Ni3ous Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 gremo, vsaj ne bo pretirane gneče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Jest mam pa rajš nepožegnan motor, kakor da se pijan peljem domu :krneki: dotem, DAN, Ervin93 in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 pobje akcija u mirno peč se vidmo tm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
filipe Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Vsekakor dežjake gor pa gasa.l Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Kr neoprensko raj Orange in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Jest mam pa rajš nepožegnan motor, kakor da se pijan peljem domu :krneki: jejejej, a take ti počneš na žegnanjih :beer1: , ti ti ti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marjanček Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 ma jaz grem pa če bodo sekire padale...pa še to srečo imam,da bom štartal iz štajerske tko,da se bom lahko pridružil tistim ,ki štartajo iz radelj....juuuuuupi Kolk se Vas je kaj zbralo v Radljah??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Prav veliko ni moglo, sem gledal na cesto ob 7:30 naprej (ko naj bi se šlo iz SG) pa nisem videl kakega motorja...Pa drugo leto. oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOM3 Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 http://24ur.com/novice/slovenija/na-srecanju-v-mirni-peci-letos-le-tisoc-motoristov.html To pa so motoristi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YeTika Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 svaka čast vsem k se vam je dal prat po dežju.. če bi mela dežnga, bi se tud js pršla požegnat.. a jebi ga zdej.. bo treba kam drugam se požegnat ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
samosamo Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 je bla bl MOKRA PEČ k mirna !!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Nekaj ste se mu zamerili, če se je tako polulal. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frajtonar Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Prav prijetna tura je bila iz Celja do dol. Dež me ni nič motil! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maco47 Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Prišla z avtom, pa meje v Mirni Peči na prireditvenem prostoru pri držanju dežnika ornk v roke zeblo! Bilo je ca 2/3 registracij z oznako Nm, vse čestitke ostali tretini iz bolj odaljenih krajev kot npr:CE,KR,GO,MA itd. SCORPIONS 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Prav prijetna tura je bila iz Celja do dol. Dež me ni nič motil! taki so redki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej777 Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 (popravljeno) Kakšen dež nekaj :evilgrin: :evilgrin: Navaden usnjen kombenizon spodaj pa vindstoper in ni do kože prišlo niti kapljice dežja. Do Mrine peči imam pa kakšnih 40km. Potem smo šli še na en mini piknik in sem pred pol ure prišel domov. Tudi tak mraz ni bil ker je potovalni računalnik kazal od 6 do 9 stopinj. Edino gretje ročk je pa res prav prišlo :OK: Motorjev pa vsaj nekaj 100. Ne znam oceniti bolj točno. Popravljeno April 5, 2010. Popravil Andrej777 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 (popravljeno) Kljub dežnemu vremenu je bilo prav prijetno. Zato pa so dežni kombinezoni, za uporabo, ne pa za v omaro ali za šminko. Popravljeno April 5, 2010. Popravil matjazg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 V redu je blo, mal je zeblo v noge, za prste je pa gretje ročk skrbelo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Tistih nekaj kapljic, ki so padle med potjo ni bilo nič takega. Deževnika sploh nisem dal ven iz tank torbe. V Mirni Peči sem se pa malo pod taveliko marelo skril, da nisem bil takoj moker, pa je šlo. Na poti iz LJ je začelo padati pri Ivančni gorici, nazaj grede je pa nehalo pri Velikem Gabru, ker nisem šel po AC. Parkiral sem pa zraven cerkve, saj je bilo malo motorjev. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kamerad Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Pa nobene gužve za šankom :beer1: !! Buh dej dežja še u Štifti :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: LP roko, suhi in xyznanixyz 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PeterFortuna Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Pa nobene gužve za šankom :beer1: !! Buh dej dežja še u Štifti :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: LP ne klič hudiča roko 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MariborBMW Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Jaz sem se pa samo znotraj zmočil. :beer1: A kdo ve, a so danes tudi plavi angeli imeli kak svoj žegen v Mirni Peči. Okoli 1-nih popoldne je bilo kakih 20 motoristov in 30 policistov. Sicer predlani je bil sneg, lani sem skoraj crknil od vročine, letos me je malenkost pralo… Kaj bo šele drugo leto… Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
domi46 Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 je bla bl MOKRA PEČ k mirna !!!! opa še mojga si ojev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverca Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 mokra in kratka.........ampak bila pa je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
student Objavljeno April 6, 2010 Deli Objavljeno April 6, 2010 Lepo je blo Dežja ni blo preveč, niti na prireditvi niti na cesti. Tud lepo število motoristov. Se vidmo naslednje leto LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se