hotschko Objavljeno November 9, 2002 Opozori Objavljeno November 9, 2002 ...pa najbrž ne pozna osnovnih podatkov ... NAJBRŽ ali GOTOVO, da daješ svojo sodbo ? mogoče ... opa ... mogoče se pa spozna bistveno bolj kot mislimo, vendar se zaveda tudi kako in kaj povprečnega glealca zanima formula ena ... niso vsi tehnični friki, ki jih zanima iz kakšnbega materiala so zavorni diski ..ipd..
Hanzi Objavljeno November 9, 2002 Opozori Objavljeno November 9, 2002 Obnašata se znamkam primerno za katere tudi onadva navijata: ing. Mihelič- HD g. Ališič- ferrari Sicer pa sem tudi sam večkrat spremljal GP na eurisportu formulo pa včasih tudi na ORF oziroma RTL.
D.J. Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 meni zelo smešna situacija pri menjanju programov - ala Faker -,med tvs2 in eurosport, se je zgodila pri smučarskih skokih takrat, ko je Peterka zmagu, skos sem gledu na Slo, na koncu pa šaltnu na eurusport in je kamera snemala Primzija glih ko je v gsm povsem naravno in nezaigrano reku (ženski, familiji?) "ej ne morš verjet" in model komentator itak ni mel pojma kaj je prjavu, pa je začeu nakladat neki kao I wonder if he is talking to his...he is running a pub at home- neki tazga sicer nisem glih fan nebencinskih športov, so pa dosežki Slovencev vse prej kot nezanimivi kar se pa Mihkota tiče, če se vrnem na temo, ko ratujem "zaspan" dam na eurosport in ponavadi tam tudi ostane
AREA Objavljeno December 12, 2002 Opozori Objavljeno December 12, 2002 Če sem zaspan dam na Eurosport in brez problema zaspim, samo da čujem švabski jezik :twisted:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se