hilton Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 jaz si hostese v soboto polek pripeljem aja v hali kjer majo opremo za delavnice majo ful hostes wedco, Jozeee in daneb 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 Ja, kaj ga pa pol serjejo pri DKS-u... Madona, bom jaz svojega tja postavil. Ne, rajše ne -kaj pa bi brez njega.... Zdaj pa res. Malo ga biksajo, če se ne prikažejo tam. Pojasnila nobenega? daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 No, Suzuki ima samo 3 modele. Pohvala Bavarcem, Beneliju... Samo ej...me je vrglo na rit...za Multistrado hočejo mal pod 20000 Ojrov. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 A Kawasakija spet ni? Pa dejte no.. Mislim, a se fantje iz DKS zajebavajo al kaj? Pa KTMa tut ne? TCS Laba, pejte v rit! Saj TSC LABA ni "generalni uvoznik KTM", ali pač? daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robi 30 Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 Danes obiskal MOTO BOOM kao?? in morem rečt da je katastrofa, nekaj motorjev ja , kar se pa tiče opreme pa nič. Tako da škoda časa in denarja. daneb in BIZIXXX 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 No, Suzuki ima samo 3 modele. Pohvala Bavarcem, Beneliju... Samo ej...me je vrglo na rit...za Multistrado hočejo mal pod 20000 Ojrov. Quality costs sayo, daneb, simonsi in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 ja pa je. to je štant Motor jeta, hostese pa so od revije Motorist. drugače bom pa verjetno eden redkih, ki bom pohvalil moto boom. Za NAŠE razmere je vredu. Od znam manjkata KTM in Kawasaki, ostali so. Od res pravih novosti lahko vidiš aprilio rsv4R, bmw-ja s1000RR in to 3 barve, hondo vfr 1200F, hondo fury, yamaho fz8, ducatija desmosedici RR in ducatija multistrado + vse ostale pomembnejše motorje vseh znamk. no v soboto bo baje še rossijeva yamaha. tudi opreme je kar nekaj in pa predelav. še mađari zodiac in en iz srbije predelovalec so. za popuste nisem spraševal, sem pa videl da jih imajo. tudi neki nemci in podobno prodajajo opremo. hostese tudi so, verjetno pa jih bo več čez vikend. kar se pa tiče vsedanja na motor popolnoma razumem da se ne sme. to so motorji, ki so namenjeni za nadaljno prodajo in če se ti tisoč ljudi gor vseda je najmanj ka je, da ti z zadrgami in ostalim popraskajo tank in plastike. kako naj trgovec potem proda tak motor??? kdor je bil v tujini na kakem sejmu kjer si lahko sedel na motorjih je videl kaj se z motorji zgodi - praska pri praski. jaz sem presenečen ker je kljub krizi več motorjev in opreme kot jo je bilo kadarkoli po mojem spominu. KTM je, pri bmwjih. daneb in svobodnaptica01 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 Quality costs Sej ne rečem. Moped mi je svetovn, res. Ampak da je še dražji od "njegovega veličanstva GS 1200"?? Pa če primerjam z Benellijem Trek Amazonas, ki je 8K cenejši??? Se mi zdi, da prav velik MS v Slo ne bo kupljnih. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 Sej ne rečem. Moped mi je svetovn, res. Ampak da je še dražji od "njegovega veličanstva GS 1200"?? Pa če primerjam z Benellijem Trek Amazonas, ki je 8K cenejši??? Se mi zdi, da prav velik MS v Slo ne bo kupljnih. ja samo je pa dosti lepši od bmw nebi nikol dučeja kupo samo ta mutlištrada pa se mi res dopade( ker stara ke pa res kolarnca bla = oz je še ) sorry mašina pač ne mores zaj benelija primerjat pa mutistrade suntrace14, wedco, Jozeee in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 Nekaj slik od danes, ni jih veliko, ker nima smisla, da vse tu objavljam, če bi jih kdo rad še več videl bodo pa na facebooku. daneb, Jernej125ccm, svobodnaptica01 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 Še drugi del: svobodnaptica01, Jernej125ccm, mamkabozja in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 No, glede na slikce, niti ni tok zelo malo reci za videt. GREM v soboto! Racing in daneb 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 No, glede na slikce, niti ni tok zelo malo reci za videt. GREM v soboto! aja Dr Jakob oldiči so v drugi hali pa DB9 tudi pa ne pozabi hostese slikat