aljo85 Objavljeno Marec 28, 2011 Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 no da še jest povem URADNO bo moto zbor v Križah 17.4.2011
polž Objavljeno April 4, 2012 Opozori Objavljeno April 4, 2012 A letos odpade? eden enga pozna,ki za enga ve,ki pravi,da bo------22.4.
Jancika Objavljeno April 8, 2012 Opozori Objavljeno April 8, 2012 Mogoče kdo zasledil kdaj bo letos moto zbor v križah, če sploh bo??
gusar Objavljeno April 8, 2012 Opozori Objavljeno April 8, 2012 Nekje sem nekaj slišou,da bo 14 tega meseca se bom jutri pozanimov in javim.
kaca1 Objavljeno April 8, 2012 Opozori Objavljeno April 8, 2012 Nekje sem nekaj slišou,da bo 14 tega meseca se bom jutri pozanimov in javim. No, gusar, a s se že kej pozanimov?!,... a ne smeš v Košuto?! Aja, ti si reku "jutri"! Da pa ne boste predolgo čakali na gusarja, (prav lahko se zgodi, da gusar zelo dolgo ne bo mogel od šanka , pol pa še kakšen dan ne bo mogel javit ) in ga ne boste vsi po vrsti , si spodaj poglejte, kaj, kdaj, kje, ..... Zdej veste!!! V glavnem, mate še dost cajta de spedenate svoje mopede! - de slučajn župnik ne bo mel pol kakšnih pripomb, npr. - kakšne skretove so prpelal na žegn! Bo vse pregledal, je reku :yes: No tolk...
gusar Objavljeno April 9, 2012 Opozori Objavljeno April 9, 2012 Ejga dobiš za pir k sme rešu,da mi nau treba od šanka. Če sem napisu jutr to ni 5minut čez povnoč jeba.
kaca1 Objavljeno April 9, 2012 Opozori Objavljeno April 9, 2012 Ejga dobiš za pir k sme rešu,da mi nau treba od šanka. Če sem napisu jutr to ni 5minut čez povnoč jeba. Kva ti js morem, če greš tko zgodej :zzz:
kaca1 Objavljeno April 9, 2012 Opozori Objavljeno April 9, 2012 Ejga dobiš za pir k sme rešu,da mi nau treba od šanka. Če sem napisu jutr to ni 5minut čez povnoč jeba. ...e, pa da vidm, kolk držiš besedo!!! Zdej pa dost čvekanja,....mopoed ven, pa gasa - pogledat, kaj so nam Dolenjčki letos prpravl! Ker se ne morjo znebit talanjskega vina, bo, menda župnik kar s cvičkom letos žegnal! Pejmo gledat, če res!!! :grim
gusar Objavljeno April 9, 2012 Opozori Objavljeno April 9, 2012 Ja sem bil v Mirni na poti domov sem se oglasu v košuti (14.30) in sem zvedu,da je žegen v Križah 22 aprila začetek ob 10 uri.Nepreklicno!!!
kaca1 Objavljeno April 9, 2012 Opozori Objavljeno April 9, 2012 Ja sem bil v Mirni na poti domov sem se oglasu v košuti (14.30) in sem zvedu,da je žegen v Križah 22 aprila začetek ob 10 uri.Nepreklicno!!! gusar, a si bil s cvičkom požegnan? Js sem bil samo z vodo - Dolenci samo nakladajo! Se tolk bojijo za tist cviček....raj vsega pa tud če čist vse pol
gusar Objavljeno April 10, 2012 Opozori Objavljeno April 10, 2012 gusar, a si bil s cvičkom požegnan? Js sem bil samo z vodo - Dolenci samo nakladajo! Se tolk bojijo za tist cviček....raj vsega pa tud če čist vse pol Ja kr misl si so tok ohrni,da še trto režejo,da neb na Gorensk zrasla.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se