raubritter Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 no upam,da boste najdl...Besnco. pa rad se mejte... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 Ali ste glede tega kaj lepšega rezerviral? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 Ali ste glede tega kaj lepšega rezerviral? bo,bo sonce........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 Še najlepše kaže za petek, pa tud v nedeljo bo nekaj sončka vidnega. V soboto praznuje polulana Zofka in bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 Še najlepše kaže za petek, pa tud v nedeljo bo nekaj sončka vidnega. V soboto praznuje polulana Zofka in bo zofka :naughty: ta je ta vikend....... ne drug..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 zofka :naughty: ta je ta vikend....... ne drug..... Ups, pa res. Jaz sem, pa res bumbar svetovni. Žal mi je, žal, ker sem grešil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 Ups, pa res. Jaz sem, pa res bumbar svetovni. Žal mi je, žal, ker sem grešil. se nardi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ena Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 vedno označeno....samo sledi tablam ..MOTO...pa boš najdu drgač pa Besnco ni težko najdt...ko si pa u Besnc...pa ne morš falit Ko si pa u Besnc je pa tko fajn, da ne morš dam tut če je vse označen. daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbrane Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Pa še jajčka na oko in kavico zjutraj dobiš! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZEKKO Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Pa še jajčka na oko in kavico zjutraj dobiš! Za glazbeno željo pa morš Joldija zbudit :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Za glazbeno željo pa morš Joldija zbudit :lol1: glede zajtrka naj povem...tko kot vsako leto ....jajčka... kava...voda..... v SOBOTO OD 6.00 h dalje .........do 10.00 h !!!!!!!!!!! V NEDELJO OD 6.00 h dalje ........do 11.00 h !!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Pa še jajčka na oko in kavico zjutraj dobiš! zate vem ,da brez ne gre zjutrej :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZEKKO Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Lansko leto sm pojedu jajčke pol sm pa šov mal pospat :trance_27_notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Pa še jajčka na oko in kavico zjutraj dobiš! če bi bili pa še ocvirki, bi pa zihr pršla. :naughty: žal se bom potikala po logarski dolini z kupom otrok sem prepričana, da se boste imeli vi boljš :grim daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 če bi bili pa še ocvirki, bi pa zihr pršla. :naughty: žal se bom potikala po logarski dolini z kupom otrok sem prepričana, da se boste imeli vi boljš :grim Pa še res je. Na zdravje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Maj 13, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 13, 2010 glede zajtrka naj povem...tko kot vsako leto ....jajčka... kava...voda..... v SOBOTO OD 6.00 h dalje .........do 10.00 h !!!!!!!!!!! V NEDELJO OD 6.00 h dalje ........do 11.00 h !!!!!!!!!!!! jaz bi že v petek jajčka jedu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 jaz bi že v petek jajčka jedu v Petek zajtrk od 7.00 h .....do 9.00 h sm kr pozabu na petek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mbrane Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Lansko leto sm pojedu jajčke pol sm pa šov mal pospat jaz pa pol litra in pol pa delat! . ZEKKO in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 jaz pa pol litra in pol pa delat! . Ja pridn si biu, sm vidu daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Maj 16, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 16, 2010 V Raubritterjevi deželi se že pripravlja. Tudi šank že stoji. Za vikend smo imeli lepo vreme. In smo tudi že kar precej pripravili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Maj 17, 2010 Deli Objavljeno Maj 17, 2010 dobr smo kočce stesal mau delal...mau :beer1: ...pa je blo...no še velik nas pa čaka.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Maj 17, 2010 Deli Objavljeno Maj 17, 2010 V Raubritterjevi deželi se že pripravlja. Tudi šank že stoji. Za vikend smo imeli lepo vreme. In smo tudi že kar precej pripravili. sneg ...je zlo bliz ....vidt :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno Maj 18, 2010 Deli Objavljeno Maj 18, 2010 sem kolesarila tam mimo, fantje že pridno pripravljajo teren,....pridem, itak je zmer fajn daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raubritter Objavljeno Maj 19, 2010 Deli Objavljeno Maj 19, 2010 še mau pa bo fešta... :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZEKKO Objavljeno Maj 19, 2010 Deli Objavljeno Maj 19, 2010 Učer sm ta italjansk blat sprav z motorja ,ki ga je blo za za eno šajtrgo :naughty: tko da le glejte da navte imel dežja kamor kol sm letos šov je biv dež :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se