president Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 JOJJJJ NEEEEEEEEEE TEGAAAAAAAAAAAAAA DELATTTT.že tko je slaba vremenska napoved. ???!!!!!!!!!!!!!!!!! ZEKKO, v3sn4, shark90 in 6 others 4 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tejch Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 (popravljeno) JOJJJJ NEEEEEEEEEE TEGAAAAAAAAAAAAAA DELATTTT.že tko je slaba vremenska napoved. ???!!!!!!!!!!!!!!!!! hahah same babe na kup, 29.5. bo še sonce pol pa nččč več do takrt se navoz ker pol bo pavza zarad vremena en cajt po vsej vrjetnosti pridem pa še kkšne babe sabo prpelem da nas bo več Popravljeno Maj 12, 2010. Popravil Tejch vrho1679, fazer81, bajkr88 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 uh, to pa bo neki za oči spočit A slinčke dobimo tam ali jih prinesemo s seboj ? brembo, moped1, anja37 in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BigGirl Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 Slinčkov po moje ne boste rabili ... saj ste pa veliki fantje ... Lahko pa nas pričakate na Panterjih in povabite na pir .... vrho1679 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 naj vam uspe in kolikor se vas bo dobilo imejte se fino:OK: anja37, daneb in vrho1679 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHREDDER Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 sm usjala tablco, če zrihtam stvarco pridem brez panike Če imate traktor doma ni problema,si jo pač sposodiš Končno .... Združile bomo, kar pač rade počnemo ... kafetkanje in motorje ... Jaz vem, da nas je dosti in zadnji čas je da se dobimo ob kavici in kako rečemo. Ideja je fenomenalna, upajmo le, da bo vreme kot mora bit. Vsem tistim moškim, ki se pa bojijo spolzkega cestišča, pa toplo svetujem, da na ta dan ostanejo doma. PA NA KOTL NE POZABIT,PA DRVA ZRAVEN.............. Jebemtiš,sm pozabu kje mam dežnik..............morm it kupit so se že oblaki začeli zgrinjati,,Očitno bo celi mesec zdaj slab,,,,,,,,,,,,,,, v3sn4, drzni14, fazer81 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kamenko -( isa.. ) Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 jaz si bom dal ženski kombinezon gor, pa se pridružim daneb in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHREDDER Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 jaz si bom dal ženski kombinezon gor, pa se pridružim Živga te bojo v kotlu skuhale.............Če te seveda odkrijjo.....................tko da se fajn pokri mihej, DAMI34, anja37 in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ena Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 če bo čas, se vidmo, ampak šele na zaključku .. Stvar bi znala bit zelo zanimiva glede na to, da je odziv moških takooo velik. vrho1679, daneb in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Nely77 Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 hahah same babe na kup, 29.5. bo še sonce pol pa nččč več do takrt se navoz ker pol bo pavza zarad vremena en cajt po vsej vrjetnosti pridem pa še kkšne babe sabo prpelem da nas bo več Jaz tudi pridem:) anja37, daneb, vrho1679 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bejba22 Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 Jebemtiš,sm pozabu kje mam dežnik..............morm it kupit so se že oblaki začeli zgrinjati,,Očitno bo celi mesec zdaj slab,,,,,,,,,,,,,,, Pa kaj je z vami moški? Pa res mislite, da znate samo vi na gas tiščat ......enkrat se sprijaznite, da me ženske itak vse znamo, tudi travo kosimo, čeprav je to moško delo, pa naj mi nekdo pove, če zna speči kruh???? No pa da vidimo!!! :grrr Lp anja37, vrho1679 in daneb 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 Pa kaj je z vami moški? Pa res mislite, da znate samo vi na gas tiščat ......enkrat se sprijaznite, da me ženske itak vse znamo, tudi travo kosimo, čeprav je to moško delo, pa naj mi nekdo pove, če zna speči kruh???? No pa da vidimo!!! :grrr Lp “Če so ženske tako prekleto popolne in lahko delajo več stvari hkrati, Kako to, da ne morejo imeti glavobola in sexa istočasno ?” :kva2: ravno pred kratkim prebral pa je tko luštna pripomba, da nisem mogu da ne bi..... frenk, DAMI34, SHREDDER in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
