ghibli Objavljeno April 2, 2010 Deli Objavljeno April 2, 2010 MK VAŠKI BOYSI Domžale vabi 9.5.2010 na sedmi tradicionalni blagoslov motorjev. Program: 09:30 - zbor pred cerkvijo v Domžalah 10:00 - sveta maša v Domžalah 12:00 - blagoslov v Domžalah(izvoz AC Domžale) 13:00 - panoramska vožnja 14:00 - zabava z glasbo v ŽIVO ZA HRANO IN PIJAČO POSKRBLJENO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 Definitivno letos spet pridemo...Fajn žurka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno April 9, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 9, 2010 Dobrodošli tudi med tednom. :beer1: daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 A mene čaka ista funkcija kot lani? O:-) LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 In če ne veš kje je cjrku v Domžalah.... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mlekar Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 PRIDEM NA dotem 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 9, 2010 Deli Objavljeno April 9, 2010 In če ne veš kje je cjrku v Domžalah.... ne provociraj..eno uro prej pridi k vaškim... to je tam , kjer je bil tisti sejem , na katerem si bila... od tam naprej pa če se zgubiš iz gruče pa - .... pa srečno vožnjo... se vidimo.. kolk že ? aja tri ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest VisualID Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 Pridem s kolesom motogp1999 in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 Pridem s kolesom kaj si boš enega starega sposodil ? pa ne morejo ti dvakrat - in to zaporedoma - na istem placu podret motorja z avtom !!!! ( in ostati živi)... boljše da si bil z gix-om kot pa s katerim od lepotcev ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 Pridem s kolesom Ti kar z gixerjem pridi, je moped že navajen padat po tleh . LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest VisualID Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 Ti kar z gixerjem pridi, je moped že navajen padat po tleh . To si tak reku kot da sem že ne vem kolkokrat padel, te pa edinkrat kar je bil na tleh je da mi ga je en na parkirplacu zrušu... Bom vidu s čim bom prišu, upam pa definitivno da bo gixxer že do takrat fertik, vleče se ko v tri krasne... motogp1999 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 Napisal sem, da je moped vajen padati po tleh, ne ti :grim. Se opravičujem za:topic:. Sem že tiho. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 (popravljeno) To si tak reku kot da sem že ne vem kolkokrat padel, te pa edinkrat kar je bil na tleh je da mi ga je en na parkirplacu zrušu... Bom vidu s čim bom prišu, upam pa definitivno da bo gixxer že do takrat fertik, vleče se ko v tri krasne... saj gix je vsaj navajen... ti kar s takim pridi kot je..ziher je ziher..ga boš dal potem popravit... :lol: Popravljeno April 10, 2010. Popravil thumper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno April 18, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 18, 2010 Na blagoslov lahko pridete s kolesi, motorji, avtomobili, kočijami, helikopterji... za parking in varovanje parkingov bo poskrbljeno ;-) daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vaški Objavljeno Maj 4, 2010 Deli Objavljeno Maj 4, 2010 Vabljeni v Nedeljo od 10h dalje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Maj 4, 2010 Deli Objavljeno Maj 4, 2010 pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 4, 2010 Deli Objavljeno Maj 4, 2010 ne provociraj..eno uro prej pridi k vaškim... to je tam , kjer je bil tisti sejem , na katerem si bila... od tam naprej pa če se zgubiš iz gruče pa - .... pa srečno vožnjo... se vidimo.. kolk že ? aja tri ... Nič ne provociram,hahhahha Hvala saj bom za tabo vozila,ni panike pole da se zgubimo,hahhaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno Maj 4, 2010 Deli Objavljeno Maj 4, 2010 pridem kot vedno :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
damjan77 Objavljeno Maj 4, 2010 Deli Objavljeno Maj 4, 2010 Vabljeni v Nedeljo od 10h dalje zrihtej vreme pa se bomo naslikal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Maj 5, 2010 Deli Objavljeno Maj 5, 2010 tko kot vedno......se prpelem.... se vidmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest VisualID Objavljeno Maj 5, 2010 Deli Objavljeno Maj 5, 2010 za parking in varovanje parkingov bo poskrbljeno ;-) Krasno, samo potem držite avtomobiliste (in vse ostalo kar ni motorno kolo in lahko zruši motorno kolo) stran od parkingov kjer bodo motorji parkirani, oz. jim prepovejte dostop. Ker da se mi še enkrat isto zgodi bo pa tokrat kri tekla in se glave kotale :angry: Če bo vreme vredu pa vsekakor pridem motogp1999 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vaški Objavljeno Maj 6, 2010 Deli Objavljeno Maj 6, 2010 Vreme bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Maj 7, 2010 Deli Objavljeno Maj 7, 2010 Vreme bo Js pa tut. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mig72 Objavljeno Maj 8, 2010 Deli Objavljeno Maj 8, 2010 zrihtej vreme pa se bomo naslikal eko zrihtal vreme - gasss Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borut81 Objavljeno Maj 8, 2010 Deli Objavljeno Maj 8, 2010 kje pa je to v Domžalah ??? Obstaja kak zemljevid mogoče ??? Naj ga en prpopa sm gor da se mi2 jutri ne zgubiva :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se