anja37 Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 O lej jo odvetnico.... A boš ti en od unih striptizetou in anm pokazau kaj znaš,kaj maš pod cunjami.... .) Saa, vrho1679, daneb in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Oj, ko bi jaz vedel, da bi se splačalo...tako pa, žal ne... anja37, brembo, daneb in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Oj, ko bi jaz vedel, da bi se splačalo...tako pa, žal ne... pivo? dva? anja37, soncnca, daneb in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bejba22 Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 na koncu bo 10 žensk in delegacija pričakovanja (in še česa) polnih fantov ...seveda upam, da ne..ampak glede na odziv.. če si to prebral in ne doživel, je samo še ena od zguljenih....če je pa stvar obratna (se ti to dogaja doma), se moraš pa tud ti mogoče mal zamislit.. ha ha ha točno tako.......bravo :trance_27_notworthy: zamislite se mal moški, zakaj ženske glava boli daneb, v3sn4, brembo in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 ha ha ha točno tako.......bravo :trance_27_notworthy: zamislite se mal moški, zakaj ženske glava boli Jaz še nisem opazil, da bi katero, ki jo poznam glava bolela. Te pa ne poznam , ki jo tukaj glava boli. Glede na izraz obraza mora bit kar hudo. vrho1679, v3sn4 in anja37 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 veliko govorjenje s strani motoristk, na koncu pa bo to še res ratalo " motozbor samcev. " mislim da punce ne bodo zbrale korajže da bi prišle. ja pa lep dan je danes za sprobat dežni kombinezon daneb, vrho1679, anja37 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Eno "kmečko" vprašanje. In kolik se vas je tukaj zbralo?????? Kopirano iz teme 1. maj: evo takole, lansko leto sem na nekem žuru obljubila, da bom "organizirala" pomladansko ogrevalno žensko furo (verjetno sem bila v fazi zmanjšane prištevnosti ). Glede na to, da letos še ni bilo prave pomladi imam namen to izvesti za 1. maja. Tako ali tako je to letos samo vikend. Vem, da boste nekatere na budnicah ali zborih, ampak .... Torej: vožnja bo v soboto (napovedano vreme zaenkrat je OK) s štartom ob 10,30 izpred Paviljona na Brezovici (na križišču za avotcesto). Predvidena smer je dokaj standardna: Idrija, Most na Soči, N. Gorica, pa proti Črnem kalu, pa tam obrat in nazaj proti Ljubljani . Seveda bodo obvezne pavze za pijačo in verjetno za kakšno hrano. Stil vožnje bo verjetno KK . Dobra volja in smeh dobordošel . Mateja daneb, anja37, maus in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 (popravljeno) Eno "kmečko" vprašanje. In kolik se vas je tukaj zbralo?????? Kopirano iz teme 1. maj: evo takole, lansko leto sem na nekem žuru obljubila, da bom "organizirala" pomladansko ogrevalno žensko furo (verjetno sem bila v fazi zmanjšane prištevnosti ). Glede na to, da letos še ni bilo prave pomladi imam namen to izvesti za 1. maja. Tako ali tako je to letos samo vikend. Vem, da boste nekatere na budnicah ali zborih, ampak .... Torej: vožnja bo v soboto (napovedano vreme zaenkrat je OK) s štartom ob 10,30 izpred Paviljona na Brezovici (na križišču za avotcesto). Predvidena smer je dokaj standardna: Idrija, Most na Soči, N. Gorica, pa proti Črnem kalu, pa tam obrat in nazaj proti Ljubljani . Seveda bodo obvezne pavze za pijačo in verjetno za kakšno hrano. Stil vožnje bo verjetno KK . Dobra volja in smeh dobordošel . Mateja eee none. sam jaz sem zdej na peg peregotu tak da pomoje itak ne bi sfolgala tempa O:-) , drgač sem pa bla skos za ekšn Popravljeno Maj 13, 2010. Popravil TinaRR anja37, vrho1679, v3sn4 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Eno "kmečko" vprašanje. In kolik se vas je tukaj