Jetam Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 Pozdravljeni A kdo ve, kdaj bo žegnanje motorjev v Mirni Peči letos? Lani sem mopeka en teden prepozno kupil. Letos pa sigurno pridem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 Pozdravljeni A kdo ve, kdaj bo žegnanje motorjev v Mirni Peči letos? Lani sem mopeka en teden prepozno kupil. Letos pa sigurno pridem. Kuker jaz vem je vedno na Velikonočni ponedeljek.... leto to pride na 25.04. če se motim me popravte :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Marec 3, 2011 Deli Objavljeno Marec 3, 2011 ne motiš se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno Marec 4, 2011 Deli Objavljeno Marec 4, 2011 Kuker jaz vem je vedno na Velikonočni ponedeljek.... leto to pride na 25.04. če se motim me popravte :surrender: Zmotu si se sam lasko leto, Ko si en teden zaj..bu z nakupom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Marec 4, 2011 Deli Objavljeno Marec 4, 2011 Zmotu si se sam lasko leto, Ko si en teden zaj..bu z nakupom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
baddad Objavljeno Marec 4, 2011 Deli Objavljeno Marec 4, 2011 Ratzi ma vas rad! :notworthy: :notworthy: ImenitnaPriložnost, Snečer in cikadina 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno Marec 5, 2011 Deli Objavljeno Marec 5, 2011 No fantje, pol se pa tam vidimo! Sem svojega mopeka glih danes malo segrel in se pelal en krog po ulici. Vam povem, super filing Sam čakam , da temperature zrastejo, potem pa gasa! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno Marec 11, 2011 Deli Objavljeno Marec 11, 2011 Predvideva, da je to bilo namenjeno meni. Ja je..bi..ga, bom pa letos sigurno tam. Razen če višja sila (beri: žena) vmes posreduje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
avro Objavljeno April 14, 2011 Deli Objavljeno April 14, 2011 A bo letos žegn v Mirni peči?? Na koledarju prireditev ni vpisano. (25.4.11) Samo 27.4. Nova Štifta. Ve kdo kaj sigurnega?? ?? mixxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mixxx Objavljeno April 14, 2011 Deli Objavljeno April 14, 2011 13. tradicionalni vseslovenski blagoslov motorjev, motoristk in motoristov, ki bo na Velikonocni ponedeljek, 25. aprila 2011 v Mirni Peci na Dolenjskem (veliko parkirisce pred cerkvijo). ob 10:00 uri bo sveta masa ob 11:00 uri bo blagoslov motorjev Po blagoslovu bo na sporedu zabavni program s pogostitvijo (ansambli, humoristi, padalci, marsikaj zanimivega). Vsi prijetno vabljeni trebor in avro 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sand66 Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 Če bo lepo ,zna bit rekordno število mopedov....bom tam sigurno.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno April 23, 2011 Deli Objavljeno April 23, 2011 Če bo vreme sva tam ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se