SiR Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 potegnem iz naftalina: predvsem zato, ker je jesen in je marsikje lahko zlo nevarno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miki Mauss Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Aha, res je. Marička je že eden takih. Danes bil z avtom gor. Pesek vsepovsod.... Škoda. Pa tok je blo fajn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LeteciPolz Objavljeno Maj 11, 2006 Deli Objavljeno Maj 11, 2006 Očitno nas tudi Bohinjci več ne marajo. :? Preden prideš iz Soriške planine v Bohinjsko Bistrico je preko ceste ležal polen. :eek: Na srečo nisem hitro peljal, drugače bi verjetno slabo končalo. Malo naprej so bili pa gozdarji, ki so mi nekaj vpili. Poleno sem odstranil! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matjažek Objavljeno Maj 11, 2006 Deli Objavljeno Maj 11, 2006 Prekle... traktoristi umazani. Zapeljejo na cesto in potem še 1 km vlečejo blat za sabo. Res me je lepo presenetlo neki časa nazaj, v desnem ovinku na cesti med Logatcem in Godovičem. Je prvo kolo občutno zdrsnilo. Zato pa pravim: za SLO asvalt so najbolj primerne endure... :lol1: Kar se pa tiče polen na cesti, niso ravno na vsakem koraku so pa vsekakor tu in tam prisotna. Najbolj cvikam voziti za kakim kamionom, ko ne veš kaj se bo naenkrat pokazalo pred tabo. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Maj 11, 2006 Deli Objavljeno Maj 11, 2006 (popravljeno) Pozdravljeni. Vse, ki se v prihodnji dneh nameravate voziti po cesti Logatec - Žiri, opozarjam na zoprno past na tej cesti. Ko iz Logatca pripeljete v Rovte in se mimo petrola na levi spustite v zaselek pod gostilno bodite za zaselkom v prvem ostrem desnem ovinku počasni in previdni. Takoj za ovinkom je 7-8 m2 velika luknja, ki je nastala pozimi. Vrli cestarji so jo do vrha napolnili s peskom in rahlo povaljali. Pesek odletava po vozišču, makadamska zaplata pa je točno v idealni smeri ovinka in je široka 1,5 do 1,8 m in dolga okoli 8 m. Ovinek na polno pomeni gotovi padec. LP Cvetoo. Popravljeno Maj 11, 2006. Popravil cvetoo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
airy Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Na relaciji Slovenske Konjice – Slovenska Bistrica, v kraju Vrhole na ovinku pod tenis igriščem nekdo v zadnjem času redno poliva olje. Praviloma je to na voznem pasu če se peljemo od Konjic proti Slovenski Bistrici. Nazadnje sem madež opazil še to nedeljo. Padci motoristov se na tem mestu kar vrstijo… Zgleda da enega motoristi zelo motijo... Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
METAL4EVER Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Na relaciji Slovenske Konjice – Slovenska Bistrica, v kraju Vrhole na ovinku pod tenis igriščem nekdo v zadnjem času redno poliva olje. Praviloma je to na voznem pasu če se peljemo od Konjic proti Slovenski Bistrici. Nazadnje sem madež opazil še to nedeljo. Padci motoristov se na tem mestu kar vrstijo… Zgleda da enega motoristi zelo motijo... Lp kje so pa zdaj zeleni,ko se namerno onesnažuje okolje. :BUA: Aja,da ne pozabim.Cesta Železniki Petrovo brdo,nove zalivke na cesti drsi ko hudič. :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XDR Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Mogoče bo komu pomagalo. V MB je en nevaren ovinek in sicer na Ptujski cesti. To je če se peljete iz centra mesta po tržaški in nato v križišču zavijete na levo proti Ptuju. Takoj na začetku, bolj natančno takoj po železniškim nadvozom je en ovinek v desno. Sicer je precej blagi samo se na sredini ovinka cesta spusti za kaki meter. Tam lahko hitro zgučiš stik s cestiščem. Previdno in brez pretiravanja. VARNO VOŽNJO VSEM!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 (popravljeno) Na relaciji Slovenske Konjice – Slovenska Bistrica, v kraju Vrhole na ovinku pod tenis igriščem nekdo v zadnjem času redno poliva olje. Praviloma je to na voznem pasu če se peljemo od Konjic proti Slovenski Bistrici. Nazadnje sem madež opazil še to nedeljo. Padci motoristov se na tem mestu kar vrstijo… Zgleda da enega motoristi zelo motijo... Lp Med padalci sem bil tudi jaz. Sosedje v neposreni bližini o tem ne vedo nič. Vsaj tako pravijo. Če ni polito olje, je pa redno na vozišču velika količina peska. Če je kdo od vas še padel na tem odseku zaradi politega olja, naj mi se prosim javi na PM. Popravljeno September 19, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Upam, da ste poslikali vozišče in poklicali policaje ali cestarje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Meni je pa najnevarnejši ovinek kar jih poznam na cesti Kočevje-Dvor, kjer bi bilo skoraj usodno zame že dvakrat z različnima motorjema. Nahaja pa se pred naseljem Stari log. Problem je, ker je ovinek zelo blag, hitrost prevelika da kle pišem, nato pa se kar zalomi, pa še v ograjo lahko priletiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 Mene je že dvakrat okol prinesel pri relativno majhni hitrosti. Baje je bilo že več nesreč na tem