brembo Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 Odlična ideja in upam, da nas bo čimveč. Punce pa muhotepce s sabo. motoristka7, anja37, thumper in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 pivo? dva? ti boš pila pir, od kdaj pa to?????????????????? :worship: daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 ti boš pila pir, od kdaj pa to?????????????????? :worship: ma ne bom pila pira pa sploh ne :lol: to je podkupnina za kavalirje, če pridejo sej veš da obešalnike rabmo za čelade, pa ostalo opremo motoristka7, vrho1679, v3sn4 in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 Če imate traktor doma ni problema,si jo pač sposodiš al ga nejmamo, pa še iz 125-ke sm jo vrnila k sm jo odjavla... tko d bo kriza kak tedn, abstinenčna ma do tkat bomo ž poštimal daneb, thumper in mopedist5 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 En "kmečki" odgovor se glasi: ena sama se je zbrala. Res sem vesel, da se želite dobit in se odpeljat furco. Podpiram s srcem in željo, da najavite pot, po kateri se boste gibale . Sam se odpravim v drugo smer, da ne bi kera mislila, da se travn štulm pa še moja varnost bo večja (hec) ma na koncu furce, oz. že kr v sredini pa vseeno počakaš na ns, na družbo žensk, d jo lh pol zasenčiš na ridah z zlatom :naughty: daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 ma ne bom pila pira pa sploh ne :lol: to je podkupnina za kavalirje, če pridejo sej veš da obešalnike rabmo za čelade, pa ostalo opremo to je pa tudi res, moški so dobrodošli tko al tko.... :worship: daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 to je pa tudi res, moški so dobrodošli tko al tko.... :worship: In sedaj, ko pada dežek? Koliko vas bo prišlo? :naughty: ajde, ker sem dobre volje mogoče še .... BigGirl, TinaRR in daneb 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 In sedaj, ko pada dežek? Koliko vas bo prišlo? :naughty: ajde, ker sem dobre volje mogoče še .... kje je še tole do takat bo nehal brembo, soncnca in motoristka7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHREDDER Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Pa naj še reče kdo,da ne drži,če je velik babnc na kupu,sranje DEŽ DEŽ DEŽ.............pa sam menit so se začele za zbor............. Ko bo prišev dan zbora bo pa itak tornado.............................. Zdej pa punce dejte mi minuse................ NAVALI......... BigGirl, kLavDiia, motoristka7 in 9 others 6 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BigGirl Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 In sedaj, ko pada dežek? Koliko vas bo prišlo? :naughty: ajde, ker sem dobre volje mogoče še .... Grunf pa kaj ti si nasplošno tako nastrojen proti ženskam, al samo do tistih, ki furajo motorje??? Nikar tako pesimistično. 29. maj je še daleč ... in seveda upamo, da ne bo dežja. In če si bajker, potem ga verjetno tudi ti ne želiš. Če pa bo ... no, rešujmo probleme takrat ko nastanejo. Lp TinaRR, daneb, kLavDiia in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHREDDER Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 ZA MINUSE ŠE ŠE drzni14, domina, medeksladki in 13 others 6 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHREDDER Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 pa še Tiger, mihej, fazer81 in 16 others 7 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BigGirl Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 SHREDDER .... Čemu? Zakaj? Kaj čemo? Kaj lahko? Naj se že sedaj jočemo? Počakajmo najprej vsaj na vremensko in upajmo da bo vikend naklonjem vsem motoristom, ne samo motoristkam. Pa namesto da te me zasujemo z minusi, nam daj raje ti pluse ... Za idejo, pogum in voljo. kLavDiia, Irencko, daneb in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Redno sem na vinterjih pri RoadShadovkah in mi je klub več kot ok. Sam moto zbor-srečanje žensk to mi je pa totalno mim. Itak mi grejo na qrac raznorazni V-strom, Fazer-FZS, HD, PanEuropean,KTM, BMW, Moto Guzzi, Varadero ... days-i kot da so lastniki teh modelov motorjev neki posebnega. Sorrrrrrrrrry so ja ŠMINKERAJ! Zdaj pa še ženski motozbor Irencko, daneb, Frips in 8 others 2 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 (popravljeno) Zdaj pa še ženski motozbor eeeeeeeeeeeeeeeee saj ne rabiš pridet če te to tako zelo moti :evilgrin: :surrender: meni je pa to čisto ok O:-) če majo že vsi, dajmo pa še me Popravljeno Maj 15, 2010. Popravil TinaRR thumper, GRUNF, daneb in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 SHREDDER .... Čemu? Zakaj? Kaj čemo? Kaj lahko? Naj se že sedaj jočemo? Počakajmo najprej vsaj na vremensko in upajmo da bo vikend naklonjem vsem motoristom, ne samo motoristkam. Pa namesto da te me zasujemo z minusi, nam daj raje