Redbull Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 Pri motorju imam problem s tem da mi težko užiga(ponavadi zalije svečko). Če bi kdo vedel kaj bi lahko bilo narobe bi bil zelo vesel odgovora. P.S. Upam da nisem falil teme
motorist Objavljeno Maj 18, 2010 Opozori Objavljeno Maj 18, 2010 P.S. Upam da nisem falil teme Obstaja tema "sam svoj mehanik...". Pri motorju imam problem s tem da mi težko užiga(ponavadi zalije svečko). Kar se pa tega tiče, imaš verjetno problem z uplinjačem. Težko na pamet rečit.
RHonda Objavljeno Junij 1, 2010 Opozori Objavljeno Junij 1, 2010 Ni nobene teme (tale iskalnik res ne deluje dobro) in me zanima čimveč o KTM-u SX 200 (2T), tehnične podatke poznam, ravno zato je motor zanimiv, si ga kdo lasti???
TadejP Objavljeno Junij 1, 2010 Opozori Objavljeno Junij 1, 2010 kaj imaš motor že več časa? si ga že spoznal ti je prej vžigal lepo ? Veliko je v tehniki užiganja če motorja ne poznaš še je mogoče to.. čene pa poglej ventile mogoče so za nastaviti ali pa mebrana na vplinjaču...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se