pewa Objavljeno Maj 25, 2010 Opozori Objavljeno Maj 25, 2010 Čao vsem! Sem nova članica in me zanima, če ima kdo od vas nove izpitne pole za cpp? lp sergini, DXR16, Blond in 1 other 2 2
maus Objavljeno Maj 25, 2010 Opozori Objavljeno Maj 25, 2010 Čao vsem! Sem nova članica in me zanima, če ima kdo od vas nove izpitne pole za cpp? lp a je zmanjkalo v avtošolah in jih morte s sabo prnest na izpit po možnosti izpolnjene roko, DXR16 in musiclover 2 1
pewa Objavljeno Maj 25, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Maj 25, 2010 a je zmanjkalo v avtošolah in jih morte s sabo prnest na izpit po možnosti izpolnjene Mah po netu kroži nešteto pol, sam so nekatere ful stare, druge narobe rešene ... ker ne nameravam past na izpitu me zanima, če ima kdo tu morda najnovejše. Sem pa prebirala stare poste, kjer je bilo obljubljeno, da bodo pole obešene na tem portalu ... pa potem žal nič nisem našla Tako da bo vsaka pomoč dobrodošla. DXR16 1
ceedevita Objavljeno Maj 25, 2010 Opozori Objavljeno Maj 25, 2010 Mah po netu kroži nešteto pol, sam so nekatere ful stare, druge narobe rešene ... ker ne nameravam past na izpitu me zanima, če ima kdo tu morda najnovejše. Sem pa prebirala stare poste, kjer je bilo obljubljeno, da bodo pole obešene na tem portalu ... pa potem žal nič nisem našla Tako da bo vsaka pomoč dobrodošla. čisto vsa vprašanja - situacije - so iz knjige. niti eno ni drugačno. od križišč do prometnih znakov preko mahanja policajev. vsaka slika je iz knjige. nobenih trcky vprašanj musiclover, znj in roko 2 1
Barby Objavljeno Maj 25, 2010 Opozori Objavljeno Maj 25, 2010 Pa reč inštruktorju če ti lahko kej zrihta, jst sm vse v avtošoli dubla :yes: Ervin93 1
sergini Objavljeno Maj 26, 2010 Opozori Objavljeno Maj 26, 2010 Tisti, ki ne pozna znakov in predpisov nima na cesti kaj za delat :evilgrin: Ervin93 in Prevtzer 2
rookie007 Objavljeno Junij 3, 2010 Opozori Objavljeno Junij 3, 2010 Premagal še eno stopnjo pri pridobitvi A kategorije! :beer1: Naredil sem pisne republiške teste! Sem še korak bližje nakupu Bandita!!! Tretja ura vožnje že za mano - BMW 650 CS - odličen motorček, dovolj poslušen in poskočen, seveda za enega. LooLekSLO, Ervin93 in znj 2 1
LooLekSLO Objavljeno Junij 3, 2010 Opozori Objavljeno Junij 3, 2010 Premagal še eno stopnjo pri pridobitvi A kategorije! :beer1: Naredil sem pisne republiške teste! Sem še korak bližje nakupu Bandita!!! Tretja ura vožnje že za mano - BMW 650 CS - odličen motorček, dovolj poslušen in poskočen, seveda za enega. To si ugotovil iz izkušenj v 3 urah šolske vožnje?? Zanimivo... BenX 1
Guest kala Objavljeno Junij 3, 2010 Opozori Objavljeno Junij 3, 2010 To si ugotovil iz izkušenj v 3 urah šolske vožnje?? Zanimivo... Ma si prov en lolek! HyperJack, logarr, Alla in 7 others 2 8
rookie007 Objavljeno Junij 6, 2010 Opozori Objavljeno Junij 6, 2010 To si ugotovil iz izkušenj v 3 urah šolske vožnje?? Zanimivo... Sem pa brihten, a ne? Da sem že po3 urah ugotovil! 1. uro sem šel na 125 yamahco - jajc od jajc 2. uro na hyosung 250 - že mal boljši 3. uro pa bmw 650 cs - motor, ki si zasluži pohvale za vodljivost... lp
ImenitnaPriložnost Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 1. uro sem šel na 125 yamahco - jajc od jajc 2. uro na hyosung 250 - že mal boljši 3. uro pa bmw 650 cs - motor, ki si zasluži pohvale za vodljivost... sploh ne vem, zakaj izpit delaš - itak si material za v motoGP ... malakai, Prevtzer, Ervin93 in 3 others 5 1
Ice Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Sem pa brihten, a ne? Da sem že po3 urah ugotovil! 1. uro sem šel na 125 yamahco - jajc od jajc 2. uro na hyosung 250 - že mal boljši 3. uro pa bmw 650 cs - motor, ki si zasluži pohvale za vodljivost... lp probaj se kaksen motor mogoce. :evilgrin: :xx:
rookie007 Objavljeno Junij 9, 2010 Opozori Objavljeno Junij 9, 2010 probaj se kaksen motor mogoce. :evilgrin: :xx: Mislim, da za motor sem se že odločil, ampak kar se tiče za avtošolo, mislim, da je odličen. Prijatli, ki so delali na Kawasakiju er5, so bili kar nekako razočarani. Ice, kar se tiče mojega bodočega motorja, bo pa skoraj 100% to kar ti voziš, mogoče N. lp
Gloga Objavljeno Junij 12, 2010 Opozori Objavljeno Junij 12, 2010 Ice, kar se tiče mojega bodočega motorja, bo pa skoraj 100% to kar ti voziš, mogoče N. lp Naredi si uslugo, pa vzemi S.
rookie007 Objavljeno Junij 12, 2010 Opozori Objavljeno Junij 12, 2010 Naredi si uslugo, pa vzemi S. Kakšen je razlog? lp
Kramp Objavljeno Junij 16, 2010 Opozori Objavljeno Junij 16, 2010 Kakšen je razlog? lp Ga ni! S ti edino manj mušic na jakno prinese, pa čisto nič drugega.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se