eliminator Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Za drugo leto in s tem skok na najvišji segment motociklov načrtujem nakup naked motocikla. Khm, problem; kateri motor kupiti? Konkurenca je velika in s tem tudi ponudba. Hočem pa, da bo primeren tudi za kaksne daljše ture, in to v dvoje. Svetujte po svojih izkušnjah in mnenjih.
Ice Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 na dve kolesi z masino,sedezem,balanco in kufti. :roll:
Onim Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 ... točno tako, pa 1157ccm, pa suzuki naj bo! :lol: :lol: :wink: lp, Onim p.s. pa bom spet dobil nekaj provizije (100procentovpress)
smeško Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 če bi bil jest na tvojem mestu bi si kupu Hornetko :D sam nism :(
BRANE Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 še kr visok segment je una avgusta brutale lp
easyrider Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 ... a si kaj razmisljal o tem, da bi si kupil tistega, za katerega bos imel denar in ga bos lahko tudi vzdrzeval???
johan Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 ... a si kaj razmisljal o tem, da bi si kupil tistega, za katerega bos imel denar in ga bos lahko tudi vzdrzeval??? Se strinjam.Lahko kupiš za 500tisoč sit ali pa za 2mil.sit ali več. :D Izbira je velika ,če ti je vseeno kakšno znamko voziš. Kot je že omeno Onim SUZUKI naj bo.
AREA Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Jaz bi BANDITA :wink: čeprav tud R850 ni švoh!
eliminator Objavljeno November 5, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 5, 2002 OK, vem, da sem bil mal prevec nenatancen, zato oprostite mi. :oops: Razmišljam od 600 do 750 ccm, pa rabljenega tja nekje okoli letnik 99. Torej; bandit 600, zr7, hornet 600, sv650, monster750,... Srečen jaz, srečni vsi! 8)
urbi Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Mam ER5, pa sem ful zadovoljen, samo po moje ni prevec primeren za dolge ture s sopotnikom. Drugace pa poceni registracija in vzdrzevanje, 50KS,.... Skratka, po zeljah in zmoznistih, I guess! :oops: Urbi
Tratnjak Damijan Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Če bojo to rabljeni motorji, pol kupi tistega, kater ti bo najbolj všeč oz bo najbolj ohranjen. Če pa kupuješ novo, te bojo pa že prodajalci skušal pregovorit, da je njihova znamka najboljša. Po moje hornet 600.
Chebi Objavljeno November 5, 2002 Opozori Objavljeno November 5, 2002 Pocaki se toliko, da Yamaha lansira Fazerko brez oklepa (baje bo mela spredi 2 okrogli luči).
Gallus Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 Se pridružujem mnenju Onima in Johana :!: :P :!: :lol: :!: :!:
ak Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 A si že peljal katerega od naštetih? Naj ti bo prvi pogoj sama vožnja - potem se boš lažje odločil...
Zarja Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 Se pridruzujem mnenju Johana, Onim-a in SBN-ja. 8) :wink: :!: :!: :!:
vragica Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 Se pridruzujem mnenju Johana, Onim-a in SBN-ja. 8) :wink: :!: :!: :!: Jst tudddddddtttt :wink: :lol: :lol:
lojzi Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 Eliminator, ko boš malo dlje tu gor, boš videl, da so vsa mnenja neuporabna, ker na tem forumu itaQ vsak berač svojo malho hvali :idea: :wink: :lol: 8)
gorazd Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 MONSTER po možnosti črne barve :!: PS Lojzi ma prav
easyrider Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 Eliminator, ko boš malo dlje tu gor, boš videl, da so vsa mnenja neuporabna, ker na tem forumu itaQ vsak berač svojo malho hvali :idea: :wink: :lol: 8) ... to pa ni res ... jaz na primer hvalim Yamaho Diversion ... se pravi, da hvalim malho drugega berača ... ... :P :twisted: Lojzi ... :wink: :wink: :wink:
hotschko Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 Monster 750 je po mojem mnenju najboljša izbira, če ne boš samo potoval ampak bi rad tudi kdaj užival v vožnji. Dolge fure lahko voziš, ker je vožnja itak užitek, mašina prožna, karakter taprav, kvari se ne, tudi v dvoje ne bi smel biti problem. Sovoznikov sedež sicer ne zgleda udoben a preseneti, ko se vsedeš nanj. Letnik 99 bi moral dobiti za cca. 1,2 mio.
Desmo Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 Jaz se strinjam z vsemi predlogi, ki so bili tule že napisani, odločno pa odsvetujem Ducatijevega Monstra v katerikoli kubikaži... :twisted: :wink: :P :lol: PS Sem totalni egoist. Hočem vse Monstre samo zase :idea: 8) :lol:
Vale Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 Eliminator, ko boš malo dlje tu gor, boš videl, da so vsa mnenja neuporabna, ker na tem forumu itaQ vsak berač svojo malho hvali :idea: :wink: :lol: 8) ... to pa ni res ... jaz na primer hvalim Yamaho Diversion ... se pravi, da hvalim malho drugega berača ... ... :P :twisted: Lojzi ... :wink: :wink: :wink: JS TUTTTTTTTTT! :lol:
marijan Objavljeno November 6, 2002 Opozori Objavljeno November 6, 2002 MG 1100 sport :D :D :D lahk pa kakega drugega guzzlna :oops:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se