Dejanx Objavljeno Marec 24, 2010 Opozori Objavljeno Marec 24, 2010 Dober vecer Ko sem si ogledoval predelave motociklov na googlu sem videl nekateri imajo te cevi ki so sedaj črne v različnih barvah in me zanima kje bi se dalo to dobit ali se to barva? LP
motofrik Objavljeno Marec 24, 2010 Opozori Objavljeno Marec 24, 2010 Za hladilno tekočino ne vem, hidravlične cevi bi pa HG skoraj moral imeti. Ne me držati za besedo -spomnim se katalogov izpred par let, da so bile noter. Od rumene, rdeče, modre..
trojan69 Objavljeno Marec 24, 2010 Opozori Objavljeno Marec 24, 2010 (popravljeno) To so verjetn silikonske cevi, posebaj za motorje. Se jih kupi v kitu za določen motocikel, kje točno bi jih kupu pa ne vem. So pa kar drage kolker se spomnim. Lahko pa montiraš prozorne cevi, pa bavasto hladilno tekočino-se dobijo na e-bayu. Poskusi pa vprašat še v PRIT doo-oni se ukvarjajo z cevmi nasplošno. Popravljeno Marec 24, 2010. Popravil trojan69
BIZIXXX Objavljeno Marec 25, 2010 Opozori Objavljeno Marec 25, 2010 Vodilni proizvajalec barvnih silikonskih vodnih cevi je Samco. link http://www.samcosport.com/ maš pa cel kup te robe na Ebayu. Komplet kiti za motor od 80-200 eur,odvisno od vrste motocikla. V 8 barvnih različicah. didy53, kuntakinte in JP77 3
Dejanx Objavljeno Marec 27, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Marec 27, 2010 precej drago je to.sem mislil da je bol poceni.kaj pa te silikonske prozorne cevi to zdrzi tak visoke temperature da jih nebi ki skup potegnilo?za barvno tekocino vem da se dobi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se