v3sn4 Objavljeno Maj 12, 2010 Deli Objavljeno Maj 12, 2010 Stvar bi znala bit zelo zanimiva glede na to, da je odziv moških takooo velik. na koncu bo 10 žensk in delegacija pričakovanja (in še česa) polnih fantov ...seveda upam, da ne..ampak glede na odziv.. “Če so ženske tako prekleto popolne in lahko delajo več stvari hkrati, Kako to, da ne morejo imeti glavobola in sexa istočasno ?” ravno pred kratkim prebral pa je tko luštna pripomba, da nisem mogu da ne bi..... če si to prebral in ne doživel, je samo še ena od zguljenih....če je pa stvar obratna (se ti to dogaja doma), se moraš pa tud ti mogoče mal zamislit.. daneb, vrho1679, svobodnaptica01 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 (popravljeno) No ja men je očitno ratalo na karbid špuknit.... Scalo menda bo....tako in tako......... Popravljeno Maj 13, 2010. Popravil GRUNF daneb, anja37, v3sn4 in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 (popravljeno) pa je res, včer je vse speglu, dons bo skuhu še, to še ni, se dela, deca smo prestavl za nedoločen cajt.... sesalc je pa tud že laufu.. tko da lohka grem pa k pridem nazaj, me bo spet čakalo kosilo, pa verjetn bo vse pospravlen kok nam je enim fajn..... Tebi je pa ratalo v pravo smer razmišljat..... Pa nisi ti slučajno "alone"?? Popravljeno Maj 13, 2010. Popravil GRUNF Saa, motoristka7, daneb in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHREDDER Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Pa kaj je z vami moški? Pa res mislite, da znate samo vi na gas tiščat ......enkrat se sprijaznite, da me ženske itak vse znamo, tudi travo kosimo, čeprav je to moško delo, pa naj mi nekdo pove, če zna speči kruh???? No pa da vidimo!!! :grrr Lp Res je samo na gas tiščat znate tudi ve........... Samo kruh peči znate pa bolje tko da kar pr kruhu ostante..................... hmmm zunaj že dežuje upam,da res nebo celo poletje zdej kr neki dež anja37, mig72, fazer81 in 5 others 3 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Tebi je pa ratalo v pravo smer razmišljat..... Pa nisi ti slučajno "alone"?? "alone" al pa ne alone..... u glavnem vse je uštiman razmišlam pa sam pozitivno...sej veš kak pravjo, sanje so dovoljene anja37, GRUNF, vrho1679 in 7 others 7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 "alone" al pa ne alone..... u glavnem vse je uštiman razmišlam pa sam pozitivno...sej veš kak pravjo, sanje so dovoljene Tko se reče pajkica,se popounoma strinjam.... :beer1: daneb, Saa in vrho1679 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 kveščn: a moški striptiz bo? :whistle: :D :D thumper, anja37, v3sn4 in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saa Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 kveščn: a moški striptiz bo? dobra ideja! pajkica, anja37, daneb in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saa Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Tko se reče pajkica,se popounoma strinjam.... Jp.... daneb, anja37 in vrho1679 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 kveščn: a moški striptiz bo? :whistle: :D :D bo, mal poglej kok se jih je že prjavilo daneb, vrho1679, halls in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 kveščn: a moški striptiz bo? :whistle: :D :D Mislim,da brez tega nebi smeu dan,večer it mimo.... vrho1679, daneb in Saa 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Če bo,a bo dovoljeno kaj se poslinit okrg teh dedceu,al bo strogo zaupno.... Saa, Alla, vrho1679 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Tko se reče pajkica,se popounoma strinjam.... O lej jo odvetnico.... thumper, v3sn4, Saa in 4 others 1 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se