Whiskey Objavljeno April 11, 2010 Deli Objavljeno April 11, 2010 Upam, da se post ni dupliciral. Poslal sem predhodnika dopoldne, vendar ga nikjer ne zasledim. Za tiste katere so tam že bili malo nostalgije, za ostale pa malo paše za oči: Prebujanje dneva na 11.000 m nad Indijskim oceanom nekje med Dubaijem in Jakarto Skoraj bi zavil na en coctail ... Ko naenkrat belci postanemo atrakcija za fotografijo Nasmejani mopedist v Kuti Starosta vasi v Sengananu ima čez 100 let Priprave na Ceremony ... ... in da gostje ne bodo lačni Riževe terase pri Abangu Ribja tržnica v Jimbaranu Denar ni razlog za nasmešek Tako pa zgledajo domovanja delavcev na riževih poljih Ni mi jasno kako, da jim v tej peklenski vročini in vlagi v taki opravi ni prevroče Virtuoz na motorinčku Ekka, starejša hči našega gostitelja ... in mlajša Sasa Tipično za Azijo ... nešteto mopedistov Na tržnici v Denpasarju Če vam teknejo ribe ... ... ali perutnina. Težko opišem vonjave mesnih dobrot katere se celi dan pajcajo na 35 stopinjah nadaljevanje ... domina, riderrgirl, Cestakar in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 11, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2010 ... še naprej do konca Tudi pet se jih pelje. Pravo družinsko prevozno sredstvo, ni kaj Slika vse pove Prijaznosti ni konca ne kraja Spet v riževih poljih. Tokrat tistih znanih v Tegallalangu Wang z motiko opleta naokrog ... in še eden maneken Da te slučajno kdo ne pohodi Za konec adijo iz Jimbarana dlicen, domina, T-boy in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Giga Objavljeno April 11, 2010 Deli Objavljeno April 11, 2010 Zelo eksoticno,ful lepo svaka cast Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno April 11, 2010 Deli Objavljeno April 11, 2010 (popravljeno) Odlične fotke, huda mačka na eni izmed njih... a Ekka ji je ime... Popravljeno April 11, 2010. Popravil Hornet xyznanixyz, dlicen in mojamiska 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno April 11, 2010 Deli Objavljeno April 11, 2010 (popravljeno) Odlične fotke, huda mačka na eni izmed njih... a Ekka ji je ime... No, meni se ta huda mačka zdi malo premlada... Drugače pa fajn reportažica. Popravljeno April 11, 2010. Popravil dlicen Ervin93 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno April 11, 2010 Deli Objavljeno April 11, 2010 (popravljeno) @Whiskey Si bil slučajno pri našem sosedu-vila Zala? Popravljeno April 11, 2010. Popravil DAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno April 11, 2010 Deli Objavljeno April 11, 2010 Res lepo...ni kaj ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 11, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2010 Ja, DAN nastanjeni smo bili pri njem. Samo to je že druga zgodba. Moram pa dodati, da je bil to en velik nateg. Hornet: Ekka je začela obiskovati osnovno šolo, tolk za info. Ervin93 in xyznanixyz 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flight69 Objavljeno April 11, 2010 Deli Objavljeno April 11, 2010 Si mi pa zbudu spomine na moje prvo eksotično potovanje ... Fotke so pa super(upam, da je Canon cel dam pršu ) ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 11, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2010 Saj zrihtan je. Pravzaprav lupina. Precej drugih stvari je motečih. Še fotka interierja: casper7 in vrho1679 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 11, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 11, 2010 flight69: skoraj 20 kil foto opreme dela kot puška. Isto sem imel lani v Afriki na vetru in pesku ... No problem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno April 12, 2010 Deli Objavljeno April 12, 2010 In to ste se z motorjem peljali čez Pakistan in Indijo do tja ? Tema je On the road, če se ne motim ne Turizem. Drgač pa dobre fotke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno April 12, 2010 Deli Objavljeno April 12, 2010 Ja, DAN nastanjeni smo bili pri njem. Samo to je že druga zgodba. Moram pa dodati, da je bil to en velik nateg. Daj mal razlož,enkrat v prihodnosti tud mene vleče tja,v čem je finta.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Whiskey Objavljeno April 12, 2010 Avtor Deli Objavljeno April 12, 2010 Dan: pošlji neko telefonsko na ZS, pa ti tam vse razložim. vrho1679: se opravičujem za smetenje. Nisem našel primernejšega naslova teme. Če moti Admina, naj tematiko prestavi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se