pri petrolovem štantu Jozeee, wedco, daneb in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 (popravljeno) Ej. Hilton. Pa kako si zgrešu hosteso pri Ferrariju? Je bla luštna!! :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: (n'č ji ne'b računal) PS. Zakaj ne morem primerjat MS in Benellja? Popravljeno April 15, 2010. Popravil Tedybear daneb in hilton 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 Ej. Hilton. Pa kako si zgrešu hosteso pri Ferrariju? Je bla luštna!! :trance_27_notworthy: :trance_27_notworthy: (n'č ji ne'b računal) PS. Zakaj ne morem primerjat MS in Benellja? zato ker pri MS stisneš ročico sklopke in ne stisneš zraven gumba za blendanje( kakor to narediš pri beneliju) glej meni je benelli tnt brutalno lep, amazon je tudi nekaj drugačnega, ko se pa spustiš v detaje, pa ugotoviš da je izpušna cev pri beneliju narjena ko da bi sam doma zavaril( en ki obvlada- no to nisem jaz mišljen)....... itn...... malce zbodejo določene stvari v oči....... daneb in Jozeee 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 Hilton...ti dam prav, ni blema..ampak a so tisti detajli res vredni 8k Evrov. To me žuli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 Hilton...ti dam prav, ni blema..ampak a so tisti detajli res vredni 8k Evrov. To me žuli. hja, to pa ti jaz žal ne znam odgovorit( ker pač če bi kopoval nekaj takega bi sigurno tam v španikovem štantu iskal 1050 je oznaka... pa 3 zilindre) saj ves vsake oči imajo svojega malarja wedco 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 (popravljeno) Ker sem zasledil govora o MS, slikce posnete včeraj, ko so jo ravno pripeljali, vendar še ni postavljena tako kot danes, ko je že opremljena s kufri. Popravljeno April 15, 2010. Popravil CAPI hilton, daneb in aero 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 Tu ma kufre ampak nažalost se ne vidi kaj dosti. hilton 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 ...jaz bom pa odmislil obisk... glede na napisano in videno... Bil v Munchenu, bil v Veroni... si bom rajši nekje tam spet napasel oči... Grem v soboto raje čistit Slovenijo...:trance_27_notworthy: casper7, vrho1679, Racing in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TSC-LABA Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 (popravljeno) A Kawasakija spet ni? Pa dejte no.. Mislim, a se fantje iz DKS zajebavajo al kaj? Pa KTMa tut ne? TCS Laba, pejte v rit! Dr_Jakob, vljudno vabljeni v soboto v naš moto salon v Litijo (recimo pred sejmom, ker smo odprti do 13h). Videli boste lahko 20+ KTMov, kakšnega celo peljali, si ogledali precej opreme Alpinestars in še kakšen poseben popust vam bomo dali ta dan. Zagotavljam, da boste domov odšli v vseh pogledih bistveno bolj zadovoljni, kot bi odšli z našega razstavnega prostora na sejmu, če bi tam razstavljali. Pozdrav Boštjan Popravljeno April 15, 2010. Popravil TSC-LABA ImenitnaPriložnost, bladzo, svobodnaptica01 in 9 others 6 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 ja samo je pa dosti lepši od bmw nebi nikol dučeja kupo samo ta mutlištrada pa se mi res dopade( ker stara ke pa res kolarnca bla = oz je še ) sorry mašina pač ne mores zaj benelija primerjat pa mutistrade No, baje je ta multistrada nova skoraj preveč uglajena ... Tako da, hehe, ostajam pri stari, ki vseeno da orenk nekaj od sebe, ko ji uho navijem :-). dotem in bajkr88 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aero Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 dotem in svobodnaptica01 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazg Objavljeno April 15, 2010 Deli Objavljeno April 15, 2010 Eni hvalte, eni pluvate. Sem se odloču, da se grem sam prepričat in pogledat, če se splača. bajkr88 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno April 16, 2010 Deli Objavljeno April 16, 2010 Ker sem zasledil govora o MS, slikce posnete včeraj, ko so jo ravno pripeljali, vendar še ni postavljena tako kot danes, ko je že opremljena s kufri. Tega Ducatija kazi zadnji sedež drugače je pa zelo lep tud kufrov ne rabi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se