ELO Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 pozdravljeni! podana je ideja, da bi se kot del KMC Yamaha dneva v Ljubljani ( http://www.kmc.si/si/novice-d25.shtml ) izvedla predstavitvena vožnja vseh modelov Yamaha motociklov po glavnih ljubljanskih vpadnicah. peljala naj bi se po dva modela motornih koles, ki so našteta spodaj. Yamaha XV 1900A Midnight Star (1x potrjena udeležba) Yamaha V-Max (1x potrjena udeležba) Yamaha MT-01 (1x potrjena udeležba) Yamaha XVS 1300A Midnight Star Yamaha FJR 1300 A (ABS) Yamaha XJR 1300 Yamaha YZF-R1 (1x potrjena udeležba) Yamaha FZ1-N (ABS) Yamaha FZ1 Fazer (ABS) Yamaha XVS950A Yamaha TDM 900 (1x potrjena udeležba) Yamaha XT660Z Tenere Yamaha MT-03 Yamaha XT 660 X Yamaha XT 660 R Yamaha XJ6 Yamaha FZ6 Fazer S2 Yamaha FZ6 S2 Yamaha XJ6 Diversion Yamaha YZF-R6 Yamaha T-max 500 Yamaha Majesty 400 Yamaha YBR 250 Yamaha X-Max 250 udeleženci vožnje bodo prejeli simbolična praktična darila. med motorji, udeleženimi v tej vožnji se bo izžrebalo motor, ki bo deležen wet-t-shirt pranja. udeleženci predstavitvene vožnje bodo imeli pravico nastopati v izločevalnem tekmovanju v počasni vožnji, z nagradnim skladom 1.000 EUR (za najboljše tri počasneže). vabim vse, ki imate željo in voljo da sodelujete v tej skupni vožnji po ljubljanskih vpadnicah, kasnejši predstavitvi in dogodku nasploh, da se mi javite na mail elo@elo.si ter sporočite, s katerim Yamaha motorjem bi se udeležili vožnje. prav tako vas bom vse prijavljene sproti obveščal o vseh pomembnih dejstvih. vabljeni!!! opomba: cesta se ne zapira, vozimo strogo po ZVCP, CPP,... MotoKlubSchlossberg, suhi in roko 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 Se vidimo LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Giga Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 imam zeljo,ampak zgleda napacn motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 imam zeljo,ampak zgleda napacn motor Maš še cel teden časa, da zamenjaš :naughty: . LP Robert roko, ELO, Ervin93 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Giga Objavljeno April 3, 2010 Deli Objavljeno April 3, 2010 mi ne pomaga k sele po 15tem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 Jaz bi peljal FJR ali pa Tenere. Vendar se mi zdi, da motorja ne posodijo v štacuni in moraš imeti čisto svojega..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno April 4, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 4, 2010 ja, v predstavitveni vožnji bomo udeleženi lastniki s svojimi motocikli... zato tudi nagradni sklad, zahvalne praktične nagrade in ostalo... danes sem videl slike hostes... ljubitelji zajčic boste prišli na svoj račun... l.p. xyznanixyz, MotoKlubSchlossberg, roko in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno April 4, 2010 Deli Objavljeno April 4, 2010 ja, v predstavitveni vožnji bomo udeleženi lastniki s svojimi motocikli... zato tudi nagradni sklad, zahvalne praktične nagrade in ostalo... danes sem videl slike hostes... ljubitelji zajčic boste prišli na svoj račun... l.p. Tiste slike hostes bi pa mi tud radi vidl. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcN Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Nekam slab vreme je napovedan.... Dogodek bo ali odpade? Če bo pridem 100%, če ne drugega zaradi hostes hehe :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno April 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2010 organizatorji se sestanemo danes ob 12.uri. takoj ko končamo bomo tudi objavili svojo odločitev. l.p. daneb in roko 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Tukaj jih je nekaj za tolažbo MOTO BOOM & AVTO IN VZDRŽEVANJE Celje, (10.4 - 13.4.2008) :closedeyes: gsx750f 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno April 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2010 gledam slike, gledam, pa ugotavljam da to ni to... v živo je le v živo, kajne??? l.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 Ma kolko je zdej teh postov o furi z yamahami??? A se ne morte združit in gremo vsi skupaj suhi in Alla 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 U, toj pa ornk :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 - Yamaha XJ6 - Yamaha FZ6 Fazer S2 V kolikor bo vreme copy/paste današnjega dne prideva (2 x enosledno), če pa bo kazalo slabše, pa se bo kljub temu dogajalo, se oglasiva pa z dvoslednim vozilom. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno April 8, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2010 uradno: predstavitvena vožnja in prireditev sama se izpeljeta kljub napovedanem slabem vremenu. trasa vožnje bo prilagojena dejanskim trenutnim vremenskim razmeram, v manjšem delu se lahko spremeni tudi sama časovnica dogajanja. vsebina kot taka se ne spreminja! vsi, ki ste se ali se še boste prijavili na vožnjo boste prek e-pošte obveščeni o zbirni točki. hvala in lep pozdrav! http://www.kmc.si/si/novice-d25.shtml NejcN, daneb, roko in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno April 8, 2010 Deli Objavljeno April 8, 2010 gledam slike, gledam, pa ugotavljam da to ni to... v živo je le v živo, kajne??? l.p. Jasno da je v živo bolj kul! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 Sem zjutraj prišel do Trojan pa so me dež in oblaki proti LJ obrnili nazaj . Sedaj me pa ma, da bi prišel vsaj pogledat :krneki: . Bemti vreme :angry: daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 Pa sem vseeno šel pogledat . Škoda ker ni sijalo sonce vse ostalo (hrana, program, hostese ... ) daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcN Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 Smo se oglasili. Bilo je super. Hrana, pijača in hostese vse je bilo odlično. Škoda za malce slabo vreme, ampak dobro da ni bilo dežja Naslednje leto obvezno še kaj podobnega! LP BIZIXXX in daneb 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 a bojo kšne slike...vsaj od hostes, za nas ki smo pač bolj garaške narave in nismo mogl pridr :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 jaz pa nisem upu pridet ker nimam yamahe :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KIREN Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 Ja, bilo je tudi precej ne-yamah, celo BMW GS se je zagrizeno upiral Fejzerci v finalu počasne vožnje. Drugače pa, čista zmaga ne glede na vreme. Hostese, ulala, KMC-jevci vsa čast. Pridem po še kaj robe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno April 10, 2010 Deli Objavljeno April 10, 2010 (popravljeno) Hvala vsem, ki so organizirali ta dogodek . Mi je bilo pa v veliko čast, da sem lahko sodeloval zraven. Zbor pred vožnjo po LJ LP Robert Popravljeno April 10, 2010. Popravil trebor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ELO Objavljeno April 10, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 10, 2010 par slikic, na hitro... vtise strnem, ko se malo naspim! hvala vsem! trebor, MotoKlubSchlossberg, NejcN in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se