manjak Objavljeno November 1, 2002 Opozori Objavljeno November 1, 2002 Zdej sem u Delu prebou, de so u Domžalah nardil novo progo? a je to res. Pa kje to je?
Ales Objavljeno November 1, 2002 Opozori Objavljeno November 1, 2002 Zdej sem u Delu prebou, de so u Domžalah nardil novo progo? a je to res. Pa kje to je? Progo za ???? Povej mal več, ne pa sam progo. :evil:
CAPIROMZY Objavljeno November 1, 2002 Opozori Objavljeno November 1, 2002 Zdej sem u Delu prebou, de so u Domžalah nardil novo progo? a je to res. Pa kje to je? Progo za ???? Povej mal več, ne pa sam progo. :evil: Proga je za super moto, mini moto, skuter, to je tam kjer je bla zdele ta zadna dirka za dp. Baje je čist taprava ker ma ene par metrov tud makedama. Drgač je kr vredu - sam kaj naj pa mi delamo na taki progi s cestaši. Ne vem kdaj se bodo v tej sloveniji spomnil da naredijo ksno progo za motoriste. Tako kot je na Grobniku. Če bi bla nek v centralni Sloveniji bi blo zakon
Roman Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 Zdej sem u Delu prebou, de so u Domžalah nardil novo progo? a je to res. Pa kje to je? Progo za ???? Povej mal več, ne pa sam progo. :evil: Proga je za super moto, mini moto, skuter, to je tam kjer je bla zdele ta zadna dirka za dp. Baje je čist taprava ker ma ene par metrov tud makedama. Drgač je kr vredu - sam kaj naj pa mi delamo na taki progi s cestaši. Ne vem kdaj se bodo v tej sloveniji spomnil da naredijo ksno progo za motoriste. Tako kot je na Grobniku. Če bi bla nek v centralni Sloveniji bi blo zakon Kolikor sem seznanjen, je to samo cesta v bodoči ind. ali trg. coni in je bila preurejena v dirkališče samo za to dirko.
manjak Objavljeno November 2, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 2, 2002 A tko, jst sem bil pa čist ziher, de smo novo progo dobl. No ja. sam kva pa pol, k bojo tm zrihtal tisto cono. ol pa spet ne bo nč :cry:
AlterMann Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 Morda pa le... - če bodo pozabil, da so tam hot'l IC nardit, - če se mati županja premisli. - če dobimo Verbiča za župana, - itd. itd. itd. ......
Hanzi Objavljeno November 2, 2002 Opozori Objavljeno November 2, 2002 To ni nikakršna proga z a nikakršne dirke. So izkoristili priložnost in najprej naredili infrastukturo šele nato pa bodo objekte. Spomladi naredil seminarsko tako da so mi malo poznani načrti in plani tistega območja. Nikjer nisem zasledil možnosti za prirejanje kakšnih dirk. Na žalost pa ne vem kako trenutno to zgleda si pa predstavljam. Naslednjo leto boš skoraj sigurno plačal kakšno kazen če boš počel take stvari tam kot so jih pred dvemi tedni.
AlterMann Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 Na žalost pa ne vem kako trenutno to zgleda si pa predstavljam. Naslednjo leto boš skoraj sigurno plačal kakšno kazen če boš počel take stvari tam kot so jih pred dvemi tedni. Zgleda tko k bi u Ihan okol fuzbal placa asfalt položu, da bi pol igriše pozidu. Kazni pa ne bo, ker tega sploh ne bo mogoče počet ( če mislš dirko). Letos je bla z blagoslovom matere županje.
Tratnjak Damijan Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 Finta je bila v tem, da je v Jaršah spet nekdo dobre denarce potegnu, vstopnice so bile po 1ksit, pol pa še pijača...
SF Objavljeno November 3, 2002 Opozori Objavljeno November 3, 2002 Sej so tud neki delal...Upam da jim je ratalo kaj zaslužit!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se