uzzy Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 Ali, kdo pozna imena klubov v Dalmaciji, ali pa vsaj kje na hrvaških straneh, bi se dalo dobiti vec informacij oz. tudi ce kdo ve ali je v terminu od 10.08. - 20.08. kakšen zbor v bližini Južne Dalmacije. Lahko tudi na kontinetu, ali v Bosni ! Hvala za odgovore lp uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 Poglej na http://www.zagreb1.com/motori/, srecanja - našel boš takoklube, kot zbore... Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Avgust 8, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 Aja odgovore bi rabil, najkasneje do Cetrtka 09.08. zvecer, ker 10.08. že odrinem ! Thnx lp uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Avgust 8, 2001 Avtor Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 Pizda AK, komaj, da mi je racunalnik pokazal, kaj sem napisal si dal že odgovor Hvala, jo že cekiram ! lp uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Avgust 8, 2001 Deli Objavljeno Avgust 8, 2001 v petek 10.8. se z kolegi odpravljamo na zbor v bosno, nekje naprej od slavonskega broda. morem pogledat kam tocno in bom javil zvecer. ce koga zanima naj mi javi. decki ki so nas povabili v puli so face pa baje je festa ful dobra in smo "slovenaci" vljudno vabljeni - za vse poskrbljeno. mi gremo v petek popoldan (cca.16.00) in v nedeljo nazaj. SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Avgust 9, 2001 Deli Objavljeno Avgust 9, 2001 Kar se Juzne Dalmacije tice, imas v Dubrovniku en klub (sorrcy pozabla ime), ki ima svoj lokal Biker's Caffe v blizini centra. Ne mores sfalit, ker imajo vse oznacen, pa se oni te bodo prej opazil, kot ti njih. Lastnik Srdan ti bo z veseljem kaj svetoval. Zelo cool decki. Tudi najedl in napil te bodo, potem ti pa dal postlo pod rit in motor v garazo. Lep potovanje ti zelim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 16, 2001 Deli Objavljeno Avgust 16, 2001 od 10.08.-12.08. je imel walter mc sarajevo (so ali niso MC,se zdaj ne vem) zbor na ilidzi. jaz pa nisem mogel priti.matr vola tut! ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se