ti pluse ... Za idejo, pogum in voljo. Ideja -10 Pogum +10 :trance_27_notworthy: Volja +10 :trance_27_notworthy: Kar pomeni. Res moraš biti pogumen in poln volje za uresničiti slabo idejo. ;-) GRUNF 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 eeeeeeeeeeeeeeeee saj ne rabiš pridet če te to tako zelo moti :evilgrin: :surrender: meni je pa to čisto ok O:-) če majo že vsi, dajmo pa še me Nekje na jugu sm slišal odličen opis za to kar praviš(če majo vsi...) KUD SVI TURCI TU I MALI MUJO ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Nekje na jugu sm slišal odličen opis za to kar praviš(če majo vsi...) KUD SVI TURCI TU I MALI MUJO ;-) hehe dobra je tale ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHREDDER Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 SHREDDER .... Čemu? Zakaj? Kaj čemo? Kaj lahko? Naj se že sedaj jočemo? Počakajmo najprej vsaj na vremensko in upajmo da bo vikend naklonjem vsem motoristom, ne samo motoristkam. Pa namesto da te me zasujemo z minusi, nam daj raje ti pluse ... Za idejo, pogum in voljo. SAJ NE MISLIM RESNO......................Malo sprobujem kakšen bo odziv....................... Nič nimam proti ,naj vsak dela kar mu paše............... l.p. fazer81, drzni14, mihej in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
president Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 FAJN bi blo,da bi se te ženske mal označile z kakšnimi znakci,katere so frej in brez dedcov.da se ne bomo fantje kje preveč brezveze zaletaval.napr.z cestnim znakom (našitek) črka P ,ki lahko pomeni;parkiraj,potr.... ,pohot.....,prosta,itd. :naughty: :naughty: :beer1: anja37, nejcgs, Frips in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Redno sem na vinterjih pri RoadShadovkah in mi je klub več kot ok. Sam moto zbor-srečanje žensk to mi je pa totalno mim. Itak mi grejo na qrac raznorazni V-strom, Fazer-FZS, HD, PanEuropean,KTM, BMW, Moto Guzzi, Varadero ... days-i kot da so lastniki teh modelov motorjev neki posebnega. Sorrrrrrrrrry so ja ŠMINKERAJ! Zdaj pa še ženski motozbor kaj če bi ti enkat svoji dau motor, pa ti doma počaku sej to bo šele šminkerski motozbor bo vsaj kej za videt FAJN bi blo,da bi se te ženske mal označile z kakšnimi znakci,katere so frej in brez dedcov.da se ne bomo fantje kje preveč brezveze zaletaval.napr.z cestnim znakom (našitek) črka P ,ki lahko pomeni;parkiraj,potr.... ,pohot.....,prosta,itd. :naughty: :naughty: :beer1: a bel L na plavi podlagi bo dobr ? motoristka7, soncnca, thumper in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BigGirl Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Bo treba prebrat flajer Šparon Ridersov. Ne gre za nikakršen moto zbor žensk !!!! Fora je samo v tem, da se punce dobimo. Dobile se bomo v kafiču, ki si ga "lastijo" MK 3 Starsi. Tam pokafetkamo. Se odpeljemo v klubske prostore MK Šparon Riders, kjer nam šparoni pripravijo nekaj za pojest. Potem pa gremo na moto zbor MK Panthersov v Farovec pri Slovenski Bistrici. MK Panthersi ima tam že tradicionalni motozbor, ki je bil doslej vsako leto v Celju, letos pa ga organizirajo v Farovci. Baje, da je lokacija noro dobra - jezero, lep plac za kampiranje, itd... Torej ? ? ? ? Kar se pa tiče tistega P-ja, za samske; predlagam, da si ga nekam napopate moški. Itak vedno ženske izbiramo. V upanju, da se vidimo za šankom na MZ Panthersov, LP. kotzi in katjaaa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 kaj če bi ti enkat svoji dau motor, pa ti doma počaku sej to bo šele šminkerski motozbor bo vsaj kej za videt aha... in potem je svizec zvil čokolado... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Bo treba prebrat flajer Šparon Ridersov. Ne gre za nikakršen moto zbor žensk !!!! Fora je samo v tem, da se punce dobimo. Dobile se bomo v kafiču, ki si ga "lastijo" MK 3 Starsi. Tam pokafetkamo. Se odpeljemo v klubske prostore MK Šparon Riders, kjer nam šparoni pripravijo nekaj za pojest. Potem pa gremo na moto zbor MK Panthersov v Farovec pri Slovenski Bistrici. MK Panthersi ima tam že tradicionalni motozbor, ki je bil doslej vsako leto v Celju, letos pa ga organizirajo v Farovci. Baje, da je lokacija noro dobra - jezero, lep plac za kampiranje, itd... Torej ? ? ? ? Kar se pa tiče tistega P-ja, za samske; predlagam, da si ga nekam napopate moški. Itak vedno ženske izbiramo. V upanju, da se vidimo za šankom na MZ Panthersov, LP. mea culpa, mea maxima culpa Potem pridem z VEEEEEEEEEEEELIIIIIIIIIKIM.................................P-jem da me bo lahko kkšna izbrala;-) BigGirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maximus Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Bravo naše punce, tako so nastale legende!! daria in BigGirl 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se