skoda Objavljeno Marec 27, 2012 Deli Objavljeno Marec 27, 2012 lahk se kej zmenmo ja :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Marec 27, 2012 Avtor Deli Objavljeno Marec 27, 2012 Lahko bi šli pa tud skup ---> Može može! Potem pa še do kočevja na en kafe shibby 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Be wild Objavljeno Marec 28, 2012 Deli Objavljeno Marec 28, 2012 Mi bomo vrjetno štartal kr iz Sevnice z kolegi... Vas bom dol nekje povohal. Glejte sam da boste skupaj parkiral .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno April 1, 2012 Deli Objavljeno April 1, 2012 Še en dž počakamo, da spere solnico in pesek, pa se dobimo na prvem Zday meet, da rečemo kakŠno... no zdej si pa dubu svoj dež oz. sneg hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 2, 2012 Avtor Deli Objavljeno April 2, 2012 no zdej si pa dubu svoj dež oz. sneg hehe Morda pri vas, pri nas ni bilo nič , samo slana vsako jutri in danes -3 :S, sem reku, da se še ne mudi na cesto... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno April 2, 2012 Deli Objavljeno April 2, 2012 Morda pri vas, pri nas ni bilo nič , samo slana vsako jutri in danes -3 :S, sem reku, da se še ne mudi na cesto... teb se ne mudi men pa se k se mi sezhona izteka do nadalnega... drgač pa na cesti dvor kočevje so popravlal bankine in ker ljudje neznajo po cestišču vozt je pesek ponekod na cesti, sam tolk v vednost... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno April 4, 2012 Deli Objavljeno April 4, 2012 no ker tale naš hyperjake tako kliče ta dež , ga mamo zdej pa kr do pondelka u nedelo celo lahko sneg, upam da usaj u pondelk ne bo nč od tega :klicaj: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 5, 2012 Avtor Deli Objavljeno April 5, 2012 Nevem sicer kje točno žiwiš, ampak pri nas še nismo videli dežja?? Včeraj sonce na polno, danes delno oblačno .... no sam da sem vse jaz kriv... morda so pa tisti krivi k čakajo, da kaj zemljo namoči, ker jaz si ga pa spet nisem tako močno želel...zdaj se tud na žegnanje ne upam pridt, me boste še kam poslal :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strajnarR Objavljeno April 5, 2012 Deli Objavljeno April 5, 2012 Dež bo pred žegnom tako, da bodo vrtičarji zadovoljni in mi s čeladami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Z750green Objavljeno April 7, 2012 Deli Objavljeno April 7, 2012 Živjo Letos bi lahko ponovno organizirali vožnjo z Zji? Če je kdo za se naj javi, da vidimo, lansko leto je bilo prav fajn lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cofko Cof Objavljeno April 7, 2012 Deli Objavljeno April 7, 2012 Seveda bomo kaj organizirali. Samo vreme se mora mal popravit... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno April 8, 2012 Deli Objavljeno April 8, 2012 Jutr bo mrz k ps ej ! Jest bom jutr zutrej vidu če bom šu v Mirno peč, če bo minus me ne bo najbrž. Že kdo ve za zihr da gre? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 8, 2012 Avtor Deli Objavljeno April 8, 2012 Pri nas pa še sneži, pa še prijemlje se uff Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno April 8, 2012 Deli Objavljeno April 8, 2012 Jst grem, opremo mam toplo, tako da če bo kdo tam se morde vidmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Be wild Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 Motor Požegnan =D strajnarR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 pa se nismo srečal :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 9, 2012 Avtor Deli Objavljeno April 9, 2012 Ajeeej , vi pa ste tapravi, sem mislil, da boste branili Z klan, pa se še srečal niste :grrr , hehe A na štifto tudi pridete po žegen ...tokrat na moj konec ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skoda Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 Ajeeej , vi pa ste tapravi, sem mislil, da boste branili Z klan, pa se še srečal niste :grrr , hehe A na štifto tudi pridete po žegen ...tokrat na moj konec ? Sej smo ga branil nč bat, enga smo najdl, pa še polno je blo z-jev sam noben, k bi bil zihr d je s tle Na štifti bote pa kr ostali mogl zastopat Z klan po vsej vrjetnosti HyperJack in shibby 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno April 9, 2012 Deli Objavljeno April 9, 2012 Ajeeej , vi pa ste tapravi, sem mislil, da boste branili Z klan, pa se še srečal niste :grrr , hehe A na štifto tudi pridete po žegen ...tokrat na moj konec ? ti pa sam pssst ker si že drug let zapored"zamolčal" Z klan hehe btw:kdaj je štifta jaka? Sej smo ga branil nč bat, enga smo najdl, pa še polno je blo z-jev sam noben, k bi bil zihr d je s tle Na štifti bote pa kr ostali mogl zastopat Z klan po vsej vrjetnosti u lepa slikca tenks skoda skoda 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 9, 2012 Avtor Deli Objavljeno April 9, 2012 ti pa sam pssst ker si že drug let zapored"zamolčal" Z klan hehe btw:kdaj je štifta jaka? u lepa slikca tenks skoda kaj čmo takle je ------------------------------------------- 27.04. MK MzM 14. blagoslov - Nova štifta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ecoslo86 Objavljeno April 10, 2012 Deli Objavljeno April 10, 2012 Tud jst sm ga pozegnal v Mirni peci, sam je blo pa res mraz k prasica. Zutri k smo startal iz Gorenjske je blo -4. Je blo pa fajn, ceu kup enih zverin, tud par Z-jev, sam k vas ne poznam.. Zmenmo se cimprej za eno furco! Lp,Rok! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 20, 2012 Avtor Deli Objavljeno April 20, 2012 Koliko nas bo na Novi Štifti ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cofko Cof Objavljeno April 21, 2012 Deli Objavljeno April 21, 2012 To bo 28.? Mogoče. Če bo vreme lepo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno April 21, 2012 Avtor Deli Objavljeno April 21, 2012 To bo 28.? Mogoče. Če bo vreme lepo... nouup...na praznik je v petek 27.04 Vreme pa itak da bo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cofko Cof Objavljeno April 22, 2012 Deli Objavljeno April 22, 2012 Ok. Vreme bo. Še fraj si je treba zrihtat... HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se