bmwslo Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 ... pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 kje pa je to v Domžalah ??? Obstaja kak zemljevid mogoče ??? Naj ga en prpopa sm gor da se mi2 jutri ne zgubiva :-) Pri izvozu iz avtoceste v Domžalah,pri skakalnici. Pridem na brzino,ker sem varuška ta vikend Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borut81 Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 sm najdu to cerkev....to j tm pr Agro Pubi a ne... Mi2 pridema... Seeeee yaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 Tisti,ki omahujete v Domžalah se že kaža sonce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lima Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 Maša se je že začela .Sonce in še enkrat sonce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 Dons sm mašo prespal, pa grem pač med pobožnjakarske motoriste na eno beerco nejcgs, Miha27 in jaka78 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 Smo že nazaj....Boysi fajn zrihtal spet...super družba....nasledne leto spet pridemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 kljub nočnem šihtu se odločla d pridm in glej ga vraga po pot usejem tablco, tko d se je blo treba kr lpo obrnt... drugo leto pa sigurn pridm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 nekaj utrinkov. http://picasaweb.google.si/bostjan.gubina/20100509ZegenVaski# DESIM in babilon 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borut81 Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 Tudi nama je maša ušla, ampak žegnan motorčk pa mava in to prvič od kar ga imamo :trance_27_notworthy: Evo božje kaplce na Bagsterjevem sedežu DESIM, malakai in MCMLXXVI 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 Tudi nama je maša ušla, ampak žegnan motorčk pa mava in to prvič od kar ga imamo :trance_27_notworthy: Evo božje kaplce na Bagsterjevem sedežu Vrednost motorja je avtomatsko 20% višja kaya 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borut81 Objavljeno Maj 9, 2010 Deli Objavljeno Maj 9, 2010 Vrednost motorja je avtomatsko 20% višja Se pravi, da ga morm prodat še predn se kaplca posuši ??? Hmmm pol bi mogu še svojo rit prodat k se je posušila pod njo :naughty: Prvi žegenj nasploh zame, tako da upam da mi bo prinesla varno vožnjo brez nesreč ter lepo vreme seveda :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Maj 10, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2010 Hvala vsem za obisk. Žurka je bila več kot odlična. Kar se vremena tiče... a ste vidli da imamo veze gor;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wix Objavljeno Maj 10, 2010 Deli Objavljeno Maj 10, 2010 ghibli, dobr ste vreme zrihtal. Sicer mi ni jasno kaj ste naredil, ker malo naprej od Kamnika je deževalo, do vas pa ni prišlo! Skupna vožnja je bila tudi super pa začuda ni bilo nobenega kretena, ki bi vse po vrsti prehiteval, ampak so kar lepo vozili v koloni. Začetek sem pa na žalost zamudil, ker sem letel nazaj domov telefon nafilat. Drugače pa je bilo fajn pa še moj prvi blagoslov Edino ozvočenje bi bilo lahko malenkost blažje, ker smo imeli malo problemov s pogovarjanjem. Drugače pa 1A! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 10, 2010 Deli Objavljeno Maj 10, 2010 tut js sm biu .... FOČK ... DESIM in wix 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Maj 10, 2010 Deli Objavljeno Maj 10, 2010 jst tut biiil, Pasulj odlicen, Radler bozanski, NOVE KONZERVE razturajo, druzba pa itak.... aaaah, legende vsi skup!! dotem in wix 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borut81 Objavljeno Maj 10, 2010 Deli Objavljeno Maj 10, 2010 Men je blo tut cool. ME pa nekaj zanima....tolk je stal folka s kjamerami in fotkiči....se bo to kje dalo dobiti??? Kakšen album fotk pa video posnetek panoramske vožnje pa to ... ???? MUST HAVE.... wix 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sinisa Objavljeno Maj 10, 2010 Deli Objavljeno Maj 10, 2010 fočk panoramska voznja je bla pa itaq huda wix 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
president Objavljeno Maj 10, 2010 Deli Objavljeno Maj 10, 2010 nekaj utrinkov. http://picasaweb.google.si/bostjan.gubina/20100509ZegenVaski# lohk njim,kmajo privat župnika :naughty: nejcgs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borut81 Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 A kakšnga video posnetka pa nebo nč objavlenga ? ? ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 Sem slišal, da je blo velik ljudi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
president Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 A kakšnga video posnetka pa nebo nč objavlenga ? ? ? bo pol v nebesih :; če si vozu po predpisih ????? ZEKKO, MoTo G_P, DESIM in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se