motofil Objavljeno Maj 20, 2010 Deli Objavljeno Maj 20, 2010 -jaz bi prišel direktno na GEOSS okrog 12. ure -za to niso potrebne prijave,se motim? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
petra81 Objavljeno Maj 21, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 21, 2010 -jaz bi prišel direktno na GEOSS okrog 12. ure -za to niso potrebne prijave,se motim? ne zato niso potrebne najave:)))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gretzky Objavljeno Maj 24, 2010 Deli Objavljeno Maj 24, 2010 Smo se šli malo peljat na turistični rally in je bila kar lepa trasa. Edino na rezultate nismo čakali, tako da ne vem, ali sem bil prvi ali zadnji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nambr1 Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 Smo se šli malo peljat na turistični rally in je bila kar lepa trasa. Edino na rezultate nismo čakali, tako da ne vem, ali sem bil prvi ali zadnji. drugega po vrsti in še nekoga ni bilo po nagrado, ki je mimogrede od Laba centra, tako da se za kontakt obrnite na MK Vikingi http://www.mk-vikingi.com/ lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se