zbralo?????? En "kmečki" odgovor se glasi: ena sama se je zbrala. Res sem vesel, da se želite dobit in se odpeljat furco. Podpiram s srcem in željo, da najavite pot, po kateri se boste gibale . Sam se odpravim v drugo smer, da ne bi kera mislila, da se travn štulm pa še moja varnost bo večja (hec) anja37, vrho1679, brembo in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saa Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Eno "kmečko" vprašanje. In kolik se vas je tukaj zbralo?????? Kopirano iz teme 1. maj: evo takole, lansko leto sem na nekem žuru obljubila, da bom "organizirala" pomladansko ogrevalno žensko furo (verjetno sem bila v fazi zmanjšane prištevnosti ). Glede na to, da letos še ni bilo prave pomladi imam namen to izvesti za 1. maja. Tako ali tako je to letos samo vikend. Vem, da boste nekatere na budnicah ali zborih, ampak .... Torej: vožnja bo v soboto (napovedano vreme zaenkrat je OK) s štartom ob 10,30 izpred Paviljona na Brezovici (na križišču za avotcesto). Predvidena smer je dokaj standardna: Idrija, Most na Soči, N. Gorica, pa proti Črnem kalu, pa tam obrat in nazaj proti Ljubljani . Seveda bodo obvezne pavze za pijačo in verjetno za kakšno hrano. Stil vožnje bo verjetno KK . Dobra volja in smeh dobordošel . Mateja Hm....ko bi vedle za to?!? :s anja37 in vrho1679 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wix Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Pa kaj je z vami moški? Pa res mislite, da znate samo vi na gas tiščat ......enkrat se sprijaznite, da me ženske itak vse znamo, tudi travo kosimo, čeprav je to moško delo, pa naj mi nekdo pove, če zna speči kruh???? No pa da vidimo!!! :grrr Lp Bejba22, če rabiš kake inštrukcije iz peke kruha ti jaz in KUK679 z veseljem priskočiva na pomoč Glede srečanja pa bom tkole reku... jebemti, spet bo toča! Sicer pa sporočite traso, da pridemo samski moški malo na ogled. Zna bit zanimivo pa fantje ne pozabit trnkov doma... It's fishing time! vrho1679, Saa, anja37 in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trisha Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Hm, kaj če bi en kakšen zemljevid in načrt gor prlimov, da bi naša perjad najdla zborno mesto. Odlična ideja in upam, da nas bo čimveč. Punce pa muholovce s sabo. anja37, pajkica, Saa in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bejba22 Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Bejba22, če rabiš kake inštrukcije iz peke kruha ti jaz in KUK679 z veseljem priskočiva na pomoč Glede srečanja pa bom tkole reku... jebemti, spet bo toča! Sicer pa sporočite traso, da pridemo samski moški malo na ogled. Zna bit zanimivo pa fantje ne pozabit trnkov doma... It's fishing time! jaz ga spečem brez KUK 679......glede vožnje pa tut če toča pada pridemo, tako, da fantje izberte si drugo pot, da se ne boste počutili ogrožene Malo heca mora bit pustite se presenetiti!!!! :yes: anja37, Saa, vrho1679 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BigGirl Objavljeno Maj 13, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 13, 2010 No, pa gremo po vrsti .... Za vse dodatne informacije kaj kje in kdaj je najbolje, da se obnete na šparonsko stran na FB (http://www.facebook.com/event.php?eid=125236534158758) tam bodo po moje najbolje odgovorili na vsa vprašanja. Dalje ... idejo o prvomajski vožnji žensk lepo pozdravljam, a hkrati priznam, da za njo slišim prvič. Sicer se je tako ali tako ne bi mogla udeležit, saj smo tisti vikend, kar množično potovali na hrvaško obalo (seveda z motorji). ... Glede na to, da se že samo na tem forumu razvija odlična debata (čeprav sem presenečena nad plehkostjo nekaterih tipov), mislim, da bi lahko bila tale zadeva