in SHREDDER 1 1
Tedybear Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 Morda Brumer, de lahk spremlja kolesarske dirke Za v Pratiko 2011. :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: Cartman in maco47 1 1
dukemb Objavljeno Marec 18, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 Kdor se spomni testov izpred mnogih let, so Nemci objavljali za končno hitrost dva podatka: sitzend/liegend se pravi "sede" in "leže" (na rezervoarju); kolikor pa mi je znano, pa sedaj meritve opravijo in napišejo le za položaj, kakršen naj bi bil za posamezni motor normalen; samo ugibam: 247 km/h je dejanska hitrost, na števcu 265, ko se pa uležeš na kestel pa potem na koncu pokaže števec 280+. LP BMW K1300R 270km/h??????
MihaJ Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 najprej bi rad omenu, de je kreganje o končni hitrosti neki kar večina fantkov preboli tam okrog 14ga leta. in če se spravmo na nakede, a si res kdo želi/potrebuje nakeda k gre čez 250? Morda Brumer, de lahk spremlja kolesarske dirke Maus in suhi s svojmi kao najmanj dobrimi on taslabe grupe vsako leto prelutata pol sveta. kaj bi šele vse vidla, če b mela kak hud, čistokrven stroj a? bullshit fantje. pejte se raj mal pelat, pa se mal manj ozirat na teste. če na svojem motorju najdeš neki kar te res moti, ga pač zamenjaj. če ne, uživaj. u vožnji. tisti z blaazno potrebo po "najbolšem" pa parlamentirajte u nedogled. Ampak res, tle se jahate na teh 247 za B Kinga. In po kaki logiki naj bi šel kaj bistveno več? Športaki z bistveno bolj dodelano aerodinamiko in boljšim položajem za doseganje hitrosti težko prilezejo do 300, vi pa mislite, da če vam na B Kingu števec pokaže 280, da potem gre res toliko. Ja ziher, induktivnemu števcu impulzev na prednjem zobniku se tam že davno meša in laže kot pes teče. Bi rad videl kak GPS posnetek tega dosežka. Glede tega, da ni Shiverja, Gladiusa itd... ja a ni logično, sej so primerjali litraše. dotem in dukemb 1 1
Cartman Objavljeno Marec 18, 2010 Opozori Objavljeno Marec 18, 2010 bojimse, de je med temi nakedi BMW res najbolši. oziroma, najbol prepričliv, al kaj bi reku, navduši na prvo furo. mene je 1200s, njegov brat z oklepom, čist navdušil. kupil ga nebi več. ampak dejansko se ta motor pele zelo suvereno, dodano vrednost pa majo knofki, kakko to dela, nastavlivo vzmetenje in to. . očarljivo tak zelo zabaven gadget. na drugi strani so taljanski monstrumi z maloserijskimi grušti norimi voznimi lastnostmi ki jih jaz nit 20%nebi ponucal, svolimi maloserijskimi problemi ala oljepušči in malozaribi. . . . za normalne ljudi pa so vsi ostali. . . taki. . poprečni izdelki k servirajo miljon veselja. . . . dotem, dzekNiklson, DAMI34 in 2 others 3 2
suzuki Objavljeno Marec 19, 2010 Opozori Objavljeno Marec 19, 2010 Hola, samo brez panike, je reku Švejk, in naročil še eno pivo testniki pri Motorradu že dolga leta ne merijo najvišje hitrosti ampak upoštevajo tovarniške podatke ImenitnaPriložnost, dotem, Milunka in 2 others 3 2
Bortu81 Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 (popravljeno) Pozdravljeni! No ta test vam morem reči me je pa nasmejal do solz... :) Najbolj pa tista informacija na ima B-king končno hitrost 247km/h... No pol pa naj bdo reče da niso vsi testi v naprej določeni kdo bo zmagovalec in kdo ne .... Ne zagovarjam svojega b-kinga, ampak naj omenim da sem z svojim šel čez 280 km/h in sicer po avtocesti Koper - Postojna.. Je pa res da je na njem slaba vetrna zaščita, in če nebi imel dodatnega vizirja to nebi bilo mogoče kr bi me dol z motocikla potegnlo. Je pa re da je najverjetneje BMW daleč spredaj ... če ne po drugam vsaj po $$. Lepo se imejte... pa srečno Popravljeno Marec 23, 2010. Popravil Bortu81 dotem, Fazer03, maco47 in 1 other 2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se