hotschko Objavljeno Maj 10, 2003 Opozori Objavljeno Maj 10, 2003 Ducati bo štartal jutri prvi Ducati pa drugi! DUCE, DUCE, DUCE !!! :D B) :ph34r: :)
Ice Objavljeno Maj 10, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 10, 2003 Ducati bo štartal jutri prvi Ducati pa drugi! DUCE, DUCE, DUCE !!! :D B) :ph34r: :) :blink: ...........ej,mussolini je ze nekaj desetletij mrtev.
hotschko Objavljeno Maj 10, 2003 Opozori Objavljeno Maj 10, 2003 Ducati bo štartal jutri prvi Ducati pa drugi! DUCE, DUCE, DUCE !!! :D B) :ph34r: :) :blink: ...........ej,mussolini je ze nekaj desetletij mrtev. ma nisem jaz Benita mislu ... B) ;) :D
CAPIROMZY Objavljeno Maj 10, 2003 Opozori Objavljeno Maj 10, 2003 :angry: :angry: Pa na nacionalki še zmerej tud posnetka ni !!!!! :angry: Slovenija od kod ...
Wobewt Objavljeno Maj 10, 2003 Opozori Objavljeno Maj 10, 2003 BW. Bomo vidl jutr. Bayliss pa še kar praska pisto s tačkami... B) Ke je moj Barros? :(
kycysymet Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 (popravljeno) BW. Bomo vidl jutr. Bayliss pa še kar praska pisto s tačkami... B) Ke je moj Barros? :( Popravu te bom: drsa s škornji (titan obloga). GOO CAPIREX, GOO BAYLISS!!! :D Popravljeno Maj 11, 2003. Popravil kycysymet
kycysymet Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 Še ena zanimivost: punca Capirossija katero smo videli na Eurosportu, ko je naredil pole, je menda Slovenska zamejka (iz Občin pri Trstu doma).
niet Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 1. Valentino Rossi - zacuda je hitro prevzel vodstvo ("ze" v 6. krogu) 2. Max Biaggi - "tako kot vedno" - za rossijem.... (+6.3) 3. Troy Bayliss - :D - *ducati ownz ya* (+12.07) 4. Ukawa - honda (+16.1) 5. Barros - yamaha (+18.3) Capirossi je sicer vodil, vendar je kasneje padel na 4. mesto.....in potem padel.... :angry: Checa je odstopil zaradi problemov z motorjem (elektrika). Padel je tudi Sete Gibernau. Za oba spanca je verjetno to se dodaten (moralni) udarec, ker se je to zgodilo na "domacih" tleh. :( Bayliss je rekel da mi je bilo dolgcas, ker je vozil cisto sam. ;)
niet Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 Še ena zanimivost: punca Capirossija katero smo videli na Eurosportu, ko je naredil pole, je menda Slovenska zamejka (iz Občin pri Trstu doma). a to si mislil: http://eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/.../1510362825.jpg http://www.argoclima.it/mktg/it_sponsor/ca...capirexfami.jpg http://www.gpone.com/foto/loris/02_01.jpg http://www.gpone.com/news/luglio02/immagini/250702.jpg
Cegi Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 Rossi ti si car, pa še taprau motor vozš :lol:
Wobewt Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 Res je dobr, sam bi raj vidu, da voz Yamaho, mogoče bi spet mela kašne borbe z Barrosom... B) B)
Cegi Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 Res je dobr, sam bi raj vidu, da voz Yamaho, mogoče bi spet mela kašne borbe z Barrosom... B) B) mogoče v drugem življenju :D :rolleyes:
Thundercat Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 No....je že prav, tako sej bo tud za Yamaho pršu čas....pol pa gasa.... :D
AREA Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 Kaj mogoce kdo ve kaj je blo z Ducatijem dans narobe? Cist razstelani so se mi zdeli...
kađiva Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 Rossi legenda! Biaggi tud zraven ni mogu kva šele,da bi ga nascal.Ducati z baylisom je tudi lep rezultat naredu. A se je že kdo vprašal kdo bi bil boljši,če bi tekmovala skupaj Rossi in Doohan?
IKE Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 Gledal samo GP ... prava stvar ... Rosi ostaja No 1 ... le tako naprej.
airy Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 1. Valentino Rossi - zacuda je hitro prevzel vodstvo ("ze" v 6. krogu) Te moram popravit. Rossi je prevzel vodstvo že v tretjem krogu!!! :P :D Ja kdo zna zna :D :D :D
kycysymet Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Rossi legenda! Biaggi tud zraven ni mogu kva šele,da bi ga nascal. Motorju Biaggija še veliko manjka, da bi bil podoben tistemu od Valentina, za naslednjo dirko so mu obljubili novo sklopko (Vrednost 50.000 USD).
kycysymet Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Kaj mogoce kdo ve kaj je blo z Ducatijem dans narobe? Cist razstelani so se mi zdeli... Vozili so šele svojo tretjo dirko v MOTO GP, zato kapo dol.
AREA Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Vozili so šele svojo tretjo dirko v MOTO GP, zato kapo dol. Se strinjam..pa vseeno bi rad obrazlozitev ce se komu sanja :rolleyes: :P V ovinkih so bli totalno nemirni. Gume, amortizeri...kaj drugega?
Desmo Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Kaj mogoce kdo ve kaj je blo z Ducatijem dans narobe? Cist razstelani so se mi zdeli... Vozili so šele svojo tretjo dirko v MOTO GP, zato kapo dol. Saj niti ni bilo tako razštelano. Pač sta vozila malo hitreje kot motor trenutno dopušča. ;) Nekaj sta govorila, da sta v krogu za ogrevanje trčila, nisem nič videl, bom danes pogledal posnetek. Loris Capirossi: "What happened on the warm-up lap was quite scary," he said. "I was doing maybe 250kmh when two riders just ahead of me suddenly moved apart and I found myself racing towards Troy, who seemed to be going much slower. I tried to brake but it was too late to avoid him--I hurt my arm, bent the 'bar and damaged the fairing. I got a good start but after a few laps it became difficult to ride the bike, because the riding position was a little strange, so maybe I had some tendon problems. I really hurt the arm in the crash, I thought it was broken but it's not, it just needs a lot of ice." V vsakem primeru pa čestitke obema že za soboto pa tudi za včeraj. :) B)
SiR Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Kaj mogoce kdo ve kaj je blo z Ducatijem dans narobe? Cist razstelani so se mi zdeli... Mal majo trdo balanco, pa preveč kojnov na zadnji rajfni... pa priznam, da bi lahko capirossi tudi ovinke malo lepše vozil, ... saj je atraktivno slajdanje, optimalno pa verjetno ni ... :blink:
niet Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 (popravljeno) I really hurt the arm in the crash, I thought it was broken but it's not, it just needs a lot of ice." A zato je "mahal" na startu z roko. Ce ima kdo posnetek naj si pogleda par sekund pred startem Lorisa. PS: ima kdo posnetek tekme v avi/mpg/divx formatu ? :) Popravljeno Maj 12, 2003. Popravil niet
Priporočene objave