vaški Objavljeno Marec 24, 2010 Deli Objavljeno Marec 24, 2010 (popravljeno) vabljeni vsi prodajalci rabljene in nove opreme seveda pa tudi kupci Popravljeno Marec 24, 2010. Popravil vaški DESIM 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Marec 25, 2010 Deli Objavljeno Marec 25, 2010 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tarokist Objavljeno Marec 25, 2010 Deli Objavljeno Marec 25, 2010 vabljeni vsi prodajalci rabljene in nove opreme seveda pa tudi kupci Zdravo, saj je na plakatu narisana približna lokacija, a bi potreboval še kak marker, da vas brez nepotrebnega tavanja najdem. Če ne, bom pa malo bolj zgodaj od doma mahnu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Marec 25, 2010 Deli Objavljeno Marec 25, 2010 Zdravo, saj je na plakatu narisana približna lokacija, a bi potreboval še kak marker, da vas brez nepotrebnega tavanja najdem. Če ne, bom pa malo bolj zgodaj od doma mahnu. To pa res ne moreš falit, ko zaviješ iz avtoceste izvoz Domžale, boš na sredini ovinka izvoza pogledal naravnost v šank. DESIM 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Marec 26, 2010 Deli Objavljeno Marec 26, 2010 (popravljeno) Jaz bi pa s 40 % popustom ponudil moje (še nerabljene), čisto nove knjige z naslovom "Nevidno (motoristično) bogastvo"! = (Avstralija & Južna Amerika) Če ne bo m'benga "pacienta", pa ne bo razloga, da se nebi kljub temu zabaval! :grim Popravljeno Marec 26, 2010. Popravil moto rider pajkica, DESIM in rdeci_vragec 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 26, 2010 Deli Objavljeno Marec 26, 2010 Jaz bi pa s 40 % popustom ponudil moje (še nerabljene), čisto nove knjige z naslovom "Nevidno (motoristično) bogastvo"! = (Avstralija & Južna Amerika) Če ne bo m'benga "pacienta", pa ne bo razloga, da se nebi kljub temu zabaval! :grim pol se pa vidmo :naughty: rdeci_vragec in DESIM 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SCORPIONS Objavljeno Marec 27, 2010 Deli Objavljeno Marec 27, 2010 ...a bejž no bejž...se vidmo ja... DESIM in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tarokist Objavljeno Marec 27, 2010 Deli Objavljeno Marec 27, 2010 To pa res ne moreš falit, ko zaviješ iz avtoceste izvoz Domžale, boš na sredini ovinka izvoza pogledal naravnost v šank. Hvala za odgovor, sem se danes po avtocesti mim peljal (z avtom), in sem s ceste šank vidu, še zavit ni blo treba. :naughty: bajkr88, DESIM in thumper 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vaški Objavljeno April 2, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2010 vabljeni ju3 od 10h dalje kupci prodajalci pa od 8h do 9.30 po tej uri ne bomo več spuščali z avtom notri Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 a sem že rekel ...pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
COSA Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 do kdaj poteka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 na plakatu piše da od 10. do 17.ure... MotoKlubSchlossberg 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare1411 Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 se vidimo.. bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 se vidimo.. mi smo se že videli! bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare1411 Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 jah eni mamo še praznične obveznosti (beri : hranjenje):trance_27_notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jerryspringer Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 pa se ti ne zdi, da si en dan prepozen? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare1411 Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 jp sem ugotovil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 Najmočnejši na bolšjaku ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAVFR Objavljeno April 5, 2010 Deli Objavljeno April 5, 2010 (popravljeno) Za uporabnike FACEBOOK-a nekaj videov... VIDEO BOLJŠI SEJEM VAŠKI BOYSI Popravljeno April 5, 2010. Popravil HONDAVFR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se