Skoči na vsebino

Misija Maroko

hornet28

Priporočene objave

Če bi šel kdo zraven, planiram okoli 20. avgusta enomesečni motoristični izlet v Maroko. Zadeva naj bi zgledala nekako takole:

- Vožnja do Genove

- Trajekt Genova-Tanger

- Tri tedne potovanja po Maroku (Tanger-Rabat-Casablanca-Diabat-Marrakech-Imlil-Marrakech-Quarzazate-Rissani-Merzouga-Ifrane nacionalni park-Meknes-Fes-Tazzeka nacionalni park-Fez-Ceuta)

- Trajekt Ceuta-Algeciras (čez Gibraltar)

- Pot domov (Algeciras-Murcia-Valencia-Ademuz-Valencia-Montpellier-Genova-Ljubljana)

Skupno nanese cca 27 dni, kilometrov vožnje po Maroku pride 2600, vožnje od Algecirasa do Ljubljane pa 2900 km (to bi prevozili v 6 dneh). Po mojem izračunu naj bi izlet prišel cca 2300 EUR (v ceno je vključen tudi dvodnevni treking po atlasu - Imlil), spalo bi se po Hostlih, za rezervo pa bi s sabo vzeli še šotore. Jaz sem nameraval iti s hondo CB 600 f Hornet, tako da sem se nameraval voziti samo po asfaltiranih cestah (baje so v zelo dobrem stanju).

Prilagam pa še dve slikci, kako sem si jest zadevo zamislu. Ena prikazuje celotno pot, ena pa podrobno po Maroku.

post-27838-127263553661_thumb.jpg

post-27838-127263555099_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Imam en podatek zate: RAMADAN

Če boš slučajno kdaj ostal lačen se spomni :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa bo treba res it po 9. septembru (nism vedu da je tale zadeva vsak let drug cajt). Drgač pa mal postenja ne bi škodval...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

S tem si pa še mene malo ustrašil :) Sam sm vidu da boma zihr že pobegnala nazaj v EU še preden bojo oni kakršnekoli ekshibicije izvajal, hehe.

Drgač pa hornet28 fajn si zastavu, samo računico si po mojem malce velko naredil (par 100€ ceneje bi moglo it čez) - kar malo preveč navzgor zaokroževal (no pa bolje tako, kot pa da ti na koncu zmanjka). Se pa pomoje lahko kar v temo Maroko prestaviš, da bomo imeli tam na kupu več info, če ti je prav tako.

ajd

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če bi šel kdo zraven, planiram okoli 20. avgusta enomesečni motoristični izlet v Maroko. Zadeva naj bi zgledala nekako takole:

- Vožnja do Genove

- Trajekt Genova-Tanger

- Tri tedne potovanja po Maroku (Tanger-Rabat-Casablanca-Diabat-Marrakech-Imlil-Marrakech-Quarzazate-Rissani-Merzouga-Ifrane nacionalni park-Meknes-Fes-Tazzeka nacionalni park-Fez-Ceuta)

- Trajekt Ceuta-Algeciras (čez Gibraltar)

- Pot domov (Algeciras-Murcia-Valencia-Ademuz-Valencia-Montpellier-Genova-Ljubljana)

Skupno nanese cca 27 dni, kilometrov vožnje po Maroku pride 2600, vožnje od Algecirasa do Ljubljane pa 2900 km (to bi prevozili v 6 dneh). Po mojem izračunu naj bi izlet prišel cca 2300 EUR (v ceno je vključen tudi dvodnevni treking po atlasu - Imlil), spalo bi se po Hostlih, za rezervo pa bi s sabo vzeli še šotore. Jaz sem nameraval iti s hondo CB 600 f Hornet, tako da sem se nameraval voziti samo po asfaltiranih cestah (baje so v zelo dobrem stanju).

Prilagam pa še dve slikci, kako sem si jest zadevo zamislu. Ena prikazuje celotno pot, ena pa podrobno po Maroku.

Oj! svetujem ti april-maj ,ob atlantiku je OK v notranjosti pa se misija Maroko lahko spremeni v misijo Mikrovalovka :devil:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!