Sanda7 Objavljeno November 1, 2002 Opozori Objavljeno November 1, 2002 Baje organizirajo jutr Sobota,nek zbor v POSTOJNI na pokritmu balinplacu,nekaj malega sem zasledila na radiu,bojo baje tud neki bendi,mislim da imajo v Motoristu reklamo.Naj negdo pogleda not pa kej več napiše,jaz ga namreč nimam.
Einherjar Objavljeno November 1, 2002 Opozori Objavljeno November 1, 2002 Baje organizirajo jutr Sobota,nek zbor v POSTOJNI na pokritmu balinplacu,nekaj malega sem zasledila na radiu,bojo baje tud neki bendi,mislim da imajo v Motoristu reklamo.Naj negdo pogleda not pa kej več napiše,jaz ga namreč nimam. Ja par bendov je, med njimi tudi Sausages (vem, ker najbrz z njihovim kitaristom pridem dol)
Noise Objavljeno November 1, 2002 Opozori Objavljeno November 1, 2002 V motosvetovem koledarju dogodkov (http://www.motosvet.com/motoscena.php?menu=Moto scena&View=0005) (skopiraj link v address polje v brskalniku) je napisan info.
Sanda7 Objavljeno November 3, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 3, 2002 No zdej je itak mimo,sem imela namen pogledat,pa sem že bila v Postojni na večerji v Minutki,ko so not uletel 3 bikerji Bulldog kluba pa sem jih mal povprašala če je kaj folka,pa pravjo da je švoh pa še vstopnina je bila 1.200sit,HVALA LEPA.
MARJA Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 No zdej je itak mimo,sem imela namen pogledat,pa sem že bila v Postojni na večerji v Minutki,ko so not uletel 3 bikerji Bulldog kluba pa sem jih mal povprašala če je kaj folka,pa pravjo da je švoh pa še vstopnina je bila 1.200sit,HVALA LEPA. ....ki pa se mi zdi, nima noben motorja.
Einherjar Objavljeno November 4, 2002 Opozori Objavljeno November 4, 2002 hja... v principu je blo folka miljauznt (ob cca polnoci, ko sem prisel) Zur full dobr, sam bolj malo motoristov, vecinoma samo "civilisti"
Sanda7 Objavljeno November 5, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2002 Se mi je zdelo da bo tako
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se