pajkica Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 aha... in potem je svizec zvil čokolado... sej men vseen kdo jo zvija, sam da je čokolada no k si se javu, da ne boš slučajn zdej zviz (za čokolado mislim) :yes: mea culpa, mea maxima culpa Potem pridem z VEEEEEEEEEEEELIIIIIIIIIKIM.................................P-jem da me bo lahko kkšna izbrala;-) se ne upaš katjaaa, thumper, brembo in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 pa koji kurac vas moti,če majo bebe svoj moto zbor? NAJ GA MAJO!!!!!!! Želim vam lepo vreme in prazne ceste brez prepotentnih decev v svojih kištah in na svojih 100+konjskih "ljubicah"!!!! Punce, kLavDiia, daneb, motoristka7 in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 pa koji kurac vas moti,če majo bebe svoj moto zbor? NAJ GA MAJO!!!!!!! Želim vam lepo vreme in prazne ceste brez prepotentnih decev v svojih kištah in na svojih 100+konjskih "ljubicah"!!!! Punce, ceste pa le spraznite thumper, brembo, nejcgs in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klaus75 Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Js bom sam to povedu, vsaka čast Šparonkam, da so se spolnale kej takega, je biu že skrajen čas....oj, da bi vam uspelo tko kot ste si zamislale.... :trance_27_notworthy: pa ne ozirite se na te kretene, mi mislijo, da znajo samo uni motorje furat anja37, katjaaa in kLavDiia 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 15, 2010 Deli Objavljeno Maj 15, 2010 Redno sem na vinterjih pri RoadShadovkah in mi je klub več kot ok. Sam moto zbor-srečanje žensk to mi je pa totalno mim. Itak mi grejo na qrac raznorazni V-strom, Fazer-FZS, HD, PanEuropean,KTM, BMW, Moto Guzzi, Varadero ... days-i kot da so lastniki teh modelov motorjev neki posebnega. Sorrrrrrrrrry so ja ŠMINKERAJ! Zdaj pa še ženski motozbor kaj si tolk siten...a te mena daje ? upam da jaz ne bom tak ratal.... bejbe vam pa čimveč užitkov !!! daria in motoristka7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daneb Objavljeno Maj 16, 2010 Deli Objavljeno Maj 16, 2010 Tole je pa postalo živahno, bravo punce. Bo daria, kLavDiia in BigGirl 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Maj 16, 2010 Deli Objavljeno Maj 16, 2010 Grunf pa kaj ti si nasplošno tako nastrojen proti ženskam, al samo do tistih, ki furajo motorje??? Nikar tako pesimistično. 29. maj je še daleč ... in seveda upamo, da ne bo dežja. In če si bajker, potem ga verjetno tudi ti ne želiš. Če pa bo ... no, rešujmo probleme takrat ko nastanejo. Lp Sploh nisem.....sam cajt mam ko zunaj pada dežek, te pa malo kostike okoli mečem.... :evilgrin: roko, daneb, wix in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Maj 16, 2010 Deli Objavljeno Maj 16, 2010 pa koji kurac vas moti,če majo bebe svoj moto zbor? NAJ GA MAJO!!!!!!! Želim vam lepo vreme in prazne ceste brez prepotentnih decev v svojih kištah in na svojih 100+konjskih "ljubicah"!!!! Punce, Mater ko se ti sliniš..... :naughty: grepavl, katjaaa, anja37 in 6 others 3 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Maj 16, 2010 Deli Objavljeno Maj 16, 2010 kaj si tolk siten...a te mena daje ? upam da jaz ne bom tak ratal.... bejbe vam pa čimveč užitkov !!! pa saj se spomneš kako je bilo ko si bil mlajši :naughty: zdaj ti je itak vseen :yawn: Kramp in v3sn4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Maj 16, 2010 Deli Objavljeno Maj 16, 2010 Mater ko se ti sliniš..... :naughty: ribičija se je začela nejcgs, anja37, kLavDiia in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BigGirl Objavljeno Maj 16, 2010 Deli Objavljeno Maj 16, 2010 ribičija se je začela Ti me sam poišči na Panthersih ..... boš videl ribičijo .... Saa, Kramp in daneb 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 16, 2010 Deli Objavljeno Maj 16, 2010 Ti me sam poišči na Panthersih ..... boš videl ribičijo .... kaj mu boš črva utopila ??? ........ pajkica, BigGirl, wix in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BigGirl Objavljeno Maj 16, 2010 Deli Objavljeno Maj 16, 2010 kaj mu boš črva utopila ??? ........ al to, al pa povabila na pir :beer1: Boš riskiral??? O:-) Saa in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Maj 16, 2010 Deli Objavljeno Maj 16, 2010 al to, al pa povabila na pir :beer1: Boš riskiral??? O:-) za pir zmerej ! wix in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava pajkica Objavljeno Maj 16, 2010 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 16, 2010 (popravljeno) za pir zmerej ! ja sej, rajš pir k da ti kdo črva utopi Popravljeno Maj 16, 2010. Popravil pajkica DAMI34, Saa, wix in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 17, 2010 Deli Objavljeno Maj 17, 2010 kje ste pobral črva zdej.... :surrender: thrump brembo in daneb 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 17, 2010 Deli Objavljeno Maj 17, 2010 Redno sem na vinterjih pri RoadShadovkah in mi je klub več kot ok. Sam moto zbor-srečanje žensk to mi je pa totalno mim. Itak mi grejo na qrac raznorazni V-strom, Fazer-FZS, HD, PanEuropean,KTM, BMW, Moto Guzzi, Varadero ... days-i kot da so lastniki teh modelov motorjev neki posebnega. Sorrrrrrrrrry so ja ŠMINKERAJ! Zdaj pa še ženski motozbor ah no dečko, sj gre bl za družbo, itk bojo pa razvidno iz te teme tut ribiči na ribce prsotni... drgač pa :trance_27_notworthy: za obiske na naših winterjih maus, daneb in wix 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Maj 17, 2010 Deli Objavljeno Maj 17, 2010 matr bo to enga estrogena Saa, daneb, BigGirl in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daria Objavljeno Maj 18, 2010 Deli Objavljeno Maj 18, 2010 Kje ste ženske? Samo moški se oglašajo. hehe, na motorju, kje čmo pa bit? daneb, pajkica in katjaaa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daria Objavljeno Maj 18, 2010 Deli Objavljeno Maj 18, 2010 Pa naj še reče kdo,da ne drži,če je velik babnc na kupu,sranje DEŽ DEŽ DEŽ.............pa sam menit so se začele za zbor............. Ko bo prišev dan zbora bo pa itak tornado.............................. Zdej pa punce dejte mi minuse................ NAVALI......... kok s ti smešn ... daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
daria Objavljeno Maj 18, 2010 Deli Objavljeno Maj 18, 2010 veliko govorjenje s strani motoristk, na koncu pa bo to še res ratalo " motozbor samcev. " mislim da punce ne bodo zbrale korajže da bi prišle. ja pa lep dan je danes za sprobat dežni kombinezon po moje tut. ne upamo. Saa, SCORPIONS, brembo in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno Maj 18, 2010 Deli Objavljeno Maj 18, 2010 bravo punce, dobra zamisel....mogoče tudi jaz pridem Saa, katjaaa, BigGirl in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 18, 2010 Deli Objavljeno Maj 18, 2010 hehe, na motorju, kje čmo pa bit? Daria, pridna, da zastopaš naše barve, saj veš je treba mal nazaj udarit, ker moški ego kr seka....... :naughty: :naughty: BigGirl, daria, v3sn4 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saa Objavljeno Maj 18, 2010 Deli Objavljeno Maj 18, 2010 kveščn: a moški striptiz bo? Alo babnce....če bo vreme bo vse!!!! Tudi STRIPTIZ!!!! in to na finišu oz. motozboru MK Panthers Lp, MK Šparon riders SCORPIONS in BigGirl 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BigGirl Objavljeno Maj 18, 2010 Deli Objavljeno Maj 18, 2010 bravo punce, dobra zamisel....mogoče tudi jaz pridem Nič "mogoče" .... "Pridem!!!" se reče :yes: daneb, SCORPIONS in Saa 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se