ovinku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XDR Objavljeno September 19, 2006 Deli Objavljeno September 19, 2006 še ena nevarnost....... v MB na Gosposvedski cesti manjka pokrov od cestnega kanala. Upam, da bodo hitro popravlji, jaz pa moj avto tudi. Danes sem noter pado, pa je šla felna, guma, ležaj in roka. :angry: Najraje bi koga :ninja: :fight1: . ampak kaj pa vem kdo je kriv za to in kdo pravno odgovarja..... Mogoče kdo od vas kaj ve o tem, kdo odgovarja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 Meni je pa najnevarnejši ovinek kar jih poznam na cesti Kočevje-Dvor, kjer bi bilo skoraj usodno zame že dvakrat z različnima motorjema. Nahaja pa se pred naseljem Stari log. Problem je, ker je ovinek zelo blag, hitrost prevelika da kle pišem, nato pa se kar zalomi, pa še v ograjo lahko priletiš. Takole ti bom rekel. Na tem odseku sem tudi jaz odšel že naravnost čez levi pas in na izletno cono. Toda samo enkrat, pa še tistikrat preveč. Dejsvo je, da je pred ovinkom tabla 40 km/h in, če se držiš omejitve, ali pa če pelješ 50 km/h NI PROBLEMA. Če pa misliš dirkati, greš pa že s 70 km/h VEN IZ OVINKA. Torej, spoštuj omejitve na tistem delu, ali pa pojdi na dirkališče. :fredy: P.S. Pa ni treba biti pameten, kako to ni res !!! :nono: gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 Se strinjam. Eden redkih znakov 40, ki ga je zelo pametno upoštevati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 Se strinjam. Eden redkih znakov 40, ki ga je zelo pametno upoštevati. Še en tak dobronameren znak se nahaja na cesti med Horjulom in Vrhniko pri športnem centru. Najprej dolga ravnina, potem pa ostro v desno !!! Ko sem se prvič peljal skozi ta ovinek sem imel 2 x srečo. Prvič, da se je izšlo na zunanjem robu sosednjega pasu in drugič, da takrat ni bilo na tem pasu nobenega avtomobila. Vožnja je bila pa bolj turistična, ker se ne prištevem med postavljalce hitrostnih rekordov :) gandi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XDR Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 če bi upoštevali več znakov z omejitvijo 40 km/h in še nekatere ostale bi bila statistika mrtvih motoristov BISTVENO boljša. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno September 20, 2006 Deli Objavljeno September 20, 2006 Res je. Prehitri smo. Jest sm hotu s svojo objavo samo dobronamerno opozorit tiste, ki se podajajo na to cesto, naj še posebej pazijo na navedenem odseku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 21, 2006 Deli Objavljeno September 21, 2006 (popravljeno) Upam, da ste poslikali vozišče in poklicali policaje ali cestarje. :grim :grim :grim Poslikali in poklicali, poklicali... tako poklicali, da so eni posipali drugi pa nagradili v višini pedesetih jurčkov itd. Popravljeno September 21, 2006. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NikolaTesla Objavljeno Oktober 4, 2009 Deli Objavljeno Oktober 4, 2009 Ker je tema že odprta naj opozorim na zelo spolzko cestišče na katerem ni nikakršnega madeža ali vidnega znaka, da bi bilo le to lahko tako zelo spolzko. Lokacija: Ljubljana, Križišče Opekarske in Hladnikove iz smeri Livade (Leclerka). Včeraj sem se peljal na omenjenem odseku zelo počasi in pred zaviranjem celo manj kot 40km/h. Motor se sploh ni hotel ustaviti kot, da sem na ledu. Moral sem zaviti desno, da se nisem zaletel v avto pred seboj. Najprej sem pomislil, da je nekaj narobe z zavorami. Preveril sem in dejansko ugotovil, da tam asfalt sploh ne prime. Srečno LP dotem, MowzancR in domina 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Carp Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 pa rondo pri leclercu v lj. je tudi ena sama drsalnica, sem se že dvakrat lovil da nisem padel, v glavnem merkat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
phoebus Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 Pa glavno križišče v tomačevem pri obračališču je v smeri od Sončka ena sama drsalnica....o tem da je BTC na določenih mestih že fajn zlizan je pa itak škoda besed. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Oktober 5, 2009 Deli Objavljeno Oktober 5, 2009 pa rondo pri leclercu v lj. je tudi ena sama drsalnica, sem se že dvakrat lovil da nisem padel, v glavnem merkat Nas je verjetno kar nekaj v klubu rondo Leclerc. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LK64 Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 Nas je verjetno kar nekaj v klubu rondo Leclerc. Jaz sem še moker pokrov jaška povozil... in komaj ostal na kolesih, pri bolj lezenju kot vožnji skozi rondo. Pa samo par kapelj je padlo. So pa tam vsi deli s starim asfaltom gladki, brez oprijema, rondo je samo bolj pasji, ker je nujno zaviti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 6, 2009 Deli Objavljeno Oktober 6, 2009 ..o tem da je BTC na določenih mestih že fajn zlizan je pa itak škoda besed. ja...je zlizan...omejitev za cel BTC pa koliko ??? to je tista tabla , takoj na vseh uvozih ....omejitev... se je pa težko držati ,priznam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se