Cofko Cof Objavljeno April 27, 2013 Opozori Objavljeno April 27, 2013 Nc ne moc tako fajn je d vrjet ne mors Ql je... Mene je pralo od Kočevja do Bloške police... Motor je čist svinjski. Ampak vseeno lep črna strela, strajnarR, skoda in 1 other 4
Rocko Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 Če pa mi letos ne bo uspelo prit vsaj na en zbor Zjevcem... Pol pa prodam motor
HyperJack Objavljeno April 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2013 Če pa mi letos ne bo uspelo prit vsaj na en zbor Zjevcem... Pol pa prodam motor Tastar, zdej ko sem jaz odgovoril, nimaš več opcije popravljat posta, tko da si se orng za(jebal)rekel ...pridi pridi :grim ČRNA STRELA!!!!! , ej men je cukr padu :grim , kaj čmo nrdit? še en zbor ta teden ? črna strela in skoda 2
HyperJack Objavljeno April 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2013 (popravljeno) Aja, pa še to sem pozabil dodat, toliko enih kamer je viselo iz motorjev, zdej pa kr nobenega posnetka? sram vas bilo...jo moram glih jaz spet na motor dat, da bo kej od premikajočih se slik vidt to leto Popravljeno April 28, 2013. Popravil HyperJack
črna strela Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 ni problema!!! js sm za! mam dopust ceu teden jutri letim k babi (... seveda čez trojane :lol: ) pol pa kumot... loh u tork zju3 PUJSAMO na morje... na eno kupo u cacaota... če ste frej?
črna strela Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 ...aja.. edin če bi radi da kej spečem, se pa loh tut kje bližje dobimo ^_^
SLVR Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 A za sladkarije probat se lahko tud s svojo Z-hiver prpelem? črna strela 1
urkoman Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 uuu, pri vas se še dobro je, bravo kuharca/pekačica ... razmisljam da bi se kar k vam prepisal
HyperJack Objavljeno April 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2013 A za sladkarije probat se lahko tud s svojo Z-hiver prpelem? Ni problema, sam un avtomat za kavo prilep zadaj na zic, ti povem, cukr pa tista tvoja kava....morda sploh ne boš rabil Z.ja
SLVR Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 Ne, ne, domač espresso se pije pa sam pr men v Črnomlju tok dobr ... Lahk pa vi kwakeci™ zrihtate piškote, jest bom pa kafe za namakat te sladkarije. Parking ni problem, haha. Zbor v Črnomlju, kjer bo kafe in piškoti, pol pa naprej čez Vinico proti obali - na sladoled. Sounds like a plan!
HyperJack Objavljeno April 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2013 Ne, ne, domač espresso se pije pa sam pr men v Črnomlju tok dobr ... Lahk pa vi kwakeci™ zrihtate piškote, jest bom pa kafe za namakat te sladkarije. Parking ni problem, haha. Zbor v Črnomlju, kjer bo kafe in piškoti, pol pa naprej čez Vinico proti obali - na sladoled. Sounds like a plan! Hmm, this smells like trap :grim SLVR 1
črna strela Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 js mam en predlog... loh se dobimo v lj... ali pa v postojni mogoče še bolš... pa gremo k marjanci u vipavo na sladoled/tortico... tko uizi... za ns k smo bol sveži še
HyperJack Objavljeno April 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2013 js mam en predlog... loh se dobimo v lj... ali pa v postojni mogoče še bolš... pa gremo k marjanci u vipavo na sladoled/tortico... tko uizi... za ns k smo bol sveži še Zmenjeno! Naredimo en spisek in ga potem samo klukamo 1.) Črnomelj coffee party 2.) Marjanca - Vipava - sladoled+torta 3.) Golica 4.) Paklenica ribe, škampi, buzaaaro-mmm SLVR in črna strela 2
črna strela Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 ja kul... kdaj gremo pol u črnoml da vem pečico zalaufat :lol:
cikadina Objavljeno April 28, 2013 Opozori Objavljeno April 28, 2013 marjanca ma zdej kr neki novih okusov sladoleda skoda k nism danes porcije od lajbna poslikala za narest gušt urkoman 1
HyperJack Objavljeno April 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 28, 2013 marjanca ma zdej kr neki novih okusov sladoleda skoda k nism danes porcije od lajbna poslikala za narest gušt Ja sej sej, treba dražit a , hvala bogu, da ni slik, bi spet cukr padu... cikadina in shibby 2
skoda Objavljeno April 29, 2013 Opozori Objavljeno April 29, 2013 Evo vam en posnetk od sobote SLVR, HyperJack, črna strela in 5 others 8
črna strela Objavljeno April 29, 2013 Opozori Objavljeno April 29, 2013 wuhuuu pa še js sm gor na začetku :lol: SLVR, skoda, Cofko Cof in 1 other 4
HyperJack Objavljeno April 29, 2013 Avtor Opozori Objavljeno April 29, 2013 (popravljeno) Evo vam en posnetk od sobote Tastar kaki huligani, skoz nekaj na gasu visimo ... sam nas je pa ko rusov :grim , I Like! Klemen, še dobr, da nimaš glasne čebelce, ker drugač se nas ne bi slišalo :grrr Popravljeno April 29, 2013. Popravil HyperJack shibby in SLVR 2
skoda Objavljeno April 29, 2013 Opozori Objavljeno April 29, 2013 Tastar kaki huligani, skoz nekaj na gasu visimo ... sam nas je pa ko rusov :grim , I Like! Klemen, še dobr, da nimaš glasne čebelce, ker drugač se nas ne bi slišalo :grrr Al mi še užgat nou hotla čebelca k jo bo sram če bo šlo tako naprej :unsure:
Rocko Objavljeno April 29, 2013 Opozori Objavljeno April 29, 2013 Jaz sem od 1. Maja do 4. Maja v čateških toplicah, plan je it z Zejkanom, razen ce bo jutri kazalo dežžžžž. Bom spremljal forum če se mislite keri dan kaj vozit v bližini brežic
skoda Objavljeno Maj 3, 2013 Opozori Objavljeno Maj 3, 2013 Pa mamo še neki :grim HyperJack, SLVR, Cofko Cof in 1 other 4
HyperJack Objavljeno Maj 3, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 3, 2013 Kakšno se pije Kawo v Kwakarskem stilu ? Hvala SLVR! SLVR, 3cavalli3, skoda in 1 other 4
HyperJack Objavljeno Maj 3, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 3, 2013 a Z-kava a? Je tako tako , da vids ti to kak je to doooobro Kje imamo naslednji miting?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se