bmw850i Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 8.5.2010 se bo odvijal avto moto show Maximus v M. Soboti pred trgovskem centru Maximus MS. Prireditev je namenjena za srečanje vseh vrst motoristov, športno predelanih vozil, terenskih, ameriških, starodobnih vozil,.... Več na: http://www.srt-ms.si/avtoshow/ Vstopnine za motoriste ni!!! Vabljeni! david46 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
impulz Objavljeno Marec 29, 2010 Deli Objavljeno Marec 29, 2010 to pa se pride gledat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
david46 Objavljeno Marec 31, 2010 Deli Objavljeno Marec 31, 2010 aloha! mene pa zanima, če je potrebno kaj plačati če hočeš tekmovati (mogoče kako prijavnino). pa če kdo od tukaj ki ve da bo razkazoval mrcino jo lahko pokaže tukaj, da vidim če se mi sploh splača razkazovat tam svojo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw850i Objavljeno April 7, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2010 aloha! mene pa zanima, če je potrebno kaj plačati če hočeš tekmovati (mogoče kako prijavnino). pa če kdo od tukaj ki ve da bo razkazoval mrcino jo lahko pokaže tukaj, da vidim če se mi sploh splača razkazovat tam svojo.... Vstopnine ni! Letos še ne bomo imeli posebej tekmovanja za motorje (predelav motorjev). Moremo videti kakšen bo odziv v tej panogi in če bo dober, bomo za naslednje leto prirediti tudi tovrstno tekmovanje, kot imamo že za predelane avtomobile. Sedaj je mišljeno bolj kot eno večje srečanje za motoriste. Tekmovanje pa bo za motoriste v glasnosti izpuha (2 evra), in pa sodeluje se lahko pri klubskih igrah (kjer tekmujejo vse kategorije - panoge skupaj) Več na: http://avtoforumpomurje.mojforum.si/avtoforumpomurje-about2734.html Vabljeni vsi željnih bencinskih hlapov. david46 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se