dokaj uspešna. V končni fazi; zakaj pa ne? ....Govorilo se je o moškem striptizu .. hm ... če bo .. no ja ... baje, da se bodo potrudili. Vendar pa, zaenkrat poznajo sammo žense in zna bit problem najt kirga deca ... A pustimo se presenetit. .... Kaj še? Ah ... vsem tipom, ki še vedno dvomite v nas ženske: Nismo samo me tiste, ki naj bi po ravnem nabile gas, pred ovinki pa bremzale. Poznam tud več takih tipov. ... poleg tega pa, marsikatera skrije čop v podkapo in ko te kje prehiti, še veš ne da je ženska. Pa tega ne delamo, da si ne bi uničile frizure, ampak zato, da ne ranimo vašega ponosa. POleg tega pa ... zadnji primer ... prejšnji vikend na Novem Marofu .. je ena punca (Lj)na stezi kot za šalo pometla s tipi. S tem da tisti tipi, se niso počutili zato nič manj moške in se zdaj ne rabijo ven metat preko foruma. Za moje pojme se motoristi in motoristke delimo samo v 2 skupini. In ne moški : ženske, ampak na ta prave bajkerje - bajkerke (to smo tisti, ki se vozimo za dušo) in pa šminkerje (to so tisti nedeljski vozniki, ki na cestah delajo prevsem zmedo, a imajo lepe motorčke, o katerih nimajo pojma in ne moreš verjet, celo kombinezonček in čelada sta iste barve. Oh. ) No .. to je to ... z moje strani ..... Zaenkrat. Pozdrav. svobodnaptica01, suzuki, urssa in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BigGirl Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Moškim, ki idejo podpirate se opravičujem ker sem stereotipno pisala o vseh. Ste izjeme. daneb, MoTo G_P, Saa in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Jaz še nisem opazil, da bi katero, ki jo poznam glava bolela. Te pa ne poznam , ki jo tukaj glava boli. Glede na izraz obraza mora bit kar hudo. mogoče je noseča...pa ne ve s kom... daneb, brembo, anja37 in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 BigGirl Lepo si tole napisala. Dobila si ++. BigGirl, anja37 in Saa 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 ....Govorilo se je o moškem striptizu .. hm ... če bo .. no ja ... baje, da se bodo potrudili. Vendar pa, zaenkrat poznajo sammo žense in zna bit problem najt kirga deca ... A pustimo se presenetit. O:-) svobodnaptica01, soncnca, v3sn4 in 11 others 7 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BigGirl Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Ok ... je že res, da tile fantički sami sebe imenujejo striperji .... ... toda .... al ta prave dedce al pa nič. daneb, wix, vrho1679 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BigGirl Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 BigGirl Lepo si tole napisala. Dobila si ++. Hvala Saa, vrho1679, daneb in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 BigGirl Lepo si tole napisala. Dobila si ++. a se ji malce prilizuješ? daneb, pajkica, katjaaa in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 a se ji malce prilizuješ? a si malce ljubosumen? daneb, Saa, anja37 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 a si malce ljubosumen? Saj ga bo minilo. Naj ga ne skrbi preveč Imam še nekaj drugega za bregom. katjaaa, anja37, vrho1679 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 Ok ... je že res, da tile fantički sami sebe imenujejo striperji .... ... toda .... al ta prave dedce al pa nič. :trance_27_notworthy::trance_27_notworthy: ... p.s. pajki...dej tole je res kr neki...pa še našminkani... anja37, pajkica, daneb in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 :trance_27_notworthy::trance_27_notworthy: ... p.s. pajki...dej tole je res kr neki...pa še našminkani... tis pa ful zbirčna ratala.... si se pa na ornk pokvarla anja37, motoristka7, daneb in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se