Bmflar Objavljeno Maj 17, 2010 Opozori Objavljeno Maj 17, 2010 Pohvalno ! Že pred nakupom rabljenega motorja, sem se pozanimal pri njih, če bi mi ga servisirali in vzdrževali, pred tem pa seveda dobro pregledali, saj mi je dal prodajalec začasno garancijo. Z odnosom prodajalcev in serviserjev sem lahko več kot zadovoljen in jih lahko samo pohvalim. Ravno tako je bilo z naročilom dodatne opreme, montažo, odgovori na mojih 1000 vprašanj in slično. Vedno ko se oglasim, si fantje vzamejo čas za pogovor in odgovore na moja butasta vprašanja Skratka, sem zadovoljen in čutim potrebo, da jih pohvalim tudi javno in zaželim naj bodo še naprej taki do vseh svojih strank in dela jim sigurno ne bo zmanjkalo. Hvala ! spid3r in She 2
dejc Objavljeno Maj 17, 2010 Opozori Objavljeno Maj 17, 2010 No super! Sem vesel da si zadovoljen z njihovo storitvijo. Za mene kot kupcu harley-a v bljižni prihodnosti so takšne informacije več kot dobrodošle.
zajedalec Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 Fantje, a res Nova Motolegenda z aprilom zapira svoja vrata? A kdo ve, kdo bo novi dealer za Ducatije?
thumper Objavljeno Februar 7, 2011 Opozori Objavljeno Februar 7, 2011 Fantje, a res Nova Motolegenda z aprilom zapira svoja vrata? A kdo ve, kdo bo novi dealer za Ducatije? AC maranello?
Bmflar Objavljeno Februar 8, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 8, 2011 Fantje, a res Nova Motolegenda z aprilom zapira svoja vrata? A kdo ve, kdo bo novi dealer za Ducatije? Nekaj se šušlja o Kondorju ....
Bmflar Objavljeno Marec 28, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Marec 28, 2011 Izgleda, da je Nova motolegenda definitivno zaprla vrata
SCORPIONS Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 Izgleda, da je Nova motolegenda definitivno zaprla vrata .....in to so zaplenjeni motorji, ki čakajo nove lastnike v kleti summit leasinga v Ljubljani....par ducatijev..in en H-D.... DESIM in malakai 2
LooLekSLO Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 .....in to so zaplenjeni motorji, ki čakajo nove lastnike v kleti summit leasinga v Ljubljani....par ducatijev..in en H-D.... Kako prideš do Hypermotarda?
dlicen Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 Kako prideš do Hypermotarda? Mislim, da v vsakem primeru rabiš €€€.
LooLekSLO Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 Mislim, da v vsakem primeru rabiš €€€. Vem, da ga ne bom dobil na takšen način kot oni Vendar me zanima, kako prideš do te licitacije, saj nikdar ne zasledim kakšnih vabil ali kaj podobnega...
thumper Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 kje so pa vsi ostali motorji ? ne verjamem , da so jih prodali od jeseni...kup HD-jev je bil še v salonu ... kupili ali kompenzirali zaposleni po nabavni ceni ?
hilton Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 Vem, da ga ne bom dobil na takšen način kot oni Vendar me zanima, kako prideš do te licitacije, saj nikdar ne zasledim kakšnih vabil ali kaj podobnega... poznanstvo na zgorajomenjenem lizingu
Pervy Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 Vem, da ga ne bom dobil na takšen način kot oni Vendar me zanima, kako prideš do te licitacije, saj nikdar ne zasledim kakšnih vabil ali kaj podobnega... načeloma imajo take zadeve tu gor http://www.takoleasy.si/rabljena-vozila/ ampak ker jih ni imaš tam kontakte in pokličeš. ponavadi ni blaznega navala na motorje She 1
Spade Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 Mi je bivši direktor Motolegende napisal da bo bil nov zastopnik AC Kondor LP mojamiska, hilton, Gregc in 1 other 2 2
sas1 Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 Mi je bivši direktor Motolegende napisal da bo bil nov zastopnik AC Kondor LP res je mehaniki so bili že na šolanju. za motorje ,ki so pa ostali se pa še nič ne ve kako in kaj,pa jih vsak dan gledam in si cedim sline.je pa zanimanje veliko,že okoli nas zaposlenih v summit centru Baje se sploh ne bodo prodajali na summitu,se pa sumi da na AC kondorju. ko kaj izvem sporočim.
Spade Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 res je mehaniki so bili že na šolanju. za motorje ,ki so pa ostali se pa še nič ne ve kako in kaj,pa jih vsak dan gledam in si cedim sline.je pa zanimanje veliko,že okoli nas zaposlenih v summit centru Baje se sploh ne bodo prodajali na summitu,se pa sumi da na AC kondorju. ko kaj izvem sporočim. ti zakaj pa summit ne omogoča leasinge za motorje??? sem zadnjič klical in so mi rekli da motorje oni ne financirajo sm biu žalostn mojamiska 1
Bmflar Objavljeno April 21, 2011 Avtor Opozori Objavljeno April 21, 2011 Mi je bivši direktor Motolegende napisal da bo bil nov zastopnik AC Kondor LP ... za Ducati !
Spade Objavljeno April 21, 2011 Opozori Objavljeno April 21, 2011 ... za Ducati ! Ja za Ducati, se opravičujem.
hilton Objavljeno April 21, 2011 Opozori Objavljeno April 21, 2011 motorji so le skladiščeni pri sumitu.. lastnik je xxx banka.... ki pa definitivno jih ne bo prodajala pod ceno kot si nekateri domišljajo :closedeyes: za dobro ceno se prodajajo le rabljeni odvzeti.. pa se teh zadev je tako malo.. ker so banke popustljiva kar se tiče plačilne nediscipline xyznanixyz 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se