ghibli Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 To srečanje bo na koncu ena sama kurbarija PRIDEM :naughty: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 gre kera iz primorskega oz notranjskega konca? :naughty: daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 p.s. daria, menda kosijo travo, vse od ljubljane do celja .... :krneki: (iz zanesljivih virov) pod šmarno je bočno pokošen cel travnik ... ne bi več, trava mi sploh ne diši tati, mej se skrajno lepo.. Daria pazi na travco, sicer pa dokler je samo travca je super............ se bom potrudila da se bom v predvidevam zelo fajn družbi imela nekje po Bosni, ti pa dobro zastopaj ženske barve.... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 v soboto rabim lepo vreme. tak da zenske, ne ga srat z raznimi "hecnimi" plesi in popevanjem. ker ce se bo fsulo....... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shogun Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 predvsem bo tvoja roka trpela ne ena, kar obe :evilgrin: ponavadi me, od šeškanja sexy ritk. same divje punce okrog mene, se zgodi tebe pa sklepam, da samo desna, razen če si levičar :lol: anja37, domina, hilton in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Eol Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 ne ena, kar obe :evilgrin: ponavadi me, od šeškanja sexy ritk. same divje punce okrog mene, se zgodi tebe pa sklepam, da samo desna, razen če si levičar :lol: pomojem da skrolaš z desno :naughty: upam da ti bo potegnilo ps pravi jebači se ne hvalijo ( onlie) ampak majo kaj za pokazat.......) domina in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shogun Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 ljudje, ki me poznajo, vedo kdo sem, kaj počnem in kako je na stvari. nimam nobene potrebe, da bi se o čemerkoli hvalil, napišem kakor je. če bi se želel hvalit, recimo, bi lahko napisal, da zame dela 30 študentk in so za pokazat ja, jih lahko vidiš marsikje, tako ali drugače hilton, MoTo G_P, domina in 7 others 2 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 desci... tole je srečanje motoristk, ne pa vaših hvalisanj, s kero roko kdo kam pa kdaj sem rekla...kuharsko bukvo u roke rajš pa kuhalnco...pa se u soboto namalite s svojimi izdelki .... brembo, halls, trebor in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 če gre kera iz LJ ali okolice, se lah dobimo u brunarci pr Vaških pa gremo skupi naprej..... brembo, soncnca, daneb in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 če gre kera iz LJ ali okolice, se lah dobimo u brunarci pr Vaških pa gremo skupi naprej..... soncnca, daneb, motoristka7 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 a vreme pa nihče ne gleda:devil::evilgrin: anja37, pajkica in daneb 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shogun Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 desci... tole je srečanje motoristk, ne pa vaših hvalisanj, s kero roko kdo kam pa kdaj sem rekla...kuharsko bukvo u roke rajš pa kuhalnco...pa se u soboto namalite s svojimi izdelki .... bravo pajki, oprosti da svinjam vašo temo, ne bom več anja37, hilton, daneb in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Maj 25, 2010 Deli Objavljeno Maj 25, 2010 desci... tole je srečanje motoristk, ...... .... .....in ljubiteljev motoristk ..... :D anja37, daneb in hilton 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 .....in ljubiteljev motoristk ..... :D pa tužnih fukfehtarjev GRUNF, daneb, SCORPIONS in 4 others 2 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alkatraz Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 Ok ... je že res, da tile fantički sami sebe imenujejo striperji .... ... toda .... al ta prave dedce al pa nič. ...pridem... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 pa tužnih fukfehtarjev pol ti tud prideš? :naughty: motoristka7, soncnca, riderrgirl in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
masonar Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 če gre kera iz LJ ali okolice, se lah dobimo u brunarci pr Vaških pa gremo skupi naprej..... Sem za! Ob kateri uri! daneb 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 Boš ti dobla eukanubo ja, saj veš kam :grim Pajkica širi usta..... domina, daneb, DXR16 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 Sem za! Ob kateri uri! recimo ob 10.30 do 11.00 drgač pa dobiš moj fon na PM Pajkica širi usta..... :blink: odvisn za kaj jih širm ti boš pa itak zahinavla anja37, motoristka7, daneb in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 pa tužnih fukfehtarjev teb pa res ni treba priti wix, anja37, thumper in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 (popravljeno) recimo ob 10.30 do 11.00 drgač pa dobiš moj fon na PM :blink: odvisn za kaj jih širm ti boš pa itak zahinavla Zakaj zahinavla.....Jst mam itak non stop usta odprta... Popravljeno Maj 26, 2010. Popravil anja37 pajkica, daneb in domina 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 Zakaj zahinavla.....Jst mam itak non stop usta odprta... zahinavla k te u soboto ne bo :krneki: me zanima kak izgovor maš spet brembo, anja37, motoristka7 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 Zdej vem zakaj bo čez vikend deževalo. DXR16, Saa in daneb 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 zahinavla k te u soboto ne bo :krneki: me zanima kak izgovor maš spet V soboto je fura,kjer se zberejo same fajzerke in gas.Tam se dogovarjamo že mesec,tko da tud tam še nisem nič potrdila.... Kdaj pa sem jst zahinavla,si se zmotla.Če se dogovorim vedno pridem,tko da ne verjamem da sem kdaj zahinavla.... :grrr domina, pajkica in daneb 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BigGirl Objavljeno Maj 26, 2010 Deli Objavljeno Maj 26, 2010 a vreme pa nihče ne gleda:devil::evilgrin: Situacija je slednja: Kljub temu, da nas bo toliko na kupu, bo vreme dokaj normalno ... dopoldan 12C, popoldan 20°C, vmes pa plohe. In kdor misli, da se bomo ženske ustrašile ploh - se krepko moti.... Bi pa moralo kaj hujšega padat z neba ... domina, fronc, daneb in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se