Ghost_R1 Objavljeno Marec 23, 2010 Opozori Objavljeno Marec 23, 2010 Lep pozdrav, zanima me ali mi lahko kdo pomaga in sicer mi je prišlo na ušesa, da naj bi se organiziral nov Endurance Cup, katerega naj bi organizirali Slovenci (Yahosuka ali nekaj takega). Slišal sem, da naj bi bila zadeva v nulo organizirana in dirke naj bi potekale na večih dirkališčih. Zanima me, kje bi se lahko prijavil oz. kje bi lahko dobil več informacij, na katerih konkretno dirkališčih se bodo dirke odvijale in kakšni so pogoji za udeležbo? Za vse informacije se že vnaprej zahvaljujem!
Lowrenc Objavljeno Marec 24, 2010 Opozori Objavljeno Marec 24, 2010 klik klak Kolikor se spomnim je na MS že obstajala tema o tem ampak so jo moderatorji verjetno smatrali kot reklamo, ker je ni več.
Ghost_R1 Objavljeno Marec 26, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Marec 26, 2010 klik klak Kolikor se spomnim je na MS že obstajala tema o tem ampak so jo moderatorji verjetno smatrali kot reklamo, ker je ni več. Pa ti nimaš ideje kje bi lahko dobil kaj več podatkov?
suzuki Objavljeno Marec 26, 2010 Opozori Objavljeno Marec 26, 2010 Hola mojster, ojej, ojej... zakaj ne vprašaš strička Googla?? trajalo je 7 sekund, da sem našel tole zate BIZIXXX, Milunka, SharpNinja in 1 other 2 2
BIZIXXX Objavljeno Marec 26, 2010 Opozori Objavljeno Marec 26, 2010 Lep pozdrav, zanima me ali mi lahko kdo pomaga in sicer mi je prišlo na ušesa, da naj bi se organiziral nov Endurance Cup, katerega naj bi organizirali Slovenci (Yahosuka ali nekaj takega). Slišal sem, da naj bi bila zadeva v nulo organizirana in dirke naj bi potekale na večih dirkališčih. Zanima me, kje bi se lahko prijavil oz. kje bi lahko dobil več informacij, na katerih konkretno dirkališčih se bodo dirke odvijale in kakšni so pogoji za udeležbo? Za vse informacije se že vnaprej zahvaljujem! Duhec, tole ne organizirajo Slovenci. Tole organizira eden večjih trackday prirediteljev iz Švice ,Valentinos. Vsaj vsi datumi Yahosuka Endurance cupa se prekrivajo z njim. Verjetno je Igor ( gazda Yahosuke) pri njih zakupil določeno število mest (30) za endurance cup. Vsaj tako ima napisano na svoji strani. Vsa čast za tole dejanje, bo pa v teh časih verjetno kar težko zapolnit tale mesta. didy53, suzuki in JP77 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se