Marjanček Objavljeno April 1, 2010 Deli Objavljeno April 1, 2010 Letos sem se prvic imel namen udelezit zegnanja v Mirni Peci, pa me vreme zaj...!! V nedeljo ima da greste Vsi k masi in pustite tam vsaj 10€, za vreme!!! O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno April 1, 2010 Deli Objavljeno April 1, 2010 Letos sem se prvic imel namen udelezit zegnanja v Mirni Peci, pa me vreme zaj...!! Sva že 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brankop Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 Sva že 2 smo že 3je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lima Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 http://www.vreme-on.net/10-dnevna-vremenska-napoved.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tarokist Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 smo že 3je Nas je še več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghost46 Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 dž bo....... po džu pa ni za lazt k bi vsaj odpovedal pa prestavl.. aje possible Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 dž bo....... po džu pa ni za lazt k bi vsaj odpovedal pa prestavl.. aje possible NI POSSIBILE! Pred dvema letoma je bil celo sneg, pa so meli! Pravi bajkerji pridejo v vsakem vremenu! ...žal jaz nisem med njimi.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 LEPEGA VREMENA SE NE ČAKA DOMA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Delfin Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 Žegnanje v Mirni peči je vsako leto na Veliki ponedeljek. Ker je tako določeno, se ga ne da prestaviti. Je pa možno, da bo zaradi celodnevnega dežja 90% ljudi manj kot lani, ko je bilo vreme idealno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samosamo Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 NI POSSIBILE! Pred dvema letoma je bil celo sneg, pa so meli! Pravi bajkerji pridejo v vsakem vremenu! ...žal jaz nisem med njimi.... itak!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 Če bo res organizirana vožnja s Koroške in Prekmurja... Upam, da uspe in da bo to postala stalnica. Pohvala tistemu, ki se je spomnil tega. oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 upejmo na lepu vreme če ne drgač pa po dežju MIRNE PEČI se ne sme zamudit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ikar Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 ma jaz grem pa če bodo sekire padale...pa še to srečo imam,da bom štartal iz štajerske tko,da se bom lahko pridružil tistim ,ki štartajo iz radelj....juuuuuupi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BloodyShadow Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 Bo tut sneg ne sam dež :S Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 Bo tut sneg ne sam dež :S To pomen, da ne bo take gužve in se bo dalo do šanka pridet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mouc Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 vreme bo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 vreme bo.... ... ja saj vreme je vedno bo pa prav primerno, vsaj na našem koncu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mouc Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 vreme bo.... Vsak zase se bo moral odločiti... če bo prišel al ne... Z dežjem je pa vsaj po mojem bolj tako, da si nepripravljen dokler te pač enkrat dobro ne opere (prvič), Potem je že lažje.. Je pa seveda res, da ni idelano... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 jst pridem sigurnu sm upam da ne bo preveč padalu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 Kraj zločina je prpravljen za vse pogumne :trance_27_notworthy:, k zgleda d bo kr konkretno scal jutr (pravjo črni oblaki, k se počas nabirajo), tko d jz bom ostala v mojem suhem zatočišču garaže (again , sm bl iz cukra pa še zarustam lohk). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 Kraj zločina je prpravljen za vse pogumne :trance_27_notworthy:, k zgleda d bo kr konkretno scal jutr (pravjo črni oblaki, k se počas nabirajo), tko d jz bom ostala v mojem suhem zatočišču garaže (again , sm bl iz cukra pa še zarustam lohk). Kaj pa tavelka marela in ribiški škornji, pa pribredeš do prizorišča :naughty: :grim. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samosamo Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 Kraj zločina je prpravljen za vse pogumne :trance_27_notworthy:, k zgleda d bo kr konkretno scal jutr (pravjo črni oblaki, k se počas nabirajo), tko d jz bom ostala v mojem suhem zatočišču garaže (again , sm bl iz cukra pa še zarustam lohk). [/quote a bo kej piškotkov????? gajbic ti pa ni treba k farovš nost bo pomoje dost placa za parkirat!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 Kraj zločina je prpravljen za vse pogumne :trance_27_notworthy:, k zgleda d bo kr konkretno scal jutr (pravjo črni oblaki, k se počas nabirajo), tko d jz bom ostala v mojem suhem zatočišču garaže (again , sm bl iz cukra pa še zarustam lohk). Okrog poldneva bo nehalo dežit. Pol bo pa samo boljše Si lahko sama pogledaš tule: http://meteo.arso.gov.si/met/sl/app/webmet/ (napoved Aladin) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 ne pridem :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlaZ1000 Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 Bi prisel z veseljem, ampak sem se ustel pri zapravljanju, pa sem raje avto registreral kot motor, motor pa čaka na naslednjo plačo. Skoda, lani sem bil in je blo nepozabno, letos bom pa žal moral "požegnat" motor malo kasneje. Dobro se imejte, Lp